Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فردی که اخیرا اعلام شده بود در بیمارستان عسلویه به کرونا مبتلا شده است، تا آزمایش نهایی از آزمایشگاه مرجع نیاید، مورد اثبات شده به شمار نمی رود.

سعید کشمیری با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی افزود: تا روز پنج شنبه ۸ اسفند ماه مورد مثبت کرونا در استان بوشهر نداشته ایم و با رعایت بهداشت و عدم تجمع با کرونا مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موارد شبه آنفلوانزا  محسوب می شود و بیماری، کرونا باید نمونه آزمایشگاهی اش مثبت باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار کرد: چون استان های همجوار و دیگر نقاط کشور به این ویروس آلوده شده است، حتما این آلودگی به بوشهر هم خواهد رسید، مردم ضمن خونسردی بهداشت را کاملا رعایت کنند.

وی عنوان کرد: صورت، چشم و دهان محل ورود بیماری است؛ بنابراین شستن دست ها بسیار ضروری است. اگر دست به سطح آلوده رسیده باشد و بدون شست و شو به چشم و دهان برسد بدن آلوده می شود.

کشمیری تصریح کرد: مردم از تجمع و حضور در مکان های شلوغ خودداری کنند. مراسم ترحیم و عروسی نیز لغو یا به صورت محدود برگزار شود. همچنین مردم از سفرهای غیرضروری خوداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با مشارکت جمعیت هلال احمر برنامه هایی برای پیشگیری از ورود و گسترش ویروس کرونا اجرا کرده است؛ از جمله این که مسافران در مبادی ورودی استان تب سنجی می شوند و با پرسش گری از مسافران، اگر مورد مشکوکی مشاهده شود برای رسیدگی بیشتر به مراکز درمانی ارجاع داده می شود.

این مسئول افزود: با دستور کمیته ملی کرونا دانشگاه ها تا یک هفته دیگر تعطیل است و تعطیلی مدارس پس از تصمیم گیری در کمیته ملی کرونا به اطلاع مردم می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با دستور استاندار و همکاری نیروی انتظامی قلیان ها از مکان های عمومی جمع آوری شدند.

تست تب سنجی ویروس کرونا و بررسی وضعیت مسافران توسط اکیپ‌های بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام تست تب سنجی ویروس کرونا و بررسی وضعیت مسافران در شهرستان‌های استان توسط اکیپ‌های بهداشتی خبر داد. 

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور حصول اطمینان از جلوگیری انتقال بیماری از استان‌های هم‌جوار اکیپ‌های بهداشتی در تمامی شهرستان‌های استان به ویژه شهر بوشهر اقدام به تب سنجی و بررسی مسافرین کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تب سنجی و بررسی وضعیت بهداشتی مسافرین در حال انجام است بیان کرد: اکیپ‌های بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام این کار هستند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: در تمامی مبادی ورودی از جمله فرودگاه بوشهر توسط اکیپ‌های بهداشتی تب سنجی و بررسی مسافرین صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: با تصویب مدیریت بحران استانداری و ابلاغ استاندار بوشهر کلیه مسافرین ورودی به استان در مبادی ورودی توسط همکاران هلال‌احمر استان از لحاظ وجود علائم این بیماری مورد برسی قرار می‌گیرند.

یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا قلیان است

خواجه‌ئیان یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا را قلیان دانست و گفت: ویروس از طریق قطرات تنفسی به محفظه آب قلیان منتقل‌ شده و زنده می‌ماند و هنگامی‌که نفر بعدی اقدام به استفاده از همان قلیان می‌کند در خطر ابتلا به ویروس قرار می‌گیرد، نکته بسیار مهم این است که تعویض سَری (نی) قلیان هیچ نقشی در عدم انتقال بیماری نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه مدیریت پیشگیرانه تنها راهکار مقابله با ویروس کرونا است اضافه کرد: در نتیجه مراقبت‌های انجام‌ شده توسط پرسنل تلاشگر حوزه سلامت استان بوشهر، تاکنون مورد مثبت بیماری در استان نداشته‌ایم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر اینکه هیچ‌کس از ابتلا به این بیماری مصون نیست، افزود: با توجه به شناسایی موارد مثبت در استان‌های همسایه از جمله خوزستان، فارس و هرمزگان حفظ هوشیاری و به کار گیری دقیق اصول بهداشتی توسط هم استانی‌های عزیزمان لازم و ضروری است.

عبدالمحمد خواجه ئیان خاطرنشان کرد: اکیپ‌های بهداشتی بر اساس مصوبه مدیریت بحران، برای پیشگیری از ترویج ویروس کرونا اقدام به جمع‌آوری قلیان‌ها در شهرها و روستاها کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آنفلوانزا كرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر استانی اجتماعی هرمزگان فارس خوزستان درمان کروناویروس کروناویروس عسلویه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اکیپ های بهداشتی ویروس کرونا تب سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۷۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • شاگردان شمسایی به دنبال اثبات قدرت/ نبرد ۴ تیم برای جام جهانی
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد