Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش چهارشنبه شب مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی،محمد ولی روزبهان  در نشست کارگروه رونق،تسهیل و رفع موانع تولید منطقه آزاد انزلی فعال سازی معدود واحدهای تولیدی غیر فعال و راکد در راستای تداوم سیاست های حمایتی سازمان  را  اولویت کاری کارگروه عنوان و تصریح کرد: الگوی موفقی که از چند سال پیش از سوی این سازمان در حال اجرا می باشد، و براساس آن تعداد زیادی از واحدهای راکد، فعال سازی شده اند باید با جدیت بیشتری پیگیری شود تا به نقطه صفر نزدیک شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فهرست واحدهای غیر فعالی که از سوی معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان به کارگروه ارائه شده، تصریح کرد: برای هر یک از واحدها،برنامه مدون جداگانه ای به منظور بازگشت دوباره به چرخه تولید از طرقی همچون رفع مشکلات بانکی،مسائل ناشی از سوء مدیریت،تغییر فناوری تولیدی و یا بوروکراسی اداری که موجبات رکود در آن واحد شده باید مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای برون رفت،در یک برنامه زمان بندی با حضور نمایندگان تام الاختیار دستگاه و نهاد مربوطه در جهت فعال سازی عملیاتی شود.

وی با اشاره به اینکه اگر به هر دلیلی یک واحد امکان بازگشت به مسیر تولید نداشته یا در این مسیر همکاری لازم را انجام ندهد، خواستار اعمال عوارضی به منظور بازگرداندن به روند تولید هستیم افزود: با توجه به اشباع شهرک های صنعتی منطقه،ایجاد ظرفیت های جدید تولیدی به واسطه تسریع در مسیر راه اندازی شهرک صنعتی ناحیه ۳ منطقه، سومین اولویت کاری کارگروه مزبور است که براساس آن،کار آماده سازی و بهره برداری از شهرک صنعتی جدید منطقه با سرعت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

بنابراین گزارش در این نشست مشاور طرح احداث شهرک صنعتی ناحیه سه منطقه آزاد انزلی،به ارائه گزارشی از طرح مطالعه شده پرداخت که در ادامه مدیرعامل سازمان دستوراتی در خصوص تکمیل زیرساخت های ضروری،استقرار گمرک را صادر و تأکید نمود، طرح مطالعاتی نهایی جهت تصویب به کارگروه ارائه شود.

از سوی دیگر براساس مصوبات کارگروه رونق،تسهیل و رفع موانع تولید منطقه آزاد انزلی، توسعه فضای شهرک صنعتی ناحیه دو منطقه به منظور افزایش ظرفیت جذب سرمایه گذاران تولیدی-صنعتی به تصویب رسید و مدیرعامل سازمان بر لزوم بهره گیری حداکثری از تسهیلات بانک های عامل برای واحدهایی که به معنای واقعی منابع بانکی را در مسیر تسهیل و افزایش ظرفیت های تولیدی خود استفاده می کنند، تأکید کرد.

برگزاری جلسات کارشناسی رفع موانع و مشکلات تولیدی با حضور دستگاه های ذی ربط برای ارائه به کارگروه جهت تصویب از دیگر مصوبات کارگروه رونق، تسهیل و رفع موانع تولید منطقه آزاد انزلی بود.

منطقه آزاد انزلی با هشت هزار و ۶۰۰ هکتار وسعت دارای ۱۳۰ واحد صنعتی فعال ، ۳۰ واحد در حال احداث و حدود ۲۰ واحد راکد است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا روابط عمومی و امور بین الملل سرمایه گذاران سرمایه گذاری فناوری کارشناسی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی منطقه آزاد انزلی شهرک صنعتی رفع موانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت

احمد بنافی در نشست با مسئولان صنعت و معدن و تجارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: سرمایه گذاران حوزه تولیدی و صنعتی، انتظار دارند که امکانات زیربنایی سرمایه گذاری از قبیل آب، برق و گاز برای آنها تامین شود.

وی افزود: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری با تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند و ملزومات و بستر‌های لازم در سطح شهرستان را مد نظر قرار دهند.

 فرماندار دشتستان اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحد‌های صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ... در حال پیگیری و اقدام است.

بنافی با اشاره به تکمیل و راه اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگر اولویت‌های مهم حوزه تولیدی و صنعتی دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان نیز با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

علی کشتکار با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان