Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بهرام پارسایی، درباره این‌که امروز باتوجه به شیوع بیماری کرونا در کشور شاهد هستیم وسایل پیشگیری با این بیماری نایاب شده است و مردم در نگرانی و استرس به سر می‌برند، گفت: قبل از آن‌که به حوزه انتخابیه خود بازگردم در تهران به هر دارو‌خانه‌ای از شمال شهر تا جنوب شهر رفتم ابتدایی‌ترین مواد لازم برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نه تنها یک داروخانه در یک منطقه خاص بلکه همه داروخانه‌ها؛ ژل‌های استریل‌کننده دست، الکل، ماسک و حتی دستکش نداشتند.

وی با بیان این‌که در مناطق مختلف تهران به دنبال وسایل ضدعفونی کننده و پیشگیری از کرونا رفتم و چیزی پیدا نکردم، عنوان کرد: جالب است نه تنها رایگان بلکه با دادن هزینه هم نمی‌شود وسایل پیگشیری از کرونا تهیه کرد و باید بگویم حتی با چند برابر قیمت هم موجود نبود!

پارسایی افزود: به شیراز آمدم، اینجا هم همین وضعیت است یعنی در شیراز هم به عنوان شهری که در آن بیماری کرونا پیدا شده است وسایل ابتدایی برای اینکه مردم از خودشان مراقبت کنند تا از شیوع بیشتر جلوگیری کنند، موجود نیست!

وی ادامه داد: برخی از داروخانه‌ها تا چه حدی نمی‌دانم حرف‌شان صحت دارد، بیان می‌کنند که به آن‌ها گفته شده اگر بخواهید وسایل پیشگیری را برای‌تان آزاد خواهیم آورد!

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای، اسلامی تاکید کرد: سودجویی و منفعت‌طلبی در بازار کاملا مشهود است و این نشان‌دهنده بی‌تدبیری و سوءمدیریت است. امروز اگر مدیریت درست انجام شود می‌توان این اتفاقات را جمع کرد.

وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان باید رصد شوند تا در این شرایط باری را از روی دوش مردم بردارند، اظهار کرد: در کل کشور کارخانه‌هایی که این وسایل را تهیه می‌کنند بسیار گسترده نیستند که نتوان کنترشان کرد، یعنی از صفر تا صد را می‌شود از طریق وزارت صنعت، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تعزیزات رصد و مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه مسئولان بیایند بگویند که دلال‌ها فلان کار را انجام می‌دهند فرار رو به جلو است، گفت: مسئولان باید پاسخگو باشند و بتوانند شرایط و موضوع را مدیریت کنند آن هم موضوعی که با جان مردم سر و کار دارد.

پارسایی تاکید کرد: دغدغه کنترل شرایط وجود دارد و از مسئولان باید خواست تا هرچه زودتر شرایط را کنترل کنند، زیرا سلامتی و جان مردم بر عهده این افراد بوده و این سوءمدیریت بازی با جان افراد جامعه است.

وی درباره این که وزیر بهداشت گفته است فروش ماسک ممنوع است و توزیع آن بر عهده خانه‌های بهداشت، است: عرضه ماسک که نباید به خانه بهداشت محدود شود، مگر در یک شهر چند خانه بهداشت داریم که مردم بتوانند به آن مراجعه کنند، در ثانی این کار باعث تجمع می‌شود و شیوع را بیشتر می‌کند. بیشتر بخوانید: رد پای پدرخوانده‌های ارتباطات در بحران کرونا/ چرا دولت در مدیریت هیچ بحرانی موفق نیست؟ این نماینده مجلس گفت: همان داروخانه‌ها که گستردگی بیشتری دارند حتی اگر می‌خواهند ماسک را رایگان هم در اختیار مردم قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر هنگامی که ماسک برای فروش وجود ندارد چگونه می‌توان ادعا کرد که رایگانش وجود دارد.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که تنها یک سازمان و یا نهاد مسئول رسیدگی نیست و همه باید تلاش کنند، گفت:ذچنین موضوعی شوخی‌بردار نیست و تنها بسته به وزارت بهداشت هم نیست، وزارت صنعت که تولیدکنندگان تحت مدیریتش هستند، سازمان حمایت از مصرف‌کننده و سازمان تعزیزات زیر مجموعه‌اش هستند و این موضوع پیچیدگی ندارد.

وی تاکید کرد: مدیریت پیشگیری از شیوع کرونا پیچیدگی ندارد، زیرا تعداد تولیدکنندگان آنقدر زیاد نیست که نشود آن را مدیریت کرد. این موضوع بسیار جدی است و نباید راحت گرفت.

پارسایی گفت: همین که مردم به داروخانه‌ها بروند و مشاهده کنند هیچ کدام از اقلام پیشگیری وجود ندارد خودش باعث اضطراب جدی و نگرانی می‌شود.

وی افزود: توصیه جدی این است که مسئولان و دولت به هر شکلی که می‌شود به آن رسیدگی کند، اینکه آیا گزارش واقعی به گوش دولت می‌رسد یا نمی‌رسد من نمی‌دانم؛ اما اگر به گوش‌شان می‌رسد که وای به حال این مدیریت اگر هم گزارش واقعی نمی‌رسد پس وای به حال آن اطلاع‌رسانی که به آن استناد می‌کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مبارزه با کرونا به هیچ عنوان سیاسی نیست، نباید این موضوع را سیاسی کرد، نباید سعی کنند به جای پاسخگویی توپ را در زمین این و آن بیندازند، باید به هر روش ممکن سلامتی مردم را تضمین کنند.

وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش و تهیه وسایل پیگشیری باید تلاش بیشتری صورت گیرد، گفت: امروز بحث تعطیلی مراکز آموزشی مطرح است و باید تصمیم درست گرفته شود.

پارسایی با ارشاره به رفتار تصمیم‌گیران در خصوص کنترل و درمان بیماری کرونا، گفت: با توجه به سیاست‌هایی که در حال حاضر مشاهده می‌کنیم بیشتر پیگیری‌ها به جلسات و صحبت‌های متناقض ختم می‌شود که این بسیار باعث تعجب و نگرانی است.

وی تاکید کرد: شاید در مابقی مسائل اعتماد عمومی را سرد می‌کردند، اما با سیاست‌های غلط نه تنها باعث سلب اعتماد عمومی می‌شوند بلکه سلامت عمومی هم تهدید می‌شود.

این نماینده مجلس درخصوص آمار‌های مبتلایان و متوفیان بیماری کرونا گفت: آماری که در حال حاضر داده می‌شود با توجه به جامعه آماری و از لحاظ درصد شیوع و کشندگی واقعی به نظر نمی‌رسد؛ یعنی طبق میانگین کشور چین این بیماری دو درصد کشندگی دارد و امروز آمار کشته‌شدگان با آمار مبتلایان ضد و نقیض است و همخوانی ندارد.

وی گفت: هنگامی که مردم از طریق صداوسیما مشاهده می‌کنند رئیس‌جمهور و سایر مسئولان در دیدارهای‌شان دست می‌دهند و ابتدایی‌ترین اصول را رعایت نمی‌کنند این خودش یک آموزش غلط است، به هر حال این گونه رفتار‌ها خطر شیوع این بیماری را بین مردم کمرنگ جلوه می‌دهد که این یک خطر بزرگ است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئولان ما حتی به صورت نمادین این مسئله را رعایت نمی‌کنند در جلسات دولت می‌بینیم بسیار راحت در کنار هم می‌نشینند درصورتی که شاید اعضای هیات دولت مشکوک به ابتلا باشند، آنان حتی به صورت نمادین اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: افتتاحیه‌ها و جلسات‌شان را برگزار می‌کنند این بسیار نگران‌کننده است و این مطلب را می‌رساند که باوری برای خطرناک بودن این بیماری وجود ندارد.

پارسایی افزود: نکته دیگر این است که با شیوع این بیماری باید مدیریت کنترل و قرنطینه صورت می‌گرفت و مثل چین، ایتالیا و کره جنوبی ما هم اقداماتی را انجام می‌دادیم ما که نمی‌توانیم بگوییم از لحاظ علمی آن‌ها از ما عقب‌ترند و ما از آن‌ها جلوتریم باید اصولی را که همگی آن را رعایت می‌کنند ما هم رعایت کنیم. اما هیچ کدام از این موارد مانند اینکه افراد وسایل پیشگیری را در دسترس نداشته باشند، خطر شیوع را بیشتر نمی‌کند.

وی گفت: مسئولان ما مدام می‌گویند بیماری کنترل شده، اما مشاهده می‌کنیم ابتدایی‌ترین موارد مانند وجود وسایل پیشگیری وجود ندارد و حتی تهیه آن هم غیر ممکن است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ بیان کرد: بحث بعدی این است که مبتلایان در نقطه به نقطه کشور وجود دارند و به علت عدم مدیریت و آموزش افراد تا به مرحله حاد بیماری نرسند به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند.

وی در پایان گفت: توصیه به مسئولان این است که این بیماری را جدی بگیرند و با بی‌تفاوتی از کنارش نگذرند. منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rY7 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس وسایل پیشگیری بیماری کرونا داروخانه ها وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته

همزمان با تداوم جنگ غزه و جنایات‌ بی‌امان رژیم صهیونیستی در این باریکه، مقامات وزارت بهداشت غزه می‌گویند دیگر نمی‌توانند تعداد شهیدان را محاسبه کنند. خدمات اضطراری، بیمارستان‌ها و ارتباطات در غزه به سختی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و خارج‌سازی اجساد از زیر ساختمان‌های ویران‌شده کار بسیار سنگینی است و البته در حالی که جنگ ادامه دارد، این اقدام اولویت محسوب نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، تقریبا هفت ماه از جنگ بی‌امان رژیم صهیونیستی می‌گذرد و این جنایات تلفات وحشتناکی در این باریکه بر جای گذاشته است. مقامات وزارت بهداشت غزه تاکنون تعداد شهیدان را بیش از ۳۴ هزار نفر اعلام کرده و این رقم حدودا ۱.۵ درصد از جمعیت کل غزه پیش از جنگ است اما معلوم نیست چه تعداد از آنها نظامی بوده‌اند.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی می‌نویسد: «مقیاس و آمار کشته‌شده‌های فلسطینی که در ابتدای جنگ برخی نسبت به آن شک داشتند، اکنون به طور گسترده‌ای توسط کارشناسان سازمان ملل، مقامات آمریکایی و برخی مقامات ارتش اسرائیل پذیرفته می‌شود. اما مقامات فلسطینی می‌گویند این ارقام در ماه‌های اخیر به دلیل دشواری در جمع‌آوری داده‌ها، از دقت کمتری برخوردار است.»

«مدحت عباس» یکی از مسئولان وزارت بهداشت غزه گفت: «در ابتدا ما سیستم‌ها و بیمارستان‌هایی داشتیم. تیم‌های دفاع غیرنظامی ما می‌توانستند مردم را از زیر آوار بیرون بکشند اما تمام این سیستم فروپاشیده است.»

وی افزود: برای تخمین تعداد تلفات، وزارت بهداشت اکنون شدیدا به منابع اطلاعاتی دیگر مانند اطلاعیه بستگان شهیدان، ویدئو از پیامدهای حملات و گزارش‌های سازمان‌های رسانه‌ای متکی است.

به گفته مقامات وزارت بهداشت، شاهدان عینی و سازمان ملل، تصویر واقعی تلفات انسانی جنگ زمان زیادی طول خواهد کشید تا خود را نشان دهد زیرا تخمین زده می‌شود که هزاران نفر زیر آوار و در گورهای بی نام‌ونشان مدفون باقی مانده‌اند.

وال استریت ژورنال هشدار می‌دهد: «یک عملیات قریب‌الوقوع در شهر جنوبی رفح – جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند – خطر افزایش کشته‌شده‌ها را به همراه خواهد داشت.»

«ریک پیپرکورن» نماینده سازمان بهداشت جهانی در کرانه باختری و غزه درباره شمار شهیدان در نوار غزه می‌نویسد: «ما فکر می‌کنیم متاسفانه این ارقام ارائه‌شده قابل اعتماد باشند. البته تعجب نمی‌کنم اگر گفته شود این آمار کمتر از حد واقعی تخمین زده شده باشد.»

چنین مقام رسمی سازمان ملل این اظهارات را در حالی عنوان می‌کند که برخی اعضای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی هستند آمار وزارت بهداشت غزه «نامعتبر» است.

بررسی‌هایی که در ماه ژانویه برای «موسسه سیاست خاور نزدیک» مستقر در واشنگتن دی‌سی انجام شده، نشان می‌دهد که آمار و ارقام ثبت شده درخصوص مردان شهید غزه کمتر است و احتمالا باید بیشتر از اینها باشد.

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات صهیونیستی و جنبش حماس می‌نویسد: «مقامات ارتش اسرائیل تعداد کشته‌های نیروهای حماس را بین ۱۱ هزار الی ۱۳ هزار نفر تخمین می‌زند درحالیکه خود حماس تعداد کشته‌های نیروهایش را بین ۶۰۰۰ الی ۸۰۰۰ اعلام کرده است. مقامات اطلاعاتی آمریکایی و مصری گمان می‌کنند که تعداد واقعی کشته شده‌ها میان آن چیزی باشد که حماس و اسرائیل می‌گویند.»

«مصطفی حمدان» شهروند ۳۸ ساله در نوار غزه که پنج تن از اعضای خانواده‌اش را در جنگ از دست داده و هیچکدام از آنها رسما به عنوان افراد کشته‌شده ثبت نشده‌اند، می‌گوید: «‌من از برگه معرفی شده توسط وزارت بهداشت آگاهم، اما سرعت اینترنت مناسبی برای اضافه کردن اعضای خانواده‌ام ندارم.»

او با اشاره به سختی‌ها و دشواری‌هایی که به فلسطینیان تحمیل شده است، می‌افزاید: «ماشین‌آلات سنگین کافی برای پاک‌سازی آوارها و سوخت کافی برای راه‌اندازی این ماشین‌آلات وجود ندارد. امدادگران اغلب مجبورند با دست خود یا ابزارهای اولیه مانند تبر و بیل برای بیرون آوردن افراد استفاده کنند. وقتی هیچ شانسی برای نجات کسی وجود نداشته باشد، اجساد معمولا دست‌نخورده زیر آوار باقی می‌مانند.»

بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای که توسط کارشناسانی در دانشگاه شهری نیویورک و دانشگاه ایالتی اورگن بررسی شده‌اند، حدود ۵۷ درصد از ساختمان‌های غزه از آغاز جنگ آسیب دیده یا ویران شده‌اند.

وال استریت ژورنال به نقل از سازمان ملل می‌نویسد: «سطح ویرانی به خصوص در شمال غزه بسیار بالا است. هم‌چنین سالهای زیادی طول خواهد کشید و به صدها میلیون دلار بودجه نیاز است تا آوارهایی که تاکنون روی هم انباشته‌شده را جابه‌جا کنند.»

حدود ۱۰ هزار نفر از افرادی که در آمار رسمی شهیدان وزارت بهداشت غزه ثبت شده‌اند هنوز شناسایی نشده‌اند. مقامات وزارت بهداشت غزه غزه چند روز پیش اعلام کردند از میان افرادی که شناسایی شده‌اند، حدود ۴۰ درصد مردان بزرگسال، ۲۰ درصد زنان بزرگسال و ۳۲ درصد کودکان هستند. بقیه آمار به مردان و زنان مسن تعلق دارد.

«ظاهر سهلول» پزشک مراقبت‌های ویژه در شیکاگو، طی ماه ژانویه دو هفته را در بیمارستان ناصر در شهر جنوبی خان یونس گذراند؛ جایی که رژیم صهیونیستی اوج حمله و جنایت خود را نشان داد.

این پزشک از تجربیات خود چنین می‌گوید: «زمانی که در خان یونس درگیری شدید بود، مردم تقلا می‌کردند خود را از لابه‌لای آوار بیرون بکشند. هیچ ماشینی نبود و مکان برای آنان که قصد داشتند آوار را کنار بزنند، امن نبود. اولویت با درمان و مداوای افراد زخمی بود؛ اینکه اطمینان حاصل شود آنها فرصتی برای زنده‌ماندن دارند و خارج‌سازی افراد کشته‌شده اولویت آخر بود.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان