Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، گفت: چهار تعاونی صنایع دستی در کردستان با مشارکت خیرین اقدام به تولید روزانه ۲ هزار ماسک پزشکی و توزیع رایگان در بین مردم برای مقابله با ویروس کرونا شدند.

 برهان صلواتی امروز(۱۰ اسفند) با حضور در محل فعالیت این تعاونی‌ها در جمع خبرنگاران، این اقدام تعاونی‌ها را حرکتی خداپسندانه برشمرد و اظهار کرد: البته تعاونی ها نه تنها در مقابله با کرونا بلکه در شرایط گوناگون از جمله در مواقع سیل، زلزله، جنگ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به کمک کشور شتافته و مسئولان را در اینگونه ماموریت های خطیر یاری رساندند.

وی افزود: امروز مردم و مسئولان در کنار هم به مقابله با کرونا برخاسته اند و امیدواریم به زودی شاهد ریشه کنی این بیماری ناخواسته در کشور خواهیم بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، همچنین به تولید ماسک های پزشکی و توزیع رایگان به مردم کردستان توسط تعاونی ها اشاره و ذکر کرد: چهار تعاونی صنایع دستی در کردستان با مشارکت خیرین اقدام به تولید روزانه دو هزار ماسک پزشکی و توزیع رایگان در بین مردم برای مقابله با ویروس کرونا شدند.

گفتنی است؛ تعاونی های ۴۰۰۳ پوشاک باران، ۴۳۳۱ کورد باف، ۴۴۷۰ زاگروس و بهژین فراور کردستان روزانه  دو هزار ماسک پزشکی از جمله ماسک های تهیه شده از پارچه های ابریشمی با قابلیت استفاده شش ماهه را تولید و با مجوز و نظارت علوم پزشکی به صورت رایگان توزیع می کنند.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم