Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رحمانی‌نیا، مدیرعامل شرکت لوازم خانگی پارس گفت: طی مدت یک سال شرکت را از بحران خارج کرده و از زیان ۱۲/۵ میلیاردی به سود ۹ میلیاردی رسیدیم و اکنون نیز با تزریق نقدینگی و تسهیلات بلندمدت به بهبود شرایط و تولید بیشتر و اشباع بازار لوازم خانگی می‌رسیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین رحمانی‌نیا در گفت‌وگو با  صبح قزوین؛ درباره عملکرد شرکت لوازم خانگی پارس اظهار کرد: از اسفندماه 96 مسئولیت شرکت را برعهده گرفتم، لوازم خانگی پارس یکی از برندهای قدیمی و خوش نام به شمار می‌آید، اما در برهه‌ای از زمان به دلیل مسائل اقتصادی با چالش‌هایی مواجه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این شرکت به دلیل مشکلات و بدهی به انواع ارگان‌های دولتی مشمول ماده 141 قانون تجارت شده که باتوجه به آن اگر واحدی 50 درصد زیان ده باشد باید منحل شده یا جلسه فوق العاده تشکیل دهد، درواقع شرکت جزء واحدهای بحران زا و زیان ده بود و هیچ یک از بانک‌ها حاضر به همکاری با ما نبودند، اما با همت کارکنان طی یک سال به سود رسیدیم.

مدیرعامل شرکت لوازم خانگی پارس ابراز کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری تمام عوامل 12/5 میلیارد تومان زیان سال 96 به 9 میلیارد تومان سود در سال 97 رسید و طی حسابرسی نه ماهه ابتدایی سال جاری، شرکت حدود 20 میلیارد تومان سود دارد و برنامه ریزی ما برای رسیدن به 25 میلیارد تومان سود خالص تا پایان سال است.

وی افزود: برای عدم تکرار شرایط پیشین فعالیت‌های زیرساختی را درنظر داریم که از جمله آن‌ها تغییر ظاهر کالاها متناسب با سلیقه روز است؛ البته داشتن کیفیت بالا که بی گفتمان قابل قیاس با برندهای داخلی نیست امتیازی ویژه و منحصر به فرد برای لوازم خانگی پارس به شمار می‌آید.

این مقام مسئول عنوان کرد: معمولا عمر متوسط لوازم خانگی 12 سال است اما یخچال‌های پارس بیش از 25 سال عمر دارند و در راستای نوآوری نیز ابتکارات جدیدی داریم که در سال 1400 محصولات جدید ما به تولید انبوه می‌رسد و از قابلیت رقابت با بازارهای خارجی را نیز برخوردار است.

تولید، نسخه شفابخش کشور است/ صنعت لوازم خانگی پیشران سایر صنایع

رحمانی نیا افزود: ضمن افزایش جایگاه، تمام استانداردهای بین المللی و داخلی اخذ شده و مواد اولیه و قطعات باکیفیت عالی و منحصر به فرد به کارگرفته می‌شود؛ همچنین مسئولین استانی نیز طی بازدید از شرکت از رشد این واحد و گذر از بحران، اظهار رضایت داشته‌اند.

وی درباره اهمیت تولید برای کشور گفت: تولید در کشور ما از ارزش بالایی برخوردار بوده و می‌توان گفت راه نجات کشور از تولید می‌گذرد و همانطور که تمام کشورهای توسعه یافته این راه را طی کرده و رهبر معظم انقلاب نیز در اقتصاد مقاومتی مطرح کرده‌اند، تولید نسخه شفا بخش کشور به شمار می‌آید.

مدیرعامل شرکت لوازم خانگی پارس تاکید کرد: باتوجه به اهمیت تولید من با شور و شوق مسئولیت این شرکت را پذیرفتم؛ چراکه تولید عامل اشتغال‌زایی و موتور محرک سایر مشاغل بوده و نتایج مثبتی به همراه دارد و صنعت لوازم خانگی نیز از درجه بالایی از اهمیت برخوردار است.

وی ادامه داد: اخیرا از کشاورزی و مسکن در اقتصاد صحبت می‌شد اما طی چند ماه گذشته رهبر معظم انقلاب برای نخستین بار موضوع لوازم خانگی را مطرح کرده که باتوجه به آن این صنعت می‌تواند پیشران سایر صنایع باشد.

این مقام مسئول اظهار کرد: ظرفیتی که در صنعت لوازم خانگی وجود دارد بیشتر از سایر صنایع بوده و به رشد منجر می‌شود، چراکه برطرف کنند حوائج مردم است، ما نیز اکنون دارای 650 نیروی کار هستیم که ظرفیت افزایش این میزان تا هزار نفر نیز وجود دارد.

تامین نیاز بازار لوازم خانگی با افزایش نقدینگی و رسیدن به دوشیفت کاری

وی درباره عوامل موفقیت خود ابراز کرد: در کنار لطف خداوند، همدلی، وحدت و یکرنگی کل مجموعه از عوامل موفقیت شرکت و برون رفت از بحران موجود بود و در این راستا تمام کارگران و ارکان تصمیم گرفته و برای نجات شرکت هم قسم شدند؛ درواقع تلاش جهادی مجموعه تاثیرگذار بود و کارگران مدیریت را کنار خود دیده و مشکلات نیز با فوریت شناسایی و راه حل‌ها بررسی شد.

رحمانی نیا ادامه داد: برای حل مشکلات از ظرفیت‌های داخلی شرکت استفاده شده و برای نخستین بار حتی مدیر کارخانه نیز از نیروهای بومی انتخاب شد؛ همچنین تعامل با مسئولان نیز از گزینه‌های تاثیر گذار در موفقیت ما بود، در نهایت با تلاش‌های انجام شده بدهی 54 میلیارد تومانی پرداخت و به سود رسیدیم.

وی بیان کرد: در برهه‌ای از زمان به دلیل رفع مشکلات مجوز تعدیل موقت نیرو داشتیم با این وجود تعدیلی صورت نگرفت و با تثبیت شغل‌ها و پرداخت به موقع حقوق و بسته‌های حمایتی نقدی و غیر نقدی مستمر پرسنل نسبت به انجام تعهدات شغلی خود پایبند شده که یکی از عوامل موفقیت به شمار می‌آید.

مدیرعامل شرکت لوازم خانگی پارس با اشاره به محصولات تولیدی شرکت ابراز کرد: اکنون لوازم خانگی بزرگ از جمله یخچال و یخچال فریزر در سایزهای مختلف و کولر تولید می‌شود و تولید ماشین لباسشویی و جاروبرقی متوقف شده اما برنامه داریم علاوه بر فعال سازی مجدد خط تولید این موارد باتوجه به مشکل و بحران آب در کشور نسبت به ساخت ماشین ظرفشویی نیز اقدام کنیم.

وی ادامه داد: با داشتن سرمایه در گردش و تامین نقدینگی ظرفیت فعالیت در دو شیفت و تولید هزار تا 1200 محصول نیز وجود دارد که با این میزان تمام کمبود لوازم خانگی جبران می‌شود، اما اکنون به دلیل مشکلات اقتصادی، کمبود نقدینگی در یک شیفت روزانه 700 تا 750 محصول تولید می‌کنیم البته روزی که شرکت را تحویل گرفتم تولیدات روزانه حدود 70 تولید داشتیم و حتی در برخی روزها صفر بود.

سوریه بازار مناسب فروش لوازم خانگی

این تولیدکننده لوازم خانگی اظهار کرد: با راه اندازی بخش ماشین لباسشویی که طی سال‌های گذشته تعطیل شده برای 100 تا 150 نفر اشتغال‌زایی می‌شود و این میزان با افزایش تعداد شیفت‌‌ها و به کارگیری ظرفیت بلااستفاده و ماشین آلاتی که بیکار هستند، حداقل به 400 نیرو می‌رسد.

وی درباره امکان صادرات محصولات گفت: طی دو سال گذشته استراتژی ما بقای شرکت و تغییر وضعیت زیان ده بود، اما برای نفوذ در بازارهای بین المللی شناسایی بازارهای موجود از جمله کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و سوریه دارای اهمیت است و آمادگی صادرات در سال‌های آینده را داریم که نیازمند برنامه ریزی است.

رحمانی نیا ادامه داد: سوریه بازار خوبی برای فروش کالاهای ماست که البته اکنون به دلیل سیاست آن کشور که براساس آن واردات کالاهای ساخته شده ممنوع است، صرفا استفاده از بخش فنی مهندسی و زیرساختی فراهم است و اگر زمینه توسط دولت در اختیار قرار گیرد آمادگی ایجاد خط تولید در سوریه هستیم.

وی بیان کرد: تزریق نقدینگی به‌صورت وام و تسهیلات بلندمدت شرکت را به پیشرفت و تولید بیشتر می‌رساند و اکنون درخواست ما از مسئولین توجه به این موضوع و فراهم کردن نیاز در این زمینه است.

مدیرعامل شرکت لوازم خانگی پارس اذعان کرد: در راستای به کارگیری نیروهای جوان و به روزرسانی محصولات برای جذب کارشناس فراخوان دادیم که طی آن کارشناس جوان و بومی در واحد تحقیق و توسعه و تقویت واحد مهندسی به کار گرفته شدند و ما براین باوریم که باید بر نیروهای جوان سرمایه گذاری شود.

وی با اشاره به کمک به سیل‌زدگان عنوان کرد: در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی در زمان زلزله و سیل با فوریت محصولات باکیفیت را برای توزیع با تخفیف به هلال احمر، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان امام ارسال کردیم.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیارد تومان شمار می آید رحمانی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد