Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@10:47:04 GMT

اما و اگر‌های ازدواج فامیلی که بهتر است بدانید

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۲۳۲۷

اما و اگر‌های ازدواج فامیلی که بهتر است بدانید

با این وجود که پزشکان ازدواج فامیلی را منع میکنند، اما هنوز هم شاهد ازدواج‌های فامیلی هستیم. ازدواج‌های فامیلی به سبب آنکه خانواده‌ها از همدیگر شناخت کافی دارند، بسیار خوب و ایده آل است، اما از در برخی از آن‌ها خانواده‌ها نسبت فامیلی خود را فراموش می‌کنند و گاهی به دشمن همدیگر تبدیل می‌شوند.
اگر در ازدواج‌های فامیلی زوجین فاقد مهارت‌های مهم زندگی باشند موفق نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از نمناک شما را مزایا و معایب ازدواج‌های فامیلی و طریقه درست رفتار در این نوع ازدواج‌ها مطالبی را بیان خواهیم کرد.

مزایا و معایب ازدواج‌های فامیلی
آشنایی بیشتر است

در ازدواج نه تنها دو جوان با یکدیگر وصلت می‌کنند بلکه این وصلت بین خانواده هانیزصورت می‌گیرد؛ بنابراین دو نفر که می‌خواهند با یکدیگر ازدواج کنند باید بین خانواده هایشان نیز از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و اعتقادی تناسب وجود داشته باشد.

در بیشتر ازدواج‌های فامیلی این تناسب بیشتر دیده می‌شوند، زیرا دو خانواده سال‌های زیادی را با هم زندگی کرده اند و سبک تربیتی آن‌ها برای بزرگ کردن دختر و پسرشان تقریبا یکسان بوده است و خانواده‌ها از کودکی فرزندانشان را تحت قواعد خاصی که در فامیلشان نیز متداول است، پرورش داده اند.

همانطور که در نمناک می‌خوانید در این ازدواج‌ها از لحاظ نوع تربیت و فرهنگ خانواده‌ها و. به احتمال زیاد مشکل زیادی به وجود نخواهد آمد. از مزیت‌های دیگر ازدواج فامیلی این است که شما نسبت به فرد مورد نظر شناخت بیشتری دارید و از نظر آسیب‌های اجتماعی نظیر مصرف سیگار، داشتن ارتباط‌های نامناسب و ... امکان رسیدن به اطمینان در این ازدواج‌ها بیشتر است.
طلاق و جدایی کمتر

در ازدواج‌های فامیلی طلاق و جدایی کمتر است، زیرا با جدایی دو نفر از هم، اغلب کل روابط خانوادگی تحتالشعاع قرار میگیرد و ممکن است باعث از هم پاشیده شدن یک فامیل شود، بنابراین در صورت بروز اختلاف، بزرگان و ریشسفیدان بین زن و شوهر داوری و آشتی و مسالمت را بین آن‌ها برقرار میکنند.

احتمال دخالت اطرافیان

در ازدواج‌های فامیلی احتمال دخالت اطرافیان در زندگی زن و شوهر بیشتر از سایر ازدواجهاست و دامنه این دخالت‌ها معمولا گستردهتر و فراتر از خانواده‌های درجه ۱ دوطرف است و اغلب به کل فامیل کشیده میشود.

افزایش دخالت خانواده‌ها در ازدواج فامیلی
انتقال بیماری‌های ارثی

یکی از مشکلات ازدواج‌های فامیلی امکان انتقال بیماری‌های ارثی در این نوع ازدواج‌ها است. بیماری‌های ژنتیکی مانند تالاسمی، بیماری‌های قلبی و عروقی و عقب ماندگی‌های ذهنی در این گونه ازدواج‌ها نسبت به دیگر ازدواج‌ها بیشتر است.

در ازدواج‌های فامیلی این نکات را رعایت کنید:
قبل از خواستگاری حتما این کار را انجام دهید

مهم‌ترین کار قبل از خواستگاری در ازدواج‌های فامیلی و اعلام نامزدی به اطرافیان این است که دختر و پسر باید قبل از درگیر کردن طرفین در یک رابطه عاطفی، زیر نظر خانواده‌ها به مشاوره ژنتیک مراجعه کنند و آزمایش ژنتیک انجام دهند و در صورت اطمینان یافتن از نبود هر گونه مشکل ژنتیکی خواستگاری رسمی انجام دهند و در جلسات خواستگاری به دختر و پسر اجازه داده شود، از نظر اخلاقی و شخصیتی یکدیگر را محک بزنند.

به هیچ وجه از اهمیت تحقیق غافل نشوید

هرچند در ازدواج‌های فامیلی شناخت بیشتری از دختر و پسر وجود دارد و به قول معروف خانواده‌ها می‌گویند «او را مثل بچه خودم بزرگ کرده ام» اما بهتر است قبل از هر ازدواجی چه فامیلی و یا غیر فامیلی دو طرف یکدیگر را مورد ارزیابی قرار دهند.

در بیشتر ازدواج‌های فامیلی به دلیل اینکه خانواده‌ها با فضایی که دختر و پسر در آن پرورش یافته اند و آسیب‌های آن را خوب می‌شناسند نسبت به بررسی و ارزیابی این تناسب‌های بین دختر و پسر نیازی احساس نمی‌کنند و بی گدار به آب می‌زنند و درباره طرف مقابل تحقیق نمی‌کنند.

به یاد داشته باشید در ازدواج‌های فامیلی به هیچ وجه به خاطر فامیل بودن نباید از اهمیت تحقیق درباره طرف مقابل غافل شد و باید هم خانواده دختر و هم خانواده پسر برای تحقیق به محل تحصیل، محل کار بروند و از دوستان صمیمی طرف مقابل پرس و جو کنند تا در آینده مشکلی پیش نیاید.

نقش جدید والدین همسرتان را بپذیرید

یکی از معایب ازدواج‌های فامیلی این است که اگر بین زوجین مشکلی به وجود آید، این اختلاف نه تنها به خانواده هایشان بلکه به کل فامیل کشیده میشود. در برخی مواقع نیز اختلاف‌های خانوادگی و فامیلی پدر و مادر‌ها به زندگی زوجین کشیده می‌شود و بر روابط میان آن‌ها تاثیر می‌گذارد و موجب آسیب به زندگی آن‌ها می‌شود؛ بنابراین اگر تصمیم به ازدواج فامیلی گرفته اید

باید بدانید که بعد از ازدواج، به جز نسبتی که بین شما و خانواده همسرتان وجود دارد، آن‌ها را والدین همسرتان بدانید و با کسب مهارت‌های زندگی، رفتاری جدید با والدین همسرتان داشته باشید. اگر در ازدواج فامیلی، نسبت خانوادگی خود را فراموش کنید و فقط آن‌ها را والدین همسرتان بدانید بعد از گذشت مدتی از شروع زندگی مشترک، توقعات شما از خانواده همسرتان تغییر کند وتعارضاتی میان شما و خانواده همسرتان شکل می‌گیرد بنابراین باید نقش قبلی آن‌ها را حفظ کنید و آن‌ها را در جایگاه خاص تری هم قرار دهید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ازدواج فامیلی معایب ازدواج فامیلی پارسی خبر ازدواج های فامیلی والدین همسرتان ازدواج فامیلی خانواده ها دختر و پسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیکا قربانی چه کسانی شد؟

با گذشت پنج ماه از اختلافات خانواده نیکا شاکرمی در فضای مجازی، توئیت سالومه سیدنیا دوباره این اختلافات را در شبکه‌های اجتماعی علنی کرده و به بحث و جدل کشانده است.

سرویس سیاست مشرق- پس از انتشار روایت تحریف‌شده بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی،مجری شبکه تعطیل شده منوتو توئیتی درباره خانواده این دختر نوجوان منتشر کرد و موجب شد تا اختلافات خاله و مادر این دختر در شبکه‌های اجتماعی دوباره سر باز کند.

پیشتر در دی‌ماه ۱۴۰۲، مادر نیکا شاکرمی در صفحه اینستاگرامی خود، تصویری نقاشی‌شده منتشر کرد و مدعی شد آن را نیکا کشیده است. او در کپشن آن پست، بابت کلاه‌برداری عمو و خاله نیکا در گذشته از این خانواده گلایه کرده بود.

مادر نیکا شاکرمی مدعی شده بود پس از فوت همسرش، عموی نیکا، پول و سرمایه این خانواده را دزدیده است، او در بخش دیگری مدعی شده بود بارها از سوی اعضای فامیل، مورد تهدید و یا در خطر زیرگرفتن خودرو قرار گرفته‌ است!

پس‌ازاین پست اینستاگرامی، آتش شاکرمی(خاله نیکا) تصویر نقاشی‌شده را استوری کرد و مدعی شد مادر نیکا به دروغ گفته که دخترش آن را کشیده و بر همین اساس، دیگر گفته‌های او درباره کلاهبرداری نیز کذب است.

این استوری باعث شد خواهر نیکا شاکرمی در حمایت از مادرش، با تندی به خاله خود پاسخ دهد. آیدا شاکرمی گفت نیکا در زمان کودکی مورد ظلم خاله‌اش قرار گرفته بود و پس از مرگش نیز آتش شاکرمی سواستفاده‌های زیادی از عنوان نیکا کرده بود!

این کشمکش‌های مجازی ادامه پیدا کرد و این دو عضو خانواده نیکا شاکرمی در استوری‌های اینستاگرامی علیه یکدیگر جنجال به پا کردند.

مجادله‌ها پس از فوت نیکا شاکرمی نشان داد که این خانواده دچار آشفتگی‌های شدید اجتماعی است، به‌خصوص اینکه یکی از دوستان نیکا، درباره صحبت‏‌های آتش شاکرمی، با رسانه‌های فارسی‌زبان معاند، مطالب قابل‌تأملی را افشا کرده بود و گفت خاله او از ادعای کشته شدن نیکا خوشحال بود و می‌گفت: «خوب شد که این خبر به گوش همه رسید؛ وگرنه مردم خرم‌آباد می‌گفتند نیکا دختری خیابانی بوده و خودکشی کرده است.»

حالا با گذشت پنج ماه، دوباره این اختلافات را در شبکه‌های اجتماعی علنی شده است.

آتش شاکرمی که فردی با سابقه نزدیک به گروهک‌های چپ‌گرا است، مدعی شده نیکا در خانه مورد آزار و خشونت خانگی قرار گرفته است. شاکرمی جزئیات بیشتری را افشا می‌کند می‌نویسد: «مادر و خواهر نیکا هرروز او را شکنجه می‌کردند و حتی در یک مورد، آیدا، خواهرش، دست و پای نیکا را گرفته و مادرش او را کتک زده است.

همچنین در موردی دیگر، در خرداد سال ۱۴۰۰، مادر نیکا او را از به منزل اقوام در خرم‌آباد برده و رهایش کرده. طبق گفته آتش شاکرمی، مادر نیکا بدون دخترش به منزل خود در کرج بازگشته و این دختر نوجوان، ۵۰ روز در خرم‌آباد، به دور از خانواده و توجه اقوام، سپری کرده است.

در حالی که سرویس جهانی بی‌بی‌سی گزارشی سراسر تحریف از چگونگی فوت نیکا شاکرمی منتشر کرده است، اما خانواده این دختر نوجوان، در واکنش به این موضوع سکوت کرده‌اند و صرفا تصاویر و متون احساسی و ابراز دلتنگی برای دخترشان منتشر می‌کنند. درست یک هفته پس از دروغ بی‌بی‌سی مبنی بر کتک خوردن نیکا شاکرمی بوسیله باتوم، خاله نیکا اعلام کرده که مادرش او را آنقدر کتک می‌زده تا خسته شود. آنها نه‌تنها واکنش قابل تاملی به گزارش بی‌بی‌سی نداشتند که بالعکس مشغول اختلافات خانوادگی و حتی شکایت علیه یکدیگر شده‌اند!

نیکا شاکرمی پس از فوتش گرفتار نزدیکان خود شده و از سال ۱۴۰۱ تاکنون، روایت‌های مختلفی درباره این دختر نوجوان در رسانه‌ها منتشر شده است. در همان ایام خودکشی، یک رسانه‌ آلمانی با یک دختر اهل لایپزیگ آلمان مصاحبه کرده بود و ادعا کرده بود که نیکا شاکرمی دوست مجازی آلمانی داشته است. در این مصاحبه، دختر آلمانی به نام «نلی»، از علاقه خود و نیکا به شخصیت‌ شیطان‌پرست، رنگ مشکی و عواطف احساسی دوران نوجوانی گفته بود که مورد سواستفاده سردبیر سایت‌های فارسی‌زبان همجنسگرا در میانه اغتشاشات قرار گرفته بود. با این حال خانواده نیکا شاکرمی علیه اظهارات این سایت‌ها موضع گرفتند و تایید نکردند.

دیگر خبرها

  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید