Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@12:30:09 GMT

سرانجام کرونا چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۴۸۴۴

سرانجام کرونا چه می‌شود؟

یک اپیدمیولوژیست اعلام کرد که اپیدمی‌های پیشرونده در مدت زمان مشخص و تعریف‌شده‌ای افزایش یافته و سپس به سطح ثابتی رسیده و در نهایت رو به خاموشی می‌گذارند.

به گزارش ایسنا، دکتر سوری گفت: در مورد یک بیماری، زمانی از واژه اپیدمی استفاده می‌کنیم که تعداد موارد مشاهده شده از یک بیماری در یک زمان و مکان تعریف شده و مشخص، بیش از تعداد موارد مورد انتظار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال اگر انتظار ما از شیوع یک بیماری صفر مورد است، حتی یک مورد آن هم می‌تواند اپیدمی تولید کند. بنابراین اپیدمی به این معنا نیست که تعداد زیادی از افراد به یک بیماری مبتلا شده باشند و یا تعداد بسیار زیادی نگران سلامتی‌شان باشند.

وی افزود: بیش از اینکه افراد بخواهند در برابر اپیدمی‌ها اقدامی انجام دهند، اقدامات سازمان‌دهی شده نظام سلامت و سازمان‌های مرتبط با سلامت جامعه است که اهمیت پیدا می‌کند.

سوری ادامه داد: ویروس کرونای جدید یا کووید ۱۹، خیلی پدیده عجیب و غریب و غیرقابل درکی برای دانش پزشکی موجود بشر نیست، اپیدمی‌ها می‌آیند و می‌روند. زیرا انسان به لحاظ بیولوژیک و طبیعت ذاتا مکانیزم‌ها دفاعی و پیشگیرانه را در برابر این بیماری‌ها دارد، اما تلاش ما برای اینکه بتوانیم رویکرد منطقی‌تری برای خاموش کردن اپیدمی‌ها داشته باشیم و بتوانیم بار ناشی از این اپیدمی‌ها را به حداقل برسانیم. کمااینکه در گذشته هم که نه واکسنی بود و نه بیمارستانی وجود داشت و در قرون گذشته، اپیدمی‌ها می‌آمدند و عوارض‌شان را به جای می‌گذاشتند، اما جامعه بشری همچنان ادامه حیات داد که نشان می‌دهد طبیعت بیولوژیک ما به این صورت است که در مقابل عوامل بیماری‌زا دست و پا بسته و تسلیم نیست.

وی ادامه داد: بیماری کرونا حالت پیشرونده داشته و یک اپیدمی پیشرونده است، اما اپیدمی‌های پیشرونده در مدت زمان مشخصی و تعریف‌شده‌ای افزایش یافته و سپس به سطح ثابتی رسیده و در نهایت رو به خاموشی می‌گذارند. برآورد شخصی من این است که احتمالا طی سه تا چهار هفته پیش رو به روند کاهشی و خاموشی خواهیم رسید.

سوری تاکید کرد: البته باید در این مدت پیشگیری کنیم. باید توجه کرد که ویروس کرونای جدید، جزو خانواده کرونا است که سارس و مرس هم در این دسته قرار می‌گیرند. هم میزان کشندگی کرونای جدید نسبت به سارس و مرس کمتر است و هم اثرات و تبعات سوء و وخیم آن به شدت سارس و مرس نیست. منتها آنچه در کروناویروس جدید اهمیت دارد، سرعت گسترش بیماری است. به طوری سرعت انتشار آن چند برابر مرس و سارس است که به این معناست که تمهیدات پیشگیرانه و مراقبتی باید جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0030LL

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا اپیدمی ها یک بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند

این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند

دیگر خبرها

  • این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آنتونیو رودیگر در 31 سالگی سرانجام قهرمانی در مسابقات لیگ را تجربه کرد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس