Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تا به حال چهار بیمار با تشخیص پزشک معالج با حال عمومی مطلوب و رضایت بخش پس از انجام سی‌تی اسکن ریه و رویت توسط متخصص عفونی از بیمارستان تروما اردبیل مرخص شده‌اند.

به گزارش برنا،دکتر قدرت اخوان اکبری در حاشیه بازدید از مرکز تروما و بیماری‌های حاد تنفسی استان اردبیل افزود: ۲ بیمار مشکوک نیز که در بخش مراقبت‌های ویژه بودند با بهبود علایم به بخش منتقل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رسیدگی و ارائه خدمات درمانی به طور مرتب و بدون وقفه توسط کادر پزشکی و درمانی به بیماران بستری در این بخش صورت می‌گیرد و روزانه بیماران توسط فوکال پویینت دانشگاه و متخصصان بیهوشی در آی‌سی‌یو ویزیت و تحت کنترل و پایش قرار دارند.

او  با اشاره به آمار بیماران کرونایی بستری در این مرکز افزود: امروز استان اردبیل نیز جزو استان‌های مثبت از طرف وزارت بهداشت اعلام شد و تا به حال ۲ مورد مثبت تایید شده و تعداد ۱۲ بیمار مشکوک به کرونا ویروس در بخش‌های اورژانس، ICU و بخش عادی مرکز حاد تنفسی (تروما) بستری می‌باشند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به امکانات و نیروهای فعال در این مرکز گفت:  ۱۶ نفر کادر پرستاری و پزشکی در سه نوبت شبانه‌روزی مشغول خدمت‌رسانی بوده و امکانات و تجهیزات این بخش در کمترین زمان ممکن مهیا و همه پرسنل به تجهیزات و وسایل حفاظتی مجهز و با سپری کردن دوره‌های آموزشی مجهز شده‌اند.

 اخوان اکبری با اشاره به حساسیت خطیر خدمت در شرایط خاص و ویژه گفت:  ارائه خدمت در این موقعیت خاص توسط کادر درمان به مثابه جهاد فی سبیل‌الله است و این عزیزان همت خود را در مسیر خدمت به همنوع با قبول مخاطرات، جزم و ایثارگرانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا بخاطر سلامت مردم از خودگذشتگی نشان داده و با جان و دل مشغول خدمات صادقانه و خالصانه به بیماران هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل  دیروز به ایرنا گفت: نتایج آزمایش‌های ارسال شده به تهران تاکنون حکایت از ابتلای  ۲ نفر به ویروس کرونا دارد.

وی بیان کرد: این ۲ نفر دارای بیماری زمینه‌ای تومور مغزی و بیماری پوستی هستند و هم‌اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان تحت نظر پزشکان قرار دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اضافه کرد: از ۹ نمونه آزمایش ارسالی بیماران استان به تهران ۲ مورد مثبت، ۶ مورد منفی و نتیجه یک مورد نیز هنوز اعلام نشده است.

اخوان‌اکبری از اختصاص مرکز ترومای اردبیل به بیماران احتمالی مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: آمبولانس‌های ویژه برای انتقال افراد مشکوک مبتلا به کرونا از منازل‌ به مراکز درمانی و یا از شهرستان‌ها به مرکز استان در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، کاستن از تجمع افراد و به حداقل ممکن رساندن آن و نیز اقدامات بهداشتی به منظور مهار شیوع ویروس کرونا یک کار اساسی و ضروری است و بر این اساس از سه روز پیش ضدعفونی دستگاه‌های عمومی مانند خودپردازها، اتوبوس‌ها و تعطیلی بعضی مراکز تجمع و عرضه مواد خوراکی مانند قهوه خانه‌ها و آب‌های معدنی استان اردبیل آغاز شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل بهترین راه مقابله با بیماری کرونا را رعایت مسائل بهداشتی در همه سطوح زندگی فردی و اجتماعی و کاهش مراودات عمومی ذکر کرد.

وی ادامه داد: با توجه به این که این بیماری واکسن و داروی مشخصی ندارد، بیماران قلبی و ریوی، زنان باردار و بیماران سرطانی بیشتر در معرض خطر قرار دارند و لازم است که این افراد از حضور بی‌مورد در محل تجمع و حضور پرشمار افراد در اماکن خودداری کنند.

در پی شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، حضور اهالی استان اردبیل در مراکز تجمع و اماکن شلوغ و پرتردد کمتر شده و منجر به تغییر رفتار مردم و اهالی شده است.

نگرانی ایجاد شده در سطح کشور و به خصوص در پی فوت چند نفر از هموطنان به علت ابتلای به ویروس کرونا، مردم استان اردبیل را مجبور به اقدامات خودجوش وسیع برای حفظ شرایط سلامت و بهداشت فردی خود و افراد خانواده کرده است.

تهیه ماسک، الکل، انواع ضدعفونی کننده‌ها، دستکش و حتی تهیه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی از جمله اقدامات شهروندان اردبیلی در برابر احتمال ابتلای به ویروس کرونا طی یک هفته گذشته بوده است.

بر این اساس، حضور شهروندان در داروخانه و مراکز فروش مواد ضدعفونی کننده و حتی واحدهای تجاری فروش گیاهان دارویی در استان اردبیل به شکل محسوسی افزایش یافته به طوری که موجب کاهش برخی اقلام و حتی نایاب و گران فروشی ملزومات بهداشتی از قبیل ماسک و ژل‌های ضدعفونی کننده شده است.

کم شدن ارتباطات میان‌فردی، توقف مصافحه و دست دادن و روبوسی شهروندان و حتی شیوع روش احترام چینی و ژاپنی از طریق چسباندن کف دو دست و بالاآوردن دست‌ها تا سینه و نیز پرهیز از هر گونه تماس مستقیم و حتی غیرمستقیم از جمله اقدامات اردبیلی‌ها در برابر احتمال انتشار ویروس کرونا طی چند روز گذشته بوده است.

به گزارش ایرنا، کرونا ویروس یا بیماری کرونا در کشور چین از طریق حیوان به انسان و سپس از انسان به انسان منتقل شده به رغم این که میزان کشندگی بیماری کرونا ویروس جدید چین بسیار کم گزارش شده ولی سالمندان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی از جمله گروه‌های پرخطر در مقابل این بیماری هستند.

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علایم بیماری کرونا ویروس جدید است.

کارشناسان بهداشتی، پرهیز از دست دادن و روبوسی با افراد دارای علایم تنفسی (سرفه ـ عطسه) پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه با دستمال و یا قسمت بالای آستین، شست و شوی کامل و مکرر دست‌ها با آب و صابون حداقل به اندازه ۲۰ ثانیه، استفاده از ژل‌های ضدعفونی کننده با پایه الکل و خودداری از تماس دست آلوده با چشم، بینی و دهان را از جمله راه‌های مقابله و پیشگیری ویروس کرونا اعلام کرده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اردبیل دانشگاه علوم پزشکی ضدعفونی کننده بیماری کرونا درمانی استان استان اردبیل ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش

  نبی بامریان رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش گفت: 65 بیمار دیالیزی ثبت شده در شهرستان خاش و تفتان خدمات رایگان را در بخش دیالیز این بیمارستان دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: برای هر بیمار به‌طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ جلسه دیالیز انجام می‌شود که گاهی تا چند ساعت طول می کشد و همین موضوع ضرورت توسعه بخش دیالیز بیمارستان را گوشزد می‌کرد.
 
وی ادامه داد: بخش دیالیز این بیمارستان دارای 8 دستگاه دیالیز است و بر همین اساس عملیات توسعه بخش دیالیز جهت 20 تخت در حال انجام است.
  بامریان ادامه داد: بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش به صورت شبانه روزی (حتی در روزهای جمعه و تعطیل) به بیماران ارائه خدمات می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران کاشمر از بیمارستان مرخص شدند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش