Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش انتخاب، وی به عنوان رئیس تحقیقات کمیسیون بهداشت ملی چین در مورد شیوع ویروس کرونا نیز فعالیت می کند. شرکت فاکسکان که سازنده قطعات چینی گوشی های اپل است، در تلاش است ضمن همکاری با این دانشمند، روند مبارزه با  کرونا را جدی تر پیگیری کند.

بخشی از هدف این همکاری، مشاوره و اقدامات پیشگیرانه و توانبخشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاکسکان، بزرگترین سازنده پیمانکاری الکترونیک در جهان ، در سال 2003 نیز از این دانشمند مشهور چینی در زمینه کشف ویروس سارس کمک گرفته بود تا در مورد پیشگیری از کرونا از توصیه های جدید تبعیت کند.

با شیوع کرونا ، که باعث کشته شدن هزاران نفر شده است، ژونگ دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. فاکسکان به دلیل تمدید تعطیلات سال نو قمری مجبور شد کارخانه های خود را برای مدت طولانی تر از حد انتظار بسته نگه دارد. این شرکت گفت که در حال بازگشایی کارخانه ها به روشی "احتیاط آمیز" است که به نتایج تمام سال نیز سایه خواهد افکند.

سازنده آیفون گفته است که به دلیل مشکلات عرضه و تقاضا انتظار نمی رود که این شرکت طبق برنامه های خود پیش برود و عرضه آیفون در سراسر جهان نیز ممکن است با مشکلاتی همراه باشد. البته در همین حال ، اپل بیش از نیمی از فروشگاه های خود را در سرزمین اصلی چین مجدداً افتتاح کرده است ، اگرچه بسیاری از آنها از زمان باز شدن کوتاه تر از حد معمول فعالیت می کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • شاهنشاه آریامهر حقوق دهخدا را قطع کرد / بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران منتهی شد / سرگذشت غم انگیز سیاستمدار میانه‌رو و ادیب دانشمند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کواچ قهرمان شد و خداحافظی کرد
  • دومین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» برگزار شد
  • گوگل کارکنان معترض به همکاری این شرکت با اسرائیل را اخراج کرد
  • معافیت ۲ قهرمان نامدار روسیه از شرکت در مسابقه انتخابی
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران