Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی آبدار، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این مدت ۴۲ کارگاه تولیدی نیز در استان از سوی معاونت صنایع‌ دستی استان موفق به اخذ پروانه فعالیت شده‌ و تعداد ۵۶۶ فقره کارت شناسایی هنرمندان صنایع‌ دستی صادر و به هنرمندان ارایه‌ شده است.

وی یادآوری کرد: با احتساب پروانه‌های صادر شده در سال جاری، میزان صدور پروانه‌های انفرادی به ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر، کارگاه‌های تولید به ۴۲۰ و میزان صدور کارت‌های شناسایی به ۲ هزار فقره  افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌شرقی با اشاره به فعالیت مستمر و موثر واحدهای تولیدی صنایع‌ دستی و تاثیر بسزای آن‌ها در رونق اقتصادی استان، گفت: پروانه‌های صادر شده از سوی معاونت صنایع‌ دستی در راستای فراهم‌ سازی بستری مناسب برای ارتقای سطح تولید و رونق اقتصادی توسط هنرمندان انجام می‌ شود.

آبدار،  ادامه داد: در سال جاری ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی صنایع‌ دستی استان از سوی بانک های عامل پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: معرفی و ایجاد فرصتی مناسب برای عرضه محصولات هنری و صنایع‌ دستی هنرمندان استان از مهم‌ترین اقداماتی است که پس از آموزش در اولویت معاونت صنایع‌ دستی قرار داشته و در این راستا نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های تخصصی مختلفی با حضور هنرمندان استان و کشور در یک سال اخیر برگزار شد.

فعالیت بیش از ۱۱ هزار نفر هنرمند آذربایجان شرقی در رشته‌های مختلف و متنوع صنایع دستی مانند قالی بافی، کیف و کفش چرم، قلم زنی، سوزن کاری، منبت، نقره کاری، نساجی در قالب چاپ باتیک، سفال، سرامیک و کاشی کاری، صنایع چرم دست دوز، قالی و تابلو فرش، آئینه کاری، گلیم بافی، مجسمه سازی، ملیله دوزی، ممقان دوزی، منجوق دوزی، معرق کاری، میناکاری، نقاشی روی سفال و زیورآلات سنتی و سایر رشته‌ها که بیش از ۸۰ نوع را شامل می‌شود، این استان را در کنار اصفهان به یکی از ۲ قطب اصلی صنایع دستی ایران تبدیل کرده است.

برچسب‌ها تبریز اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز میراث فرهنگی تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح روز چهارشنبه در مراسم گشایش نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تبریز، افزود: نشان تجاری باید به گونه‌ای باشد که مردم در داخل و خارج کشور آن را بشناسند، اگر محصولی با نشان تجاری در دنیا شناخته شده و مردم به آن اعتماد کنند یعنی تولید پایدار است.

وی ادامه داد: محصول دارای نشان تجاری اگر بازارسازی نشود، ناقص بوده و احتمال دارد در مسیر صعودی تولید زمین بخورد.

وی با بیان این‌که تولید باکیفیت، ساختن نشان تجاری مؤثر و قابل اعتماد برای دنیا و بازارسازی سه اصل مهم در صنعت شیرینی و شکلات است، گفت: کار نمایشگاه‌ها نیز بازارسازی است و طراحی یک نمایشگاه خوب بین المللی موجب می‌شود تا بتوانیم محصول خود را به دنیا عرضه کنیم.

رحمتی با اشاره به اینکه این نمایشگاه پس از ۱۷ دوره برگزاری در کشور برای نخستین بار در تبریز برگزار شده است، افزود: این نمایشگاه اکنون به جای اصلی خود بازگشته است و آذربایجان شرقی، قطب صنایع غذایی و محصولات شیرینی و شکلات در کشور است.

وی ادامه داد: تقریباً ۱۰۰ درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی بوده و سالانه ۲۱۵ هزار تن صادرات به ۷۹ کشور خارجی انجام می‌گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم توجه به انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: با معرفی محصولات و دستاوردهای نمایشگاه‌ها از طریق رسانه و شبکه‌های مجازی که امروز در موضوع بازارسازی نقش قابل توجهی را ایفا می‌کنند، می‌توان شاهد توسعه بازار صنایع بود.

کد خبر 6087201

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی