Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزیر بهداشت با دعوت از پرستاران بیکار، دانشجویان طرحی و پرستاران داوطلب برای کمک به روند درمان بیماران کرونا در کشور گفت: پرستارانی که در حال حاضر در حال فعالیت در مراکز درمانی بیماران کرونا هستند در اولویت استخدام قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مریم حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به آماده کردن بیمارستان‌های مرجع برای بیماران کرونا اظهار داشت: برای پیشگیری از خستگی مفرط پرستاران و جلوگیری از دچار شدن به سندروم فرسایشی تدابیری در نظر گرفته‌ایم، ضمن اینکه تلاش می‌کنیم همه تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز برای مراکز درمان بیماران کرونا تأمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برخی از پرستاران فعال در بخش‌های مربوط به بیماران کرونا در مراکز مانده‌اند و برخی ممکن است به منازل خود مراجعه کنند، ضمن اینکه به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرده‌ایم تا مدیران پرستاری 5 تا 10 درصد پرستاران غیر از مراکز درمانی مربوط به بیماران کرونا را به صورت ذخیره در نظر گرفته تا در صورت نیاز از آنها استفاده شود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با دعوت از داوطلبان پرستاری و افراد بازنشسته پرستاری، دانشجویان طرحی، پرستاران بیکار و دانشجویان سال آخر رشته پرستاری برای کمک به مراکز درمانی بیماران کرونا در کشور خاطرنشان کرد: از متخصصان پرستاری، اساتید این حوزه و دانشجویان دوره تکمیلی پرستاری برای ارائه مشاوره و آموزش به مردم و همکاری با سامانه 4030 دعوت می‌کنیم و این افراد می‌توانند اسامی خود را از طریق سایت معاونت پرستاری به ما اعلام کنند.

حضرتی با اشاره به همکاری وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش در جهت آموزش به دانش‌آموزان بیان داشت: بر اساس تفاهمی که در حال انعقاد با آموزش و پرورش هستیم، آموزش مجازی را ترتیب داده‌ایم تا به دانش‌آموزان ارائه شود.

وی متذکر شد: هر پرستاری که در کشور از نظر فعالیت کاری خود دچار مشکل است می‌تواند در سایت معاونت پرستاری به طور مستقیم با بنده به عنوان معاونت پرستاری وزیر بهداشت تماس گرفته و پاسخ خود را دریافت کند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با تأکید بر تلاش همه‌جانبه برای تکمیل تجهیزات لازم برای درمان بیماران کرونا در مراکز درمانی کشور گفت: وزیر بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور این اختیار را داده است تا نیروی پرستاری موردنیاز خود را جذب کند، ضمن اینکه دستورالعمل مراقبت از بیماران کرونا در منزل و انجام آن توسط مراکز مراقبت از بیماران در خانه تهیه شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

حضرتی از تهیه دستورالعمل نگهداری از سالمندان خبر داد و گفت: این دستورالعمل به زودی ابلاغ خواهد شد، ضمن اینکه بنا به دستور وزیر بهداشت نیروی پرستاری جذب خواهد شد و در استخدامی که در پیش رو داریم، پرستارانی که در حال حاضر در روند درمان بیماران کرونا کمک و فعالیت می‌کنند در اولویت استخدام قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستاران وزیر بهداشت پرستاری درمان معاون پرستاری وزیر بهداشت درمان بیماران کرونا بیماران کرونا مراکز درمانی مراکز درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد