Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@22:55:44 GMT

روش‌های تشخیص ایمیل‌های خطرناک

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۸۲۴۳

روش‌های تشخیص ایمیل‌های خطرناک

برای آشنایی بیشتر با فیشینگ و انواع حملات آن باید به این سوال جواب داد که چطور می‌شود ایمیل‌های فیشینگ را تشخیص داد؟ این ایمیل‌ها معمولا لینک‌هایی دارند که شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کند که اطلاعات‌تان را در آن وارد کنید تا به دست سارقان و هکر‌ها برسد.

علی اصغر زارعی - مدرس دانشگاه - در این باره توضیح داد: اولین و مهمترین بخش ایمیل که باید توجه کنید، آدرس فرستنده است، حتما آن را چک کنید چرا که معمولا آدرس فرستنده ایمیل‌های فیشینگ، کاملا جعلی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: باز کردن و خواندن محتوای ایمیل خطری ندارد، ولی حواستان باشد تا قبل از این‌که از واقعی بودن ایمیلی مطمئن نشدید، اصلا روی لینک‌های داخل آن کلیک نکنید. زیرا با این کار به یک صفحه جعلی هدایت میشوید که از شما میخواهد اطلاعات شخصی‌تان را وارد کنید. اگر به آدرس صفحه‌ای که وارد آن میشوید دقت نکنید، به راحتی در دام هکر‌ها می‌افتید.

نشانه‌های ای‌میل‌های خطرناک

این کارشناس تاکید کرد: نشانه دیگر ایمیل‌های فیشینگ، داشتن غلط املایی است، زیرا احتمال خیلی کمی وجود دارد که ایمیل‌های شرکت‌های معتبری مثل گوگل و فیس بوک و ... غلط املایی داشته باشند، پس متن ایمیل را با دقت بخوانید.

به گفته او نکته مهم دیگر که باید به آن توجه کنید، درخواست‌هایی است که در داخل ایمیل از شما میشود، اگر دیدید اطلاعات خصوصی از شما خواسته شده است، مطمئن باشید که با یک ایمیل فیشینگ رو به رو هستید، چون هیچ کدام از شبکه‌های اجتماعی، سرویس‌های ایمیل، بانک‌ها و سایر سازمان‌های معتبر چنین چیزی از شما نمیخواهند.

زارعی تصریح کرد: معمولا در ایمیل‌های فیشینگ محتوا را طوری آماده میکنند که شرایط پر استرس برای کاربران ایجاد کنند، مثلا مینویسند که حساب‌تان هک شده و روی این لینک بزنید و پسورد را ریست کنید. با این کار خیلی راحت پسورد شما را میگیرند و حسابتان را هک میکنند.

او همچنین تصریح کرد: به ضمیمه‌های ای‌میل توجه کنید؛ معمولا ایمیل‌های فیشینگ فایل‌های مخربی دارند که شما را ترغیب به دانلود آن‌ها میکنند، حواستان باشد که ظاهر این فایل‌ها خیلی عادی است و درحقیقت چیزی نیستند که شما مشاهده میکنید. اگر به هر دلیلی مورد حمله فیشینگ قرار گرفتید، خیلی سریع پسورد ای‌میلتان را عوض کنید.

این کارشناس خاطر نشان کرد: اگر هم به ایمیل سازمانیتان حمله شد، می‌توانید آن را با واحد IT سازمانتان در میان بگذارید که پسورد ایمیلتان را عوض کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر ایمیل ایمیل های فیشینگ علم و فناوری ایمیل های فیشینگ ایمیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است

ایتنا - کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود. 

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.  شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌و‌میر را افزایش می‌دهد. 

به گفته محققان، سرو‌صدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.  

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند. 

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • وضعیت خطرناک روستای زرانگوش بدره بر اثر سیلاب
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • طبیعت‌گردی خطرناک در کنار ببر‌های درنده (فیلم)
  • روز سخت پرسپولیس مقابل میلادِ سپاهان(عکس)
  • طبیعت‌گردی خطرناک در کنار ببرهای درنده | ویدئو
  • حمل خطرناک کمد با موتورسیکلت (فیلم)