Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان به دستگاه های اجرایی تأکید کرد که نیروهای خود را تا یک سوم کاهش داده و ضمن استفاده از شیفت بندی کارکنان، خواستار تقویت ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع پیش از ظهر امروز (شنبه) در هشتمین نشست مدیریت مقابله با گسترش ویروس کرونا که با حضور رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در استان و شماری از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه پس از انتشار پیام گرانسنگ و روحیه بخش رهبر معظم انقلاب، انگیزه مضاعفی نزد کادر درمانی ایجاد شد، افزود: رئیس جمهوری نیز با تشکیل جلسه به دستگاه های دولتی و غیردولتی دستورهای لازم مبنی بر همکاری همه جانبه با وزارت بهداشت را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان بر ضرورت اجرایی شدن مصوبات این جلسه به منزله قانون و نیز توصیه ها، مکاتبات و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی به واسطه محور بودن در این موضوع تأکید و تصریح کرد: آنچه که تاکنون انجام گرفته، خوب اما نیازمند تقویت و جدیت بیشتری است.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای نخست 500 تخت در استان به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته بود که این میزان اکنون به یک هزار و 400 تخت افزایش پیدا کرده است.

نماینده عالی دولت در گیلان به اختصاص 50 درصد از ظرفیت بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت به بیماران مبتلا به کرونا و افزایش این ظرفیت در صورت نیاز اشاره کرد و گفت: بنابر اعلام آمادگی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش 200 تختخواب در کنار این بیمارستان، باید این موضوع با جدیت پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه در روزهای آتی ممکن است مراجعه کنندگان بیشتری داشته باشیم، افزود: تمهیدات لازم برای راه اندازی بیمارستان سیار بیماران کرونایی اندیشیده شده است.

وی به کاهش محسوس رفت و آمدها طی سه تا چهار روز گذشته از مبادی ورودی و خروجی استان براساس گزارش اداره کل راهداری اشاره و خاطرنشان کرد: از هموطنان همواره در روزهای اخیر خواسته ایم که از سفر به گیلان به جد پرهیز کنند مگر موارد اضطرار که پس از غربالگری در مبادی ورودی در صورت داشتن علائم، دو هفته قرنطینه می شوند.

استاندار گیلان به ارسال تجهیزات و اقلام بهداشتی اشاره کرد و با بیان اینکه این میزان برای نیاز استان کافی نیست و باید تقویت شود، گفت: مهمترین عامل انتقال ویروس کرونا در کشور چین، اسکناس بود که بر ضرورت افزایش استفاده از کارت بانکی و به حداقل رساندن گردش اسکناس تأکید می کنم و شورای هماهنگی بانک ها نیز با جدیت آن را اجرایی کند.

وی با اشاره به اینکه بانک ها موظف هستند دستگاه کارتخوان در اختیار نانوایی ها قرار دهند، تصریح کرد: نانوایی ها نیز موظفند برای دریافت پول از مراجعان، الزاماً فرد دیگری غیر از تولیدکنندگان نان درنظر بگیرند.

دکتر زارع با تأکید مجدد اجرای دستورالعمل کاهش ساعت کاری دستگاه های اجرایی و لزوم توجه مدیران به شیفت بندی کارکنان و نیز کاهش حضور آنان براساس لیست کشیک گفت: مدیران تا یک سوم نیروهای خود را در ادارات کاهش دهند و تا حدامکان خدمات و امور مردمی به صورت الکترونیکی انجام گیرد.

وی به اقدام خوب صورت گرفته درخصوص ضدعفونی کردن اماکن عمومی شهرها که با قوت در حال انجام است، اشاره و اضافه کرد: این اقدام به صورت مستمر با اطلاع رسانی به موقع تداوم داشته باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم پررنگ تر شدن اطلاع رسانی به صورت تبلیغات محیطی و بیلبوردها تأکید و تصریح کرد: اصناف نیز باید کمال همکاری را در رعایت توصیه های بهداشتی داشته باشند و با کاهش ساعت کاری گام موثری در کاهش ترددهای مردمی بردارند.

وی با قدردانی از حضور داوطلبان هلال احمر و ضرورت تقویت نیروها و فراخوان افراد داوطلب برای مشارکت در خدمات رسانی به مردم  گفت: انتظار دارم جلوه های زیبا از کارهای فداکارانه و ارزشمند کادر درمانی و خدمات رسان به مردم اطلاع رسانی شود.

استاندار گیلان به گزارش روز گذشته خود به معاون اول رئیس جمهوری و وزیر بهداشت در نشست ملی مقابله با گسترش کرونا ویروس که از طریق ویدئوکنفرانس انجام شد، و نیز تخصیص 22 میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز بیمارستان های لنگرود و تالش اشاره و خاطرنشان کرد: با موافقت صورت گرفته توسط دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبار مورد نیاز، انتظار دارم دانشگاه علوم پزشکی با جدیت نسبت به این موضوع اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه شیوع این ویروس در بیش از 50 کشور جهان فراگیر شده، افزود: سازمان بهداشت جهانی به این واسطه وضعیت فوق العاده اعلام کرده و یکی از کانون‌های این بیماری، کشور ایران و یکی از استان‌هایی که مبتلای بیشتری دارد، گیلان است.

وی با تأکید مجدد براینکه کارشناسان، تأثیرگذارترین مولفه در پیشگیری و کنترل ویروس کرونا را رعایت مسائل بهداشتی و مراقبتی می‌دانند، اظهار داشت: از مردم استان که به خوبی تاکنون کمال همکاری را در رعایت مسائل بهداشتی داشته اند، می‌خواهم که ترددها در معابر و مراجعه به ادارات را به حداقل برسانند و با تشویق حضور فرزندان و افراد کهنسال در منزل، ضمن صبوری بیشتر، خودمراقبتی داشته باشند.

نماینده عالی دولت در گیلان با قدردانی از تلاش‌های بی وقفه و صادقانه کادردرمانی، پرستاران، پزشکان و نیروهای خدماتی گفت: خوشبختانه کاهش التهاب و اضطراب اجتماعی نسبت به روزهای گذشته به صورت مشهود پدیدار است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد