Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران در نشست خبری مجازی خود گفت: قبل از ورود کرونا ویروس به کشور زمانی که مشغول بررسی تبصره‌های بودجه بودیم پیشنهاد دادم که در زمان بروز بیماری‌های ویروسی شهرداری بتوانند برای کمک به کنترل این بیماری هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: متاسفانه و یا خوشبختانه شرایطی پیش آمد که برای مدیریت شهری آگاهی بخش می‌شود که باید در زمان بودجه ریزی به موضوع سلامت بیشتر اهمیت داده شود.

خدا کرمی بیان کرد: پس از بستری شدن افراد مشکوک به بیماری کرونا در نشستی که بین کمیسیون سلامت و عمران و حمل و نقل برگزار شد، تصمیم گرفتیم نامه‌ای با موضوع کنترل کرونا ویروس به شهرداد تهران بنویسیم که این نامه ۶ بند عملیاتی داشت که مهمترین آن تشکیل ستاد بحران کرونا ویروس بود و بعد از تاکید بسیاری بر روی نظافت ناوگان حمل و نقل عمومی شد که ضد عفونی آن‌ها انجام شود.

او افزود: خوشبختانه شهرداری با درایت و اقدام فوری این موارد را اجرا کردند و محتوای آموزشی از سوی کارشناسان تهیه شد و در اختیار واحد‌های شهرداری قرار گرفت و یکی از تمرین‌های خوب برای شهرداری هماهنگی و ارتباط با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد:نکته بعدی این بود که من در صحن شورا از شهردار خواستم مبادی ورودی شهر تهران کنترل شوند و قبل از ورود به داخل شهر غربالگری مسافر گیری انجام شود، اما باید دانست که این موضوع تنها به عهده شهرداری تهران نیست و دیگر دستگاه نیز باید وارد میدان شوند.

خدا کرمی بیان کرد: من از ابتدا موافق کنترل تردد از قم به تهران بودم، اما ما تصمیم گیرنده نبودیم و هرجا مسئولان را دیدم و پرسیدم همه آن‌ها گفتند نمی‌شه و تردد بیماران از قم به تهران اتفاق افتاد و این نشان از تعدد تصمیمگیری در کشور است.

او افزود: آخرین اقدام کمیسیون سلامت ارائه لایحه دو فوریت برای کنترل بیماری‌های ویروسی بود که خوشبختانه تصویب شد و به شهرداری اجازه داده شد از منبع چهار درصدی بودجه برای کنترل شیوع ویروس کرونا هزینه کند و در کنار آن آموزش کارکنان نیز در دستور کار است و امیدوارم‌شهرداری با جدیت عملکرد بتواند از این ازمون سربلند بیرون بیاید و باید گفت عملکرد شهرداری تهران در کنترل ویروس کرونا بسیار خوب و موثر بود‌

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس شورای شهر شهرداری تهران کرونا ویروس شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز