Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ در این بیانیه‌ آمده است:

متعاقب شیوع ویروس کرونا در چین، جمهوری اسلامی ایران وفق وظایف بین المللی خود اقدامات لازم اولیه برای بررسی راهکارهای مقابله با همه گیری این بیماری را در دستور کار خود قرار داد. از تاریخ ۱/۱۱/۹۸ ستاد کنترل کرونا در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایجاد شده و در همین راستا، جلسات منظم روزانه در آن وزرات تشکیل و آخرین وضعیت این اپیدمی بررسی و در ساعت مشخصی برای عموم اطلاع رسانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مورد ابتلاء به ویروس کووید-۱۹ در ایران در تاریخ ۳۰/۱۱/۹۸ در شهر قم مورد شناسایی قرار گرفت. علیرغم آنکه کشور در آستانه برگزاری انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی قرار داشت، موضوع بدون هیچگونه ملاحظه کاری بصورت شفاف و به منظور هشدار عمومی و در راستای حفظ سلامت عمومی و پیروی از مقررات بین المللی بهداشت اطلاع رسانی گردید. باید توجه داشت که طبق استاندارهای جهانی مرجع اعلام آمار در مورد ویروس کرونا، فقط وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران است.

جمهوری اسلامی ایران با وقوف به مسئولیت خود، تمامی اطلاعات لازم را بصورت شفاف در اختیار نهادهای بین المللی مربوطه قرار داده است. ایران همچنین از مدیران و کارشناسان سازمان جهانی بهداشت دعوت بعمل آورده است تا از امکانات بهداشتی و ظرفیت درمانی کشور بازدید نموده و مشاوره‌های لازم و تجربیات سایر کشورها را در جهت مبارزه با این ویروس در اختیار ایران قرار دهند.

اعلام ابتلاء به ویروس کرونا از سوی مقامات ایران می‌تواند نماد بارزی از حقیقت گویی و شفافیت از سوی جمهوری اسلامی ایران در مقابله با شیوع این بیماری باشد. ضمنا ایران بر اساس مسوولیتی که در چارچوب مقررات بین المللی بهداشت بر عهده کشورها نهاده، نسبت به همرسانی بهنگام اطلاعات خود به کشورهای دیگر اقدام نموده  و انتظار دارد سایر کشورها نیز با عمل به تعهدات خود به اجرای جمعی مقررات بهداشتی و یاری رساندن به بیماران کمک کنند.

ویروس کرونا نشان داد تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی ایالات متحده آمریکا علیه ملت ایران که در قالب سیاست فشار حداکثری وضع شده اند، تهدیدی برای بهداشت بین المللی نیز محسوب می شوند. با توجه به اینکه اپیدمی ویروس کرونا موضوعی در ابعاد جهانی است ضرورت ایجاب می‌نماید تا کلیه کشورها با مساعی و هم‌افزایی و همکاری دسته جمعی در جهت کنترل این اپیدمی برآیند.

در این راستا سفیر جمهوری اسلامی ایران از طریق تماس با ارگان‌های ذیربط در فرانسه و ارسال نامه‌های جداگانه به برخی از وزرای این کشور، ضمن تشریح آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در ایران و چگونگی مقابله جدی و همگانی با آن، بر تعامل و همکاری جمعی برای مقابله با این معضلِ امروز جهان بخصوص مساعدت و همکاری میان ایران و فرانسه، تاکید نمود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا تحریم های ایران ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران سفارت ایران در فرانسه سفارت ایران در پاریس انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ایران بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است