Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۴۰۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در گیلان از بیمارستان مرخص شده‌اند، از افزایش تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص مبتلایان به کرونا در کشور خبر داد.

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به موارد بیماران بهبودیافته کرونا، اظهار داشت: ۲۲ نفر علاوه بر ۳۰ نفری که دیروز اعلام شد، به دلیل بهبودی بر اثر ابتلا یا مشکوک بودن به کرونا در قم از بیمارستان مرخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۴۰۰ نفر از بیماران کرونا در گیلان از بیمارستان مرخص شده‌اند، گفت: اکنون ۱۵ آزمایشگاه کار تشخیص بیماری کرونا را انجام می‌دهند که هفته آینده این تعداد به ۲۲ آزمایشگاه می‌رسد و در هفته‌های بعد نیز تعداد آزمایشگاه‌های تشخیصی کرونا در کشور به ۴۰ آزمایشگاه خواهد رسید.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به روند صعودی مبتلایان به کرونا در استان‌های مختلف، تأکید کرد: مردم باید بهداشت فردی را رعایت کرده و از تردد غیرضرور در بیرون از خانه و انجام مسافرت خودداری کنند.

جهانپور با تأکید بر اینکه حضور در خانه امن‌ترین مکان برای پیشگیری و مقابله با بیماری کروناست، گفت: قطعا مسافرت بین شهری به شیوع آن کمک می‌کند.

وی با اشاره به انجام غربالگری در برخی از استان‌ها، خاطرنشان کرد: اگر مورد مشکوکی در استان‌ها به عنوان مبتلا به بیماری تلقی شود، فرد تا ۱۴ روز قرنطینه می‌شود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در جلسه روز گذشته ستاد ملی مبارزه با کرونا افزود: بر اساس این مصوبات و در صورت ابلاغ رئیس‌جمهور محدودیت‌هایی در زیارت عتبات و بقاع متبرکه اعمال می‌شود، ضمن اینکه بر عدم برگزاری اعتکاف در سال جاری تأکید داریم.

جهانپور با اشاره به توزیع ماسک در مناطق مختلف کشور یادآور شد: موضوع توزیع ماسک در اولویت مناطق بیشتر درگیر با کروناست؛ به شکلی که توزیع آن را از قم شروع کرده‌ایم و در استان‌های دیگر ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده توسط مردم بیان داشت: اگر به هر دلیلی به مواد ضدعفونی‌کننده دسترسی نداشتیم با یک قوطی ۵۰۰ سی‌سی محلول سفیدکننده (وایتکس) و اضافه کرده ۲۰ تا ۲۵ لیتر آب به آن محلول ضدعفونی‌کننده تهیه کرده و از آن برای ضدعفونی سطوح و ابزار استفاده کنیم.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری پویش ملی «کرونا را شکست می‌دهیم» گفت: پویش دیگری تحت عنوان «مدافعان سلامت» نیز شکل گرفته است که در آن به معرفی بخشی از ایثارگری‌ها و زحمات پزشکان و پرستاران و افراد زحمتکش در حوزه درمان پرداخته می‌شود.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟

اردیبهشت سال جاری بود که رئیس سازمان سنجش در گفت و گویی خبری، در مورد افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: «ما دو سال متوالی با هماهنگی کاملی که با وزارت بهداشت داشتیم قانون را اجرا کردیم؛ یعنی سال نخست ۲۰ درصد و سال دوم ۲۰ درصد. امسال سال سوم است. طبعاً تا نیمه دوم مرداد که دفترچه انتخاب رشته آماده شود، وقت هست».

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال نیز ٢٠ درصد ظرفیت ورود به پزشکی افزایش خواهد یافت؟، افزود:« طبق قانون باید محقق شود؛ مگر اینکه قانون عوض شود، قانون هم که فعلاً عوض نشده، پس ان‌شاالله محقق خواهد شد».

اظهارات رئیس سازمان سنجش در شرایطی صورت گرفته که در هفته‌ گذشته مرحله‌ اول کنکور ۱۴۰۳ برگزار شده است. داوطلبان در حالی به استقبال مرحله‌ دوم کنکور می‌روند که هنوز تکلیف یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی مشخص نشده است. حال آن‌که اظهاراتی از این دست، جز افزایش سردرگمی، نتیجه دیگری در پی ندارد.

قانون‌گذاران مشغول کارند

بهمن سال ۱۴۰۰ بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جبران کمبود پزشک در کشور، قانون افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد. بر اساس این قانون باید طی چهار سال ظرفیت پذیرش پزشکی در کشور، دوبرابر شود.

قانونی که از اواسط دهه‌ ۹۰ در کشور مطرح و مورد بررسی موافقان و مخالفان زیادی قرار گرفته بود. با روی کار آمدن خسروپناه، دبیر جدید شورا، زمزمه‌هایی در مورد اجرا نشدن قانون بوجود آمد.

وی در روزهای گذشته نیز بار دیگر به این موضوع پرداخته و افزود:«مقرر شده بود که سازمان برنامه و بودجه، زیرساخت‌ها را فراهم کند اما به دلایلی انجام نشد. بزودی گزارش اجرای دوساله‌ این قانون را در جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد و در مورد تداوم اجرای آن تصمیم خواهیم گرفت.»

پیش از این نیز خسروپناه به عنوان نخستین مهمان شورای‌عالی نظام پزشکی در جمع پزشکان حاضر و از دغدغه‌های صنفی آنان مطلع شده بود. در این جلسه سازمان نظام پزشکی با اهدای تندیس ابوعلی سینا از  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تجلیل کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز تمایل خاصی به اجرای این قانون نشان نداده است. در سال گذشته عین اللهی، وزیر بهداشت، از تلاش برای تعلیق قانون مصوب شورای عالی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم خبر داده بود. حال در آستانه تعیین ظرفیت پذیرش پزشکی در سال تحصیلی جدید، مشخص نیست که چه تصمیمی در این باره گرفته شده است. چرا که در چند هفته‌ اخیر وزارت بهداشت، هیچ اظهار نظری در این‌باره نداشته است. تنها پاسخ وزیر بهداشت به پیگیری‌ها نیز این بوده که باید منتظر تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی ماند.

جدی نبودن وزارت بهداشت در عمل به مصوبه افزایش ظرفیت، سبب شده که زمینه برای فعالیت بیش از پیش نهادهای صنفی نیز فراهم شود. این نهادها نیز بواسطه جایگاهی که دارند بطور مداوم از لزوم توقف قانون افزایش ظرفیت پزشکی سخن به میان می‌آورند.

این اظهارات موجب شده که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در فاصله‌ کوتاهی که تا اعلام نتایج کنکور باقی مانده دست به تغییر قانون بزند. اقدامی که نه تنها سبب سردرگمی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌شود، بلکه امکان تصمیم‌گیری درست را از شورا می‌گیرد. این در حالی است که تربیت پزشک تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه داشته و بسرعت خود را نشان خواهد داد. در صورت هرگونه کم‌توجهی یا اشتباه در قانون‌گذاری، ممکن است نظام سلامت را با چالش‌هایی روبرو کند که به آسانی قابل حل نباشد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • برگه‌های آزمایش الکی!