Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شاد نوش شامگاه پنجشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به اینکه بیمارستان رازی به عنوان مرکز درمانی بیماران کرونا کاملاً تخلیه شده است، افزود: ۳۰۰ تخت بیمارستای برای خدمات رسانی به این بیماران در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه گفت: در روزهای اخیر موفق شدیم زیرساخت‌ها و امکانات تشخیصی آزمایشگاهی این ویروس را در استان گیلان آماده بهره برداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در کنترل ویروس کرونا در گیلان در راستای مقابله و پیشگیری این ویروس سایر نهادها از جمله بسیج، هلال احمر و باقی سازمان‌ها به صورت جدی وارد عمل شده و مشارکت می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر پزشکان با انگیزه و با روحیه بهتری در حال انجام وظیفه هستند امیدواریم در روزهای آینده در حوزه درمان نیز بتوانیم امکانات و خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.

شاد نوش با تأکید بر اینکه قصد نداریم مردم را ترسانده و نسبت به این ویروس مضطرب کنیم اما شهروندان باید آن را جدی بگیرند، بیان کرد: این ویروس بسیار ظریف است به گونه‌ای که با یک شستشوی ساده دست از بین می‌رود اما از سوی دیگر بسیار مرموز بوده و به سرعت شیوع پیدا کند.

وی با بیان اینکه برای طی کردن این مرحله نیازمند یک انضباط اجتماعی هستیم، تصریح کرد: متأسفانه با تردد در سطح شاهد عدم جدی گرفتن این ویروس از سوی مردم هستیم.

نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در کنترل کرونا در گیلان با اشاره به اینکه این استان یکی از کانون‌های آلوده کشور است و می‌تواند خطرناک باشد، تأکید کرد: کنترل این ویروس امکان پذیر نیست مگر اینکه حلقه چرخش ویروس را قطع کنیم.

وی در ادامه ضمن گلایه از عدم تعطیل بازی‌های فوتبال نمایندگان گیلانی در لیگ دسته یک فوتبال کشور، گفت: امروز شاهد حضور تیم مس رفسنجان در گیلان و سفر ملوان بندر انزلی به یکی دیگر از شهرهای کشور برای انجام بازی‌ها هستیم تصور می‌شود مسئولان فدراسیون فوتبال این موضوع را جدی نگرفته‌اند.

شادنوش ادامه داد: برگزاری مسابقات بدون تماشاگر هم نمی‌تواند جلوی انتشار این ویروس را بگیرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه مردم به توصیه‌های پزشکی و حضور در منازل، گفت: هر فردی که بتواند امروز خود را از این ویروس دور نگهدار یک خدمت ملی انجام داده است. حضور مردم به مدت یک هفته در منازل کمک بزرگی به حوزه بهداشت و درمان برای کنترل این ویروس می‌کند.

شاد نوش با اشاره به اینکه برای فرهنگ ما قرنطینه معنی ندارد، افزود: در استان گیلان از این مرحله عبور کرده‌ایم باید با یک عزم ملی به جایی برسیم که بتوانیم این ویروس را کنترل کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه شستشو دست یکی از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از این ویروس است، بیان کرد: در حوزه توزیع لوازم و ملزومات بهداشتی همانند ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده نیز با وجود کمبودها در روزهای ابتدایی در روزهای آینده شاهد توزیع این اقلام در استان خواهیم بود.

نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در کنترل ویروس کرونا در گیلان با اشاره به بهبود شرایط نسبت به روزهای گذشته، گفت: بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت وظیفه داریم در گام نخست این اقلام را برای افرادی که در حوزه سلامت خدمات رسانی می‌کنند تهیه کنیم.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از کادر پزشکی و پرستاری در استان گیلان خود درگیر این بیماری شده‌اند و حال مساعدی ندارند، افزود: باید به این نیروها که امروز در خط مقدم مقابله با این ویروس هستند روحیه داده شود.

شادنوش با اشاره به اینکه طی روزهای آینده امکانات مناسبی از سوی وزارت بهداشت به استان گیلان ارسال خواهد شد، گفت: تولیدات داخلی استان نیز افزایش یافته که امیدواریم
روزهای آینده به دست مردم برسد اما توزیع این اقلام نیز از مردم رفع تکلیف نخواهند کرد.

وی با بیان اینکه استفاده از ماسک برای افراد معمولی که بیماری نیز ندارند نیاز نیست، گفت: مهم‌ترین نکته رعایت بهداشت فردی است.

نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در کنترل ویروس کرونا در گیلان با اشاره به وضعیت این ویروس در استان، اظهار کرد: تاکنون ۱۲۶۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان بستری شده‌اند که از تعداد بیش از ۴۰۰ نفر بهبود یافته‌اند.

وی در زمینه انجام آزمایش تست کرونا در استان گیلان، گفت: کیت‌های در این زمینه به وزارت بهداشت سفارش داده شده که امشب وارد استان می‌شود و بعد از چند نمونه تست آزمایشی امیدواریم از هفته آینده تست کرونا در استان گیلان انجام شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان حوزه بهداشت و درمان خدمات رسانی فدراسیون فوتبال فوتبال انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کرونا در گیلان استان گیلان روزهای آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران