Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، زهرا حسینی مسئول حفظ نباتات کاشمر گفت: هر ساله بخش عمده‌ای از محصولات کشاورزی شهرستان در اثر حمله آفات و بیماری‌ها خسارت می‌بینند که کشاورزان هر سال با این عوامل زیان‌آور به طرق مختلف مبارزه می‌کنند، اما در برخی از مواقع جواب مطلوب حاصل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: برای کنترل آفات و بیماری‌ها باید با بکارگیری انواع روش‌های کنترل در قالب مبارزه تلفیقی، خسارت آن‌ها را کاهش داد.

مسئول حفظ نباتات کاشمر گفت: هر کدام از این روش‌ها به نوبه خود می‌توانند یک قسمت از جمعیت آفت و بیماری را کاهش دهند.

حسینی افزود: یک سری اقدامات هم در فصل زمستان و به اصطلاح در خواب زمستانه علیه آفات و بیماری‌ها می‌توان انجام داد که در تقلیل جمعیت آفت در سال آینده و همچنین کاهش خسارت بسیار موثر است.

او تصریح کرد: با توجه به اینکه از لحاظ اقتصادی کاشمر وابسته به باغات بویژه انگور، بادام، درختان هسته دار و دانه دار، پسته و انار می‌باشد لذا عمده عملیات مبارزه زمستانه در باغات انجام شده است.

مسئول حفظ نباتات کاشمر گفت: اجرای صحیح عملیات مبارزه زمستانه با آفات و بیماری‌های گیاهی به کاهش تراکم آفات یا بیماری‌ها و کاهش دفعات سمپاشی در سالی آتی منجر می‌شود.

انتهای پیام//م.ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزان آفات و بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا حسینی با اعلام خبر اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان افزود: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد هزار و ۱۲ پلاک موجود در استان ،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم، رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس، میزان ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده که با این اقدام ارزشمند، پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و درنتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 6094824

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد