Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@04:16:09 GMT

مدارس خور و بیابانک علیه بیماری کرونا ضد عفونی شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۳۴۳۷

مدارس خور و بیابانک علیه بیماری کرونا ضد عفونی شد

علی اکبر علیخانی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان این که تاکنون مورد مشکوکی از ابتلا به کرونا در مدارس شهرستان خور و بیابانک دیده نشده است افزود: آموزش‌های لازم برای مقابله و پیشگیری با این بیماری در قالب پیامک، دستورالعمل و ارسال بسته های آموزشی به مدیران، معلمان و دانش‌آموزان ارائه شده و می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ضد عفونی کامل مدارس شعب أخذ رأی پس از اتمام رأی گیری در سوم اسفند افزود: کار ضدعفونی و شست و شوی ۵۱ واحد آموزشی از اوایل هفته آغاز شد.
علیخانی ادامه داد: نصب پوسترهای آموزشی و اطلاع‌ رسانی برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس با هدف افزایش آگاهی دانش‌آموزان و معلمان، تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در مدارس، شست و شوی دست‌ها با آب و صابون و شارژ صابون مایع در مدارس از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش خور و بیابانک به شمار می‌رود.
وی از لغو تمام اردوها، همایش‌ها و جلسات دانش آموزی تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: بر سلامت بوفه ها، کلاس‌ها و سرویس‌های بهداشتی مدارس نظارت خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش خور و بیابانک با بیان اینکه تصمیمی برای تعطیلی مدارس شهرستان خور و بیابانک گرفته نشده است، افزود: بر اساس مصوبه‌های اخیر، هرگونه اطلاع‌رسانی در مورد ادامه تعطیلی مدارس در این زمینه به عهده دانشگاه علوم پزشکی است و تا این لحظه هنوز خبری درباره اینکه آیا مدارس در روزهای آینده نیز تعطیل خواهد شد به آموزش و پرورش اعلام نشده است.
وی خاطر نشان کرد: در مدارس شهرستان آب گرم و مایع دستشویی به صورت لوله‌کشی وجود دارد و علاوه بر این به مدیران مدارس تاکید شده که با مواد شوینده و مواد ضدعفونی، سطوح، صندلی‌ها و نیمکت‌ها ضدعفونی شوند.
علیخانی از تشکیل ستادی در آموزش و پرورش برای این منظور خبر داد و گفت: براساس دستورالعمل ارسالی به مدارس، مدیران موظفند در طول ساعات مدرسه و یا صبحگاه‌ها تمامی دانش‌آموزان را برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا آموزش دهند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان خور و بیابانک افزود: کار ضد عفونی کردن همه مدارس این شهرستان برای حفظ سلامت دانش‌آموزان و پیشگیری از بیماری کرونا با هماهنگی مراکز بهداشتی در حال انجام است.
علیخانی بیان کرد: در روزهای گذشته، جلسه توجیهی ویژه مدیران مراکز آموزشی برگزار و با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، انجام عملیات به آن‌ها آموزش داده شد. 
وی اضافه کرد: این اقدام توسط نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس با همراهی و زیر نظر مدیران، کارشناسان بهداشتی و اداره آموزش و پرورش انجام می‌شود تا فضاهای آموزشی ضدعفونی شود و برای حضور بدون دغدغه دانش‌آموزان آماده باشد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان خور و بیابانک گفت: با توجه به جلسه توجیهی برگزار شده، تمامی مدیران مدارس موظف هستند که به طور مستمر کار ضدعفونی، گندزدایی، آلودگی‌ زدایی، پاکسازی و نظافت تمام سطوح و اشیا را به صورت متوالی انجام دهند.
 بسیاری از خانواده‌های خور و بیابانکی به دلیل نگرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا از حضور فرزندانشان در مدارس و مراکز آموزشی جلوگیری کردند و تا کنون ۵۰ درصد دانش آموزان به کلاس درس نرفتند.
هر چند با این وجود تمامی مدارس مقاطع تحصیلی این شهرستان دایر است تاکنون هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در بین دانش آموزان و مدارس شهرستان خور و بیابانک گزارش نشده است.
شهرستان خور و بیابانک ۵۱ واحد آموزشی درمقاطع پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه دارد که بیش از سه هزار و۵۸۰ دانش آموز در آن تحصیل می کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش شهرستان اداره آموزش و پرورش پیامک دانش آموزان مدیر آموزش و پرورش انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرستان خور و بیابانک مدارس شهرستان آموزش و پرورش بیماری کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است