Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح جمع آوری درب پلاستیکی انواع بطری ها در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان از سال 1395 در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ طرح جمع آوری درب پلاستیکی انواع بطری ها در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان از سال 1395 در حال اجرا است.

بازیافت امید حرکتی است مردمی و خیرخواهانه با رویکرد بهبود فرهنگ تفکیک پسماند و کمک به آنان که نیازمندند و همراه شدن با بازیافت امید تاثیر زیادی بر طبیعت دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین مدیر عامل مرکز توانبخشی یارا با قدردانی از این اقدام خداپسندانه اداره کل منابع طبیعی هرمزگان گفت: کارکنان اداره کل منابع طبیعی با این اقدام علاوه بر کمک به محیط زیست در کمک به خرید ویلچر که هزینه بالایی برای معلولین دارد نیز گام برداشته اند.

  ترابی همچین  با تشکر از مدیر کل منابع طبیعی هرمزگان که در چند سال گذشته در اجرای طرح تهیه ویلچر برای معلولین پیشگام بوده است افزود : قیمت ویلچر برقی مناسب در حال حاضر 70 میلیون تومان است که با جمع آوری هر یک تن درب بطری  و تحویل آن به مراکز بازیافت میتوان یک ویلچر برای معمولان خریداری کرد.

وی گفت: مهمترین هدف این طرح فرهنگ سازی مشارکت در کارهای خیرخواهانه چند منظوره انسان دوستانه و همراهی با طبیعت است .

در این دیدار تعدادی درب انواع بطری پلاستیکی که توسط کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان جمع آوری شده بود به جامعه معلولین جهت تهیه ویلچر تحویل داده شد.

آغاز برداشت گیاهان دارویی در هرمزگان

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عزیزاله ملکی با اشاره به اینکه زمین‌خواری تعرض به منابع طبیعی و اراضی ملی بوده و جرم است، اظهار کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل، همکاری همه مردم و دستگاه‌ها الزامی است.

وی از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از مناطق شهرستان تالش و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی به آدرس محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، این فرد ۱۳ هزار متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: در این خصوص متهم ۴۵ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه با حکم قضائی و به استناد قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف انجام شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش این اراضی را ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی در پایان به رصد دقیق و اشرافیت بالای پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی اشاره کرد و بیان‌داشت: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 6097354

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب