Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به ازدحام مردم در خیابان ها و اماکن شلوغ گفت: با این رویه که شهروندان پیش گرفته اند تمام زحمات کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی به هدر می رود، چرا که یک شهروند مبتلا به ویروس کرونا می تواند این بیماری را به ۱۱ نفر منتقل کند.

سید محمد  جمالیان در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: از دو روز گذشته تاکنون ۱۸نفر به مبتلایان ویروس کرونا در استان افزوده شده و در حال حاضر تعداد مبتلایان در استان ۲۳ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تاکنون سه نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند، افزود: دوره درمان این بیماری به طور معمول بین ۱۰ تا ۱۴ روز زمان می برد و با این کم لطفی مردمی به واسطه عدم توجه به توصیه های ایمنی ویروس کرونا، پیش بینی می شود این هفته آمار مبتلایان رشد صعودی داشته باشد.

جمالیان تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر شاهد تردد مردم در خیابان، برگزاری جشن عروسی و مجالس عزا در استان هستیم به گونه ای که روز گذشته  در یکی از شهرستان های استان یک اتوبوس میهمان از شهر قم به استان وارد شدند که با دخالت دادستانی، این اتوبوس بازگردانده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تاکید کرد: با این رویه که شهروندان پیش گرفته اند تمام زحمات کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی به هدر می رود چرا که یک شهروند مبتلا به ویروس کرونا می تواند این بیماری را به ۱۱ نفر منتقل کند.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه ۳۸۳۹ در استان نیز بیان داشت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه علائم و یا  هرگونه سوال و یا علائم بیماری با سامانه ۳۸۳۹ تماس بگیرند و با صلاحدید و مشورت پزشکان به مراکز درمانی مراجعه کنند و از مراجعه حضوری پرهیز کنند.
جمالیان با بیان اینکه بیمارستان معین بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیمارستان آیت الله خوانساری است، خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا می شود که جز در مواقع ضروری از منزل خارج نشوند تا بتوان به واسطه تعامل و همکاری میان مردم و دانشگاه علوم پزشکی این بیماری را مهار و کنترل کرد.

وی گفت: ۱۴درصد احتمال دارد که فردی که مبتلا به ویروس کرونا شده است، دوباره به این ویروس مبتلا شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی درمان بیماری اراک مبتلا به ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟