Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان منتخب گلستان برای اینکه بتوانند برای مردم کاری کنند باید پا روی ژن‌های خوب بگذارند و با قوم گرایی خداحافظی کنند. گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- امید سیاوش پور؛ * مردم گرگان و آق قلا برخلاف چهار سال پیش انتخاب شایسته‌ای را انجام دادند. امیدوارم مردم در آینده احساس رضایت داشته باشند و این مهم قطعا با برنامه‌ای مدون و تلاش و پشتکار به وقوع خواهد پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما لازم می‌دانم به دو منتخب مردم در مجلس به عنوان نماینده بزرگترین جنبش دانشجویی کشور در استان چند نکته‌ای را عرض کنم.

واقعا برای اینکه بتوان یک استان را ساخت باید از خیلی امور شخصی گذشت، باید پا روی ژن‌هایی گذاشت که دارند خون مردم را می‌مکند، باید با قوم گرایی خداحافظی کرد و به باید به نخبه گرایی روی آورد، باید به جوانان به فکر‌های نو میدان داد و قطعا بدانید اگر غیر از این اتفاق بیفتد کارنامه درخشانی برایتان به جای نخواهد ماند، و همچون دوستان با شرمندگی باید خداحافظی کرد و اگر غیر از این باشد مردم با ما خداحافظی می‌کنند و گرفتار همان کارنامه‌ای می‌شویم که دو نماینده بزرگوار قبل به جای گذاشتند.

جناب آقای مهندس سنگدوینی و جناب آقای دکتر منتظری شما برای عقب ماندگی ها، برای نرخ بیکاری برای پتانسیل‌های استفاده نشده و در یک کلام برای بهبود رفاه و زندگی مردم برنامه داشته باشید، با برنامه پیش بروید و برنامه هایتان را با مردم مطرح کنید. مانند برخی از دوستان از بالا به پایین به ملت نگاه نکنید؛ شما به عنوان نماینده‌های انقلابی باید میانگین تراز جامعه باشید

فراموش نکنید راه ماندگار شدن پیشرفت این استان و عزت آن است گذشتگان آمدند و رفتند آن چه که می‌ماند کار شما و تصمیم‌های شما.

این اطمینان خاطر را به شما می‌دهم که دست در دست شما خواهیم گذاشت برای آبادانی این خته و در مسیر خدمت با تمام توان جنبش دانشجویی در کنار شما خواهد ایستاد.

امید سیاوش پور، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات مجلس منتخبان مجلس استان گلستان جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۴۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • ایده آل گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد