Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین- فائزه مومنی ، رضا کرمی در نشست خبری مجازی که صبح امروز برگزار شد گزارش مختصری را درباره اقدامات شهرداری تهران ارائه کرد.

او بااشاره به برگزاری اولین جلسه مقابله با کرونا در یک اسفند که با شهردار تهران، معاونان و مدیران مربوطه بوده است، گفت: پس از این جلسه مقرر شد سازمان ها به محوریت سازمان مدیریت بحران اقداماتی را برنامه ریزی کنند همچنین رابط اصلی با وزارت بهداشت نیز اداره کل سلامت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: کارگروه مقابله با کرونا شهرداری تهران جلسات مشترکی با وزارت بهداشت برای شرکت اتوبوسرانی،مترو، تاکسیرانی،بهشت زهرا،مدیریت پسماند، سازمان ورزش، شرکت شهر سالم، شرکت شهروند، سازمان رفاه و  خدمات اجتماعی، شرکت ساماندهی صنایع مشاغل، سازمان آتش نشانی، سازمان میادین میوه و تره بار داشته و خواسته شده که دستورالعمل های ویژه این شرکت‌ها ارائه شود که تا سه شنبه این موضوع به نتیجه رسیده است.

کرمی تاکید کرد: همچنین محتوای آموزشی دیداری و شنیداری  و کتبی از سوی شرکت شهر سالم تهیه و به به مرکز ارتباطات ارائه خواهد شد. با همکاری دادگستری تهران نیز بنا شد برای جمع‌آوری حیوانات و جمع آوری زباله های پزشکی دستور العمل‌هایی به شهرداری تهران از سوی وزارت بهداشت ارائه شود.

رییس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران با بیان اینکه فرمانداری تهران برای تعطیلی بازار بزرگ و بازارهای بهاره تصمیم گیری خواهد کرد، گفت: همچنین تصمیم‌گیری درباره  افراد بی خانمان و معتاد متجاهر نیز برعهده فرمانداری تهران است.

کرمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصاد انلاین مبنی بر ضدعفونی کردن خیابان‌های تهران همزمان با شیوع ویروس کرونا گفت: متخصصین مربوطه اثر این کار را بسیار اندک می دانند ضمن اینکه حجم مواد ضد عفونی لازم برای آن بسیار زیاد خواهد بود و با کمبود فعلی این مواد امکان پذیر هم نیست.

او همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضدعفونی کردن اتوبوس‌های پایتخت نیز اظهار کرد: حدود 6هزار اتوبوس در بخش‌های عمومی و خصوصی داریم که مقرر شده روزانه دوبار ضدعفونی شوند یکبار در ایستگاه های انتهایی و بار دیگر در ایستگاه‌های ابتدایی.

کرمی گفت: دو سه روز اول این مواد در دسترس بود اما با توجه به افزایش تقاضا چند روزی است که این مواد از دسترس خارج شد و ما درحال تامین آن هستیم. انشالله بتوانیم از روز شنبه بار دیگر مواد را تامین کنیم.

رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: بزرگ ترین توصیه این هست که شهروندان از تردد بی‌مورد در شهر مگر موارد کاملا ضروری خودداری کنند و  از مکان‌هایی که تجمع زیاد است استفاده نکنند مگر با رعایت اصول ایمنی مثل عدم تماس با سطوح و استفاده از دستکش.

کرمی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا نظارت کافی بر میادین میوه و تره و بار برای تامین مایحتاج شهروندان از یکسو و رعایت نکات بهداشتی از سوی دیگر صورت می‌گیرد یا خیر گفت: دستورالعمل ضد عفونی و استفاده از دستکش به سازمان میادین و میوه و تره بار داده شده است و مورد عمل هم قرار گرفته است.  نظارت بر میادین بطور مستمر انجام می شود ولی اگر شهروندان موردی را هم از طریق سامانه های ارتباط مردمی شهرداری اعلام کنند حتما پیگیری خواهد شد.
این خبر در حال تکمیل است...

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رضا کرمی سازمان مدیریت بحران شهر تهران ضدعفونی خیابان های شهر تهران تعطیلی بازار بزرگ شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟

تین نیوز

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته و مراعا ماندن این موضوع در این کمیسیون پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی بابایی کارنامی با اشاره به مراعا ماندن تصمیم گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده است اما پیوست های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش ها و کانون های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

بابایی کارنامی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج شنبه ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه ای مبنی بر تعطیلی شنبه ها به جای پنجشنبه ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم شدن شرایط برای سفرهای کوتاه مدت به منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه ها به جای پنج شنبه ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • آخرین جزئیات از آتش سوزی خیابان شهید رجایی/ آتش تحت کنترل است
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • آغاز ثبت‌نام دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش