Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- انتخابات درون حزبی آمریکا در ایالت کارولینای جنوبی شنبه شب برگزار شد که در پی آن جو بایدن بیشترین آرا را به خود اختصاص داد. تاریخ انتشار: 09:06 - 11 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۵۲۹

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ شنبه شب، انتخابات درون حزبی آمریکا در ایالت «کارولینای جنوبی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخابات در آستانه «سه‌ شنبه بزرگ» که در آن انتخابات درون حزبی به طور همزمان در چند ایالت برگزار خواهد شد، انجام پذیرفت.

 

 

«جو بایدن»، معاون رئیس جهور سابق آمریکا، موفق به کسب بیشترین آرا در این انتخابات شده است.

پیروزی «بایدن» در این انتخابات از آن جهت حائز اهمیت است که در آستانه انتخابات «سه‌ شنبه بزرگ» رقم خورده و امتیازی برای «بایدن» در این انتخابات خواهد بود.

این نخستین پیروزی برای «جو بایدن» در انتخابات درون حزبی دمورات‌ها در آمریکا محسوب می‌شود و «برنی سندرز» با اختلاف زیاد در جایگاه دوم قرار گرفته است.

 

 

نتایج نهایی نشان می دهد که «جو بایدن» موفق به کسب رای ۳۵ نماینده دموکرات در این ایالت شده است.

«برنی سندرز» با کسب رای ۱۱ نماینده دموکرات در جایگاه دوم قرار گرفته و «تام استیر»، «پیت بوتجیج» و «الیزابت وارن» نیز موفق به کسب رای هیچ یک از نماینده‌ها نشده اند.

«تام استیر» در پی شکست در انتخابات درون حزبی کارولینای جنوبی، انصراف خود را از ادامه رقابت‌های انتخاباتی اعلام کرده است.

بر این اساس «جو بایدن» موفق به کسب بیش از ۵۰ درصد آرا در این ایالت شده و «دونالد ترامپ» نیز با انتشار پیامی در صفحه توییتر خود با اشاره به این پیروزی گفته که «مایکل بلومبرگ» باید از این انتخابات کناره گیری کند.

 

 

بیشتر بخوانید: قطار رقابت‌ها به سوی سه شنبه بزرگ حرکت کرد سندرز همچنان پیشتاز در میان دموکرات‎ها

 

در همین حال گزارش ها حاکی از آن است که «پیت بوتجیج» نیز در حال بررسی این موضوع است که آیا به این رقابت ها ادامه خواهد داد یا خیر.

رقابت‌های درون حزبی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تاکنون در سه ایالت «آیوا»، «نیوهمپشایر» و «نوادا» برگزار شده است.   «برنی سندرز»، سناتور «ورمونت» تاکنون در میان دموکرات‌ها پیشتاز است و «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا از حزب جمهوریخواه موفق شده نزدیک به صد درصد آرا را در سه ایالت از آن خود کند.         این رقابت‌ها در روز سه شنبه هفته آینده وارد مرحله جدی از رقابت‌های درون حزبی می‌شود. در «سه شنبه بزرگ» چند ایالت آمریکا همزمان شاهد برگزاری انتخابات درون حزبی خواهند بود. این رقابت‌ها با هدف تعیین نامزد نهایی دو حزب عمده آمریکا برگزار می‌شود.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ۳ نوامبر (۱۳ آبان ۱۳۹۹) برگزار می‌شود.     انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تحولات بین الملل انتخابات درون حزبی آمریکا انتخابات درون حزبی کارولینای جنوبی موفق به کسب شنبه بزرگ جو بایدن رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

برای افتتاح اجلاس مسئولان آموزش عقیدتی-سیاسی بسیج، به حسینیه عاشقان ثارالله در ستاد مرکزی سپاه رفتم. آقای محسنی، [نماینده ولی‌فقیه در بسیج تهران] گزارش داد که در ۳۶ هزار پایگاه بسیج، برای امور فکری و عقیدتی و سیاسی آموزش داده می‌شود و من در یک سخنرانی مفصل راجع به تقویت عقاید و نیز تربیت سیاسی و مفید و جهاد دائمی صحبت کردم؛ جمعیت زیادی جمع بود و پُر احساسات.

در دفتر با آقای احمد جبرئیل، [دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین]، از رهبران فلسطینی ملاقات داشتم. تحلیلی ارائه داد، از شکست [ایهود] باراک، [نخست‌وزیر سابق اسرائیل]، در پیگیری صلح و توجه زیاد اسرائیلی‌ها به [آریل] شارون که او را آخرین پادشاه یهود می‌دانند و مشت آهنی او و عدم حمایت جدی جهان اسلام و اعراب از فلسطینی‌ها و خطر خسته‌شدن آنها تحت فشارهای زیاد را نجات‌دهنده [قلمداد می‌کنند]. از کنفرانس تهران گله داشت که به شعار اکتفا کرده و تصمیم اجرایی قابل توجهی نگرفته است؛ مثل تشکیل صندوق کمک و پیش‌قدمی ایران در ارائه کمک از طریق آن صندوق که پیشنهاد شد و عملی نشد. من هم گفتم مبارزه محدود به مردم داخل اراضی اشغالی شده و فلسطینی‌های بیرون و آواره با دولت‌های عربی و اسلامی، ‌شرکت ندارند و باید مبارزه را به خارج از فلسطین بکشانید. گله داشت که در پنج سال گذشته به ایران دعوت نشده است. گفتم نیازی به دعوت نیست؛ خودتان بیایید.

عصر آقای دکتر [شهاب] صدر، رئیس سابق [سازمان] نظام پزشکی آمد. از نحوه انتخابات و انحصارطلبی دوم‌ خردادی‌ها گله‌مند است و دربارۀ نامزدی در انتخابات [ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. آقای [ابراهیم] اصغرزاده، [عضو شورای اسلامی تهران] آمد. گفت، مایل است نامزد شود و می‌داند که چند میلیون از آرای آقای [سیدمحمد] خاتمی را تصاحب می‌کند؛ با توجه به شعارهای خود که روی دست آقای خاتمی می‌زند. با من مشورت کرد. گفتم، بعید است پیروز شود و دشمن برای خود درست می‌کند؛ احتمال ردشدن در شورای نگهبان هم هست. درعین‌حال برای رونق انتخابات بد نیست. گفت، اختلاف شدیدی بین دوم خردادی‌ها بروز کرده است.

آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد و برای نامزدشدن [در انتخابات ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. گفتم، پیروز نمی‌شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت. گفت، اگر به پنج میلیون رأی برسد، خوب است. از برخورد دوم خردادی‌ها انتقاد داشت. نام‌نویسی انتخابات شروع شد و ۶۷ نفر، من‌جمله [عبدالله] جاسبی و [محسن] سازگارا، امروز ثبت‌نام کرده‌اند. در [ناآرامی‌های دانشجویی در منطقه کابیلای] الجزایر، کشتار زیاد شده؛ از دو طرف.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901821

دیگر خبرها

  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • کشته شدن ۴ افسر آمریکایی بر اثر تیراندازی در کارولینای شمالی
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • تیراندازی هنگام اجرای حکم جلب/ ۴ پلیس کشته شدند
  • تیراندازی در کارولینای آمریکا؛ / سه پلیس جان باختند
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف