Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ویروس کرونا شهر به شهر در حال گسترش است و بسیاری از کسب و کارها تحت الشعاع قرار گرفته است. مجلس تعطیل شده است. بسیاری از سازمان‌ها فعالیت خود را به صورت دورکاری انجام می‌دهند. وزارت بهداشت اعلام کرده هفته جاری، هفته اوج شیوع بیماری است و بهتر است مردم در خانه بمانند، با این حال رییس جمهور اعتقادی به تعطیلی ادارات ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز شنبه روحانی گفته بود شنبه همه چیز به حالت عادی بازمی‌گردد. منتقدان گفتند ویروس کرونا عضو هیات دولت نیست که از روحانی دستور بگیرد. 

در شرایط کنونی وضعیت اقتصادی به شدت آسیب دیده است. تاثیر تحریم‌ها از یک سو و از سوی دیگر تورم و افزایش قیمت‌ها و در کنار همه اینها سوءمدیریت داخلی باعث شده وضعیت کشور به شکل غیرقابل باوری غیر قابل پیش بینی باشد؛ شاید به همین علت است که روحانی اعتقاد دارد نباید کشور را تعطیل و شهرها قرنطینه کرد.

بیشتر بخوانید: آمارهای نگران کننده/ احتمال مرگ در اثر کرونا در ایران چقدر است؟ +جدول

وحید شقاقی شهری درباره وضعیت کشور در شرایط کنونی با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده و می‌گوید: در اسفند ماه بیشترین گردش اقتصادی را برای کسب و کار‌های خرد و متوسط و برای کلیه صنوف داریم و مسلما تعطیلی کشور به صلاح نیست.

او ادامه می‌دهد: دولت باید ضعفی که در بخش عرضه کالاهای بهداشتی و مراقبتی، مواد ضدعفونی، ماسک و دستکش وجود دارد را برطرف کند و باید جا‌هایی را در نظر بگیرد تا مردم از همه اقشار بتوانند به این کالا‌ها به صورت رایگان دسترسی داشته باشند. ابتدا دولت باید این کالا‌ها را به صورت رایگان در دسترس مردم قرار دهد و آموزش‌های لازم داده شود پس از آن شرایط را عادی اعلام کند.

شقاقی می‌گوید: این دو کار مکمل هم هستند و در صورتی که خلاف این مورد صورت گیرد، ممکن است هزینه‌های دولت نیز بالاتر برود، عادی‌سازی زمانی باید صورت گیرد که وسایل پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و ضدعفونی به اندازه کافی در داروخانه‌ها توزیع شود و در جا‌هایی از شهر‌ها که قدرت خرید وجود ندارد به صورت رایگان توزیع شود.

او ادامه می‌دهد: با وجود تعطیلی نوروز که پیش رو داریم، نباید کشور رابه سمت تعطیلی ببریم البته این موضوع منافاتی با رعایت پیشگیری و آموزش‌های لازم و توزیع به موقع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده ندارد.

شقاقی می‌گوید: نباید کشور را یک ماه به تعطیلی برد بلکه تنها دولت کمک کند تا این مواد ضدعفونی و تجهیزات بهداشتی به موقع به دست مردم برسد و آموزش‌های لازم نیز به مردم داده شود و بیمارستان‌ها پاسخگوی وضعیت مردم باشند.

او می‌گوید: قوه قضاییه باید با افرادی که لوازم بهداشتی و مورد نیاز مردم را احتکار می‌کنند مقابله کند تا این مشکل نیز حل شود. این اتفاقات واقعا آبروریزی است که هر زمان ایران با مشکلی مواجه شده احتکار کنندگان دست به کار شده و کالا‌های مور نیاز را انبار و احتکار کرده‌اند. این موضوع خیانت است و باید هزینه‌ها و جریمه‌های احتکارکنندگان را افزایش دهند تا دیگر شاهد این موارد نباشیم.

شقاقی ادامه می‌دهد: دولت نیز باید اماکنی را در نظر بگیرد تا الزامات بهداشتی رعایت شود تا عرضه کنندگان کالا بتوانند کالا‌های خود را عرضه کنند زیرا تعطیلی کشور و کلانشهر‌ها خودش تبعات اقتصادی بدی بر جامعه دارد.

این اقتصاددان ادامه می‌دهد: بیشترین گردش اقتصادی و رونق صنایع گردشگری در اسفند ماه است و این ماه زندگی و چرخه اقتصادی کشور در جریان است اگر پیشگیری‌های لازم صورت گیرد و دسترسی مردم به این کالا‌ها به صورت رایگان از سوی دولت انجام شود، می‌توان شیوع این بیماری را هم کنترل کرد تا شهر‌ها به سمت تعطیلی نروند اما موضوع دانش‌آموزان و دانشجویان متفاوت است اگر آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در این چند روز باقی مانده تا پایان سال را تعطیل شوند، می‌توانند در پایان سال تحصیلی بیست روز بیشتر درس را ادامه دهند و کلاس‌های جبرانی داشته باشند.

ببینید: در انتظار معجزه/ هیچ چیز در ایران عادی نیست

شقاقی می‌گوید: کسب و کار‌ها را نباید به سمت تعطیلی برد و باید تلاش شود عرضه و توزیع کالا با مشکل مواجه نشود ضمن آنکه به برخی از صنوف نیز باید کمک شود تا کالاهایشان را در این ماه عرضه کنند و در دسترس مردم قرار گیرد. اما در صورتی که خلاف این موضوع رخ دهد با توجه به اینکه در شرایط بد اقتصادی هستیم و همه تلاش ها بر این است تا معضل دیگری به آن اضافه نشود، بسیاری از مشاغل با قرنطینه شدن ورشکسته خواهند شد و بدهی به بار می‌آورند.

به گفته شقاقی دولت با توزیع رایگان تجهیزات بهداشتی می‌تواند این موضوع را مدیریت کند و صدا و سیما با آموزش درست و کنترل واهمه‌ای که در جامعه بوجود آمده را باید مد نظر قرار دهد و این موضوع در دستور کار رسانه‌ها قرار گیرد، زیرا مردم همه ترس از دست دادن جانشان را دارند که باید اطلاع رسانی درستی به آن‌ها شود.

این اقتصاددان می‌گوید: شدت مسئله به اندازه‌ای بالا رفته که باعث ترس و بار روانی منفی شده و بخشی از مردم اصلا از خانه‌هایشان بیرون نمی‌آیند. در صورتی که اگر رعایت شود و وزارت بهداشت به موقع عمل کنند این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه قرنطینه کردن و تعطیلی هزینه‌ها زیادی به همراه دارد، می‌گوید: دولت باید مراکزی را در نظر بگیرد تا مردم برای تامین کالا‌های ضروری خود بتوانند به آنجا مراجعه کرده و آن را تهیه کنند در برخی مناطق ممکن است افزایش قیمت برخی از کالا‌ها را داشته باشیم و مردم قادر به تهیه آنها نباشند پس دسترسی مردم را بیشتر کنند تا خرید‌ها به راحتی صورت گیرد و کالا‌های ضروری مردم را در این شرایط  تامین کنند تا برخی منفعت طلب سودجو قیمت‌ها را به هم نریزند.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rVP خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا انتقال ویروس کرونا صورت رایگان ادامه می دهد صورت گیرد کسب و کار کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: باید در برنامه‌ریزی‌هایی که در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان صورت می‌گیرد استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدید عنوان کرد: باید برنامه مشخص کاری خود را به صورت خلاصه و مکتوب ارائه نمایید تا بتوان پس از گفت‌وگو و تبادل نظر آن را مبنای کار قرار داد که در این صورت عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قابلیت ارزیابی هم خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان افزود: باید در برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود چرا که در برخی سیستم‌ها مشاهده می‌کنیم که وقتی فردی مسئولیت دستگاه را بر عهده می‌گیرد در ابتدای کار عنوان می‌کند که یک خرابه را تحویل گرفته و تلاش‌های گذشتگان را نادیده می‌گیرد که چنین چیزی از لحاظ اخلاقی، عُرفی و سیاست کاری صحیح نیست و البته کار را هم بی ریشه نشان می‌دهد در صورتی که اگر کار خود را در استمرار تلاش‌های مسئولان گذشته بداند هم رعایت اخلاق داشته و هم کار خود را ریشه دار نشان داده‌ است.

آیت‌الله محامی با تاکید بر جنبه کیفی و تاثیرگذاری فعالیت‌ها بیان کرد: اثربخشی فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای اهمیت است و باید ارزیابی صورت گیرد که چه مقدار در رسیدن به اهداف خود موفق بوده است.

وی ادامه داد: برخی امورات روزمره باید به طور مستمر انجام پذیرد اما باید توجه داشته باشید که این‌ تنها کارهای اولیه است و باید به مراتب فراتر از این تلاش صورت گیرد و در همین راستا امام علی(ع) در نامه به مالک اشتر عنوان می‌کنند:« انجام کارهای کوچک نباید شما را از کارهای بزرگ بازدارد و انجام کارهای بزرگ نباید مانعی برای انجام کارهای کوچک باشد».

همچنین در ابتدای این دیدار مجتبی میرحسینی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز به ارائه بخشی از اهداف و برنامه‌های طراحی شده در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان پرداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارهای عمرانی در بشاریات رشد سه برابری داشته است
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود