Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم تشخیص به‌موقع ویروس کرونا در مردی ایتالیایی موجب شد این فرد بیماری مهلک خود را به 13 نفر از جمله همسر باردارش و زنی مسن که در نهایت در اثر این بیماری فوت کرد، منتقل کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کم‌کاری کادر پزشکان ایتالیایی موجب شد یک دونده ماراتن ناقل بیماری «کووید-۱۹» در این کشور موجب ابتلای ۱۳ نفر به این ویروس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «دیلی میل»، مردی ۳۸ ساله که با اسم «ماتیا» شناخته می‌شود، سه بار به دلیل داشتن علائم آنفلوانزا به بیمارستانی در شهر «کودونیو» در شمال ایتالیا مراجعه کرد و در نهایت دکتران این بیمارستان توانستند تشخیص دهند او به ویروس کشنده کووید-۱۹ آلوده شده است.

اولین باری که ماتیا به بیمارستان مراجعه کرد، پزشک برای وی داروهای مربوط به درمان آنفلوانزا تجویز کرد و سپس به خانه فرستاده شد. توجیه پزشکان برای عدم ابتلای ماتیا به بیماری کرونا این بود که وی به چین سفر نکرده بود.

این دونده ماراتن از ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن) احساس کسالت داشت و پزشکان ۶ روز بعد، ۲۰ فوریه (۱ اسفند) ابتلایش به کرونا را هنگامی تشخیص دادند که علائم ذات‌الریه در شش‌هایش مشاهده شد.

ماتیا در طول این ۶ روز، دستکم ۱۳ نفر از جمله همسر باردارش، یکی از دوستانش، دو دکتر، یک داروساز، دو شهروند و یک زن مسن ۷۷ ساله را به این ویروس آلوده کرد.

این در حالی است که مطابق دستور‌العمل بهداشت عمومی که اواخر ماه ژانویه صادر شده بود، ماتیا باید صرف‌ نظر از عدم حضورش در چین، به‌طور کامل معاینه می‌شد، مورد قرنطینه قرار می‌گرفت و به‌صورت فردی دارای آلودگی بالقوه به ویروس کرونا مورد معالجه قرار می‌گرفت.

هنگامی که علائم ذات‌الریه در ماتیا مشاهده شد و او را به بیمارستان منتقل کردندف همسرش به خاطر آورد که او با یکی از دوستانش که از چین بازگشته بود در تماس بوده است.

نخست‌وزیر ایتالیا روز پنجشنبه این بیمارستان را به خاطر عدم تشخیص به موقع و از دست دادن فرصت برای درمان و جلوگیری از شیوع این بیماری مهلک سرزنش کرد. اکنون در ایتالیا بیش از ۴۵۰ نفر به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و ۱۲ نفر از جمله زن مسنی که این بیماری از ماتیا به او سرایت کرده بود جان باخته‌اند. همچنین این بیماری در ۱۷ کشور اروپایی منتشر شده است.

 


نقشه انتشار ویروس کرونا در اروپا (تا پنجشنبه ۸ اسفند)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایتالیا ویروس کرونا شیوع کرونا قصور پزشکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تمرینات عالیشاه و بیرانوند همچنان زیر نظر کادر پزشکی
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت