Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد جلالی از بین ما رفت و از او صفحه ای در فضای مجازی به یادگار ماند که به عکس سردار دل ها مزین شده است. او نیز پا در رکاب حاج قاسم ها در نبرد رسانه ای جنگید و ردپایی از خود به جا گذاشت که حتی برای مخالفان هم قابل انکار نیست.

خبرگزاری فارس؛گروه خانواده: کرونا ، ویروسی که راه های مقابله با آن به راحتی ممکن است این بار دست آویز رسانه هایی شده که آرامش مردم ایران ذره ای برای آن ها اهمیت ندارد و خوره شده به جان اذهان جامعه و آرامش و امنیت خاطر را از همه ربوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در میان همه خبرهای خوشی که درباره درمان و بهبود تعداد زیادی از بیماران کرونایی به گوش ما می رسد، دیروز یم خبر ناگوار نیز به ما رسید.  حامد جلالی کاشانی معاون جریان سازی گروه خانواده «سفیر فیلم» و سردبیر «جنس اول» دیروز پس از تحمل چند روز بیماری و مبارزه با کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری به سوی معبود پر کشید.

حامد جلالی کاشانی، که رشته پزشکی را رها کرد که در جبهه فرهنگی انقلاب خدمت کند دغدغه اش ، موضوعاتی بود که از یاد بسیاری از مسؤولان رفته بود و برای اهدافش فضای مجازی را در می نوردید و جلوی شبیخون فرهنگی سینه سپر می کرد.

او راهش را با تلاش خودش یافته بود و پای اعتقاد و آرمانش می ایستاد و حالا آسمانی شدنش ، میدان نبردش یعنی فضای مجازی را داغدار کرد. تعداد زیادی از کاربران در توئیتر به خبر درگذشت او واکنش نشان دادند.

زهرا چخماقی خبرنگار صدا و سیما از بهت و ناباوری این خبر نوشت.

یکی از کاربران هم با اشاره به هجمه رسانه ای در واکنش به این خبر توئیت کرد: برانداز ها شرف و انسانیت دارند؟

یکی دیگر از کاربران هم از التماس دعای او از زائران کربلا نوشت.

 

 کاربران دیگر هم از ویژگی های این فعال رسانه ای و فرهنگی نوشتند و اقرار به خوبی های این مرد انقلابی.

حامد جلالی ، مرد میدان بود

حامد جلالی مرد میدان و نیروی جهادی بود

امیر حسین ثابتی که سابقه رفاقتش با حامد جلالی به دوران دانشجویی باز می گردد، از او به عنوان یک فرد دغدغه مند یاد کرده و در این باره به خبرنگار فارس می گوید: « آشنایی من با حامد جلالی در سال 85 در بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اتفاق افتاد. من در دانشکده حقوق و علوم سیاسی و او در دانشکده علوم پزشکی مشغول تحصیل بود اما در بسیج دانشجویی ، همدیگر را ملاقات می کردیم . حامد به شدت مذهبی بود و هیأتی را در دانشگاه راه اندازی کرده بود که همچنان هم پا برجاست و تعدادی از دانشجویان ، میراث دار این حرکت زیبای حامد جلالی شدند.

 

او پس از مدتی در حوزه مستند سازی و فیلم سازی فعالیت کرد و این اواخر هم در زمینه زنان و خانواده و موضوعات مربوط به فمینیسم متمرکز شده بود.او در زمینه زنان و خانواده ، تحقیقات گسترده و تخصصی داشت . به طور مثال ، کارنامه کاری تمامی نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی را بررسی کرد.در صفحات مجازی هم فعالیت زیادی داشت و برای اهدافی که ترسیم کرده بود، انرژی و زمان می گذاشت. او یکی از نیروهای کیفی و تخصصی در حوزه زنان و خانواده بود و بسیاری از افراد برای فعالیت در این حوزه ، از او کمک می گرفتند.

حامد جلالی ، نیروی میدانی و جهادی بود و این اصلی ترین ویژگی او بود. حامد جلالی برخلاف بسیاری از افراد که با هزار و یک ادعا همیشه در مقام نظریه پرداز حضور دارند و در گوشه گود می نشینند ، مرد عملیات بود و اهل گوشه نشینی و ژست منتقدانه گرفتن نبود. او کار می کرد و دغدغه مند بود.»

 

ذوالفنون عرصه فرهنگی را از دست دادیم

ملکی از دیگر همکاران حامد جلالی از ویژگی های منحصر به فرد او می گوید: «حامد علاقه و عشق وصف نا پذیری به امام حسین (ع) و اهل بیت داشت و در لحظه لحظه کار و زندگیشان این عشق نمود پیدا کرده بود. او پس از فتنه 88 و ریزش فضای نخبگانی فرهنگ برای علمداری از انقلاب ، برای پر کردن خلا های ایجاد شده ، تحصیل در رشته پزشکی را رها کرده و وارد حوزه فرهنگی شد و مشکلات آن را ترمیم کرد.

در چند سالی که ما با او همکاری می کردیم ، برایش زمان اهمیت نداشت و فقط به هدفش فکر می کرد . او مانند یک کارمند کار نمی کرد و حتی ایام عید هم مشغول فعالیت بود.حامد جلالی ، در هر قسمتی که احساس کرد که خلا هایی وجود دارد ،برای رفع مشکلات آن اقدام کرد و به محض اینکه احساس می کرد نظام انقلاب اسلامی از آن طریق در حال ضربه خوردن است ، سعی می کرد با افزایش آگاهی و مهارت در آن ورود کند.

او مرد میدان بود و صحنه نبرد را خالی نمی کرد. حامد جلالی ذوالفنون عرصه فرهنگی بود و در هر حوزه ای که فعالیت و تحقیق کرده است ، توانسته مشکلات آن حوزه را تاحدود زیادی آسیب شناسی و بر طرف کند.»

 

تلاش وصف ناپذیر حامد جلالی برای جشنواره عمار

 علی نصیر نژاد از دیگر همکاران حامد جلالی که با هم فعالیت زیادی در زمینه موسیقی داشتند ، با اشاره به  داستان آشناییشان، می گوید: «من در دومین جشنواره طبس با حامد جلالی آشنا شدم و متوجه شدم که او همه کارهای روی زمین مانده جشنواره را انجام می دهد. او در برگزاری جشنواره های مختلف ، تمامی فعالیت های مربوط به برگزاری مراسم را انجام می داد.

او در جبهه انقلاب به تراکتور معروف بود و هر جایی مشکل داشتیم به کمک ما می آمد و او برای انجام وظایفش نه زمان می شناخت و نه مکان.

حامد جلالی  در حسینیه هنر هم واحد آرشیو را پس از دوسال به یک ساختار حساب شده و قدرتمند تبدیل کرد . او بسیاری از فعالیت هایش در عرصه فرهنگی و هنری را بدون آنکه اعلان عمومی کند ، انجام می داد و من امروز فهمیدم که او چه فعالیت های بی نظیری داشته است.حامد جلالی در اکثر حوزه های هنری ، پای ثابت جلسات و اتاق فکر بود. او همیشه نظر و ایده برای مطرح کردن داشت و به همه کمک می کرد.  سرود فیلم منطقه پرواز ممنوع، مشاوره موسیقی صدا و سیما و تدوین کلیپ های موسیقی از فعالیت های او بود.

او یکی از پایه های برگزاری جشنواره عمار بود و همیشه دغدغه برگزاری مناسب این جشنواره را داشت. قرار بود که با همکاری حامد جلالی ، آلبوم موسیقی در حوزه حجاب و عفاف تولید کنیم که متاسفانه این حادثه او را از ما گرفت.

حامد جلالی کسی بود که مرا برای بار اول به کربلا برد . او هر هفته در مراسم های مذهبی شرکت می کرد و حتی خستگی هم باعث نمی شد که حضورش در این جلسات ترک شود.»

 

آتش به اختیار مجسم

محسن آقایی کارگردان ایکسونامی که سابقه همکاری با حامد جلالی دارد نیز درباره انتخاب راه این فعال فرهنگی می گوید:  «رتبه دو رقمی کنکور در بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور بود که وقتی احساس کرد این مسیر ، مسیری نیست که می تواند او را به اهداف و ارزش های انقلاب نزدیک کند، تحصیل را رها کرد. او یک انسان خود ساخته بود و خودش ، فارغ از هر فکر و عقیده ای راهش را انتخاب  کرد.

حامد جلالی یک آتش به اختیار مجسم بود و نه به هیچ فعالیت فرهنگی نمی گفت. او انسان تأثیر گذاری بود و به تنهایی یک لشگر بود و جریان سازی می کرد.

در ساخت مستند ایکسونامی و برگزاری مصاحبه و نشست های خبری ، حامد جلالی ، بیشتر از هر شخص دیگری دغدغه مند بود . او حتی بیشتر از نمایندگان مجلس برنامه و بررسی داشت و موضوع افزایش وام ازدواج آخرین کاری بود که در حوزه زنان و خانواده انجام داد.»

 

 

حامد جلالی از بین ما رفت و از او صفحه ای در فضای مجازی به یادگار ماند که  به عکس سردار دل ها مزین شده است. او نیز پا در رکاب حاج قاسم ها  در نبرد رسانه ای جنگید و ردپایی از خود به جا گذاشت که حتی برای مخالفان هم قابل انکار نیست.

برای شادی روح حامد جلالی فاتحه ای قرائت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده فضای مجازی زنان صدا و سیما کرونا زنان و خانواده حامد جلالی فضای مجازی مرد میدان رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم

شبیر فیروزیان پژوهشگر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موضوع حجاب گفت: تامّل در آیات قرآن کریم نشان دهنده این نکته راهبردی و مهم است که در نوع مواجهه با هر فتنه و ناهنجاری سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مانند مساله «کشف حجاب»، «اصل اساسی» و «اولویّت»، باید برخورد شدید و قهرآمیز با «ریشه ها»، «علّت ها»، «سامری ها» و «منافقانی» که عامل و نفوذیِ دشمن هستند و «شبکه های مولد ناهنجاری های اجتماعی» و «عاملان اصلیِ» ایجاد آن فتنه ها و ناهنجاری ها باشد، نه برخورد با معلول ها و قربانی های کف خیابانی.

وی ادامه داد: «گوساله های سامری» و «مسجد ضرارها» یی که پایگاه ایجاد ناامنی های عقیدتی، فرهنگی و سیاسی هستند باید با مدیریتی دقیق و هوشمند، سوزانده شوند یا تخریب شوند.

این‌پژوهشگر در ادامه با اشاره به توصیه‌ای از حضرت امیرالمؤمنین گفت: حضرت امیرالمؤمنین (ع) در توصیه ای به محمد بن حنفیه که پرچم سپاه در جنگ جمل را به او داده بودند، می فرمایند: «ارْمِ بِبَصَرِکَ‏ أَقصَی‏ الْقَوْمِ‏ وَغُضَّ بَصَرَکَ وَاعلَم أَنَّ النَّصْرَمِن عِندِاللَّهِ سُبْحَانَه‏؛ به انتهای سپاه دشمن بنگر و دیده ات را (از آنچه که اراده ات را سست می کند) فرو افکن و بدان که پیروزی از سوی خداوند سبحان است.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۱۱). درواقع توصیه امیرالمؤمنین (ع) به همه مجاهدان جهاد فرهنگی (اعم از فعالان خودجوش فرهنگی، اندیشمندان و کارگزاران) این است که در این جهاد، سرگرمِ مصادیق پیش پا افتاده و دمِ دستی و بدون اولویت نشوید؛ ماجرا را «راهبردی»، «عمیق»، «ریشه ای»، «جامع»، «برآیندی»، «فرآیندی»، «جریانی»، «چند ضلعی» و «چند بعدی» ببینید: «ارْمِ بِبَصَرِکَ‏ أَقْصَی‏ الْقَوْمِ؛ به انتهای سپاه دشمن بنگر».

فیروزیان گفت: همچنین حضرت علی (ع) می فرماید: «غُضَّ بَصَرَکَ». یعنی خیره نشو و چشمانت را نیمه بسته نگاه دار؛ از چه چیزی؟ از هرآنچه که ممکن است در میدان جنگ در تو «اختلال محاسباتی» ایجاد کند.از تعداد نفرات و تجهیزاتِ بزرگنمایی شده، از حواشی پر سر و صدا و از مصادیق و موضوعات غیراولویت دار. در مساله کشف حجاب نیز نباید فریب بزرگنمایی ها و حاشیه سازی های دشمن از کشف حجاب های خیابانی را خورد. بلکه باید «میدانِ اصلیِ نبرد» را درست تشخیص داد.

وی افزود: امروز میدان نبرد اصلی در مساله کشف حجاب، «مدیریت صحیحِ فضای مجازی» (بطور خاص، تلگرام و اینستاگرام) بوده و میدان نبرد اصلی، «نظارت دقیق بر شبکه نمایش خانگی» است. میدان نبرد اصلی، برخورد با «سلبریتی های قبح شکن و هتّاکِ مرتبط با سفارتخانه های غربی»، «برخورد با مافیای تولیدکننده و واردکننده و توزیع کننده لباسهای نامناسب»، برخورد با سرشبکه های مرتبط با دشمن هستند که با وعده پول، افرادی را برای قبح شکنی و کشف حجاب های خیابانی اجیر و سازمان دهی می کنند.

این‌پژوهشگر در ادامه گفت: میدان نبرد اصلی، نظام آموزش و پرورش و آموزش عالیِ پر اشکال ماست که خروجی هایش در کف خیابان دیده می شود. میدان نبرد اصلی، اندیشه های فرهنگیِ خطرناکی بوده که از ابتدای انقلاب در ذهن برخی کارگزاران و تصمیم سازانِ کشور نقش بسته است. همچنین میدان نبرد اصلی نفوذی هایی هستند برای در امان ماندن خود از تیغ انتقاد، ما را مشغول به معلول های خیابانی و حواشی و امور غیراولویت دار کردند و می کنند. باید نیم نگاهی هم به خیابان داشت؛ ولی نه بگونه ای که ما را دچار «ناامیدی»، «فریب» و «اختلال محاسباتی» کند تا بخش عمده سیاستگذاری ها و مطالبه گری ها را نیز به سمت خیابان سوق دهیم. برخورد با معلولها بدون برخورد جدی با علت ها، نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه بر شدت آن می افزاید.

فیروزیان گفت: این اشتباهی بود که برخی در دهه هفتاد نیز که زمانه شروع تهاجم فرهنگیِ دشمن بود، مرتکب شدند؛ اما از آن سو امثال «شهید آوینی» و مرحوم «آیت الله مصباح یزدی» که درک عمیق تری از موضوع داشتند، ریشه ها و علت ها و سامری ها و منافقان و مرجفون و نفوذی های فرهنگیِ دشمن و سیاستگذاران پشت پرده فرهنگ را هدف می گرفتند و برخورد سخت با آنان را مطالبه می کردند.

وی در پایان افزود: سیاستگذاری‌ها و قوانین در این زمینه نباید «تک بعدی» و تنها ناظر به «برخورد با مصادیق خیابانیِ کشف حجاب» طراحی شوند. برنامه عملیاتیِ دشمن در مسئله حجاب، منسجم، منظّم، چند بعدی، مکمل یکدیگر و به تعبیر قرآن، «صفّاً» (در یک صف واحد) است؛ «فَأَجمِعوا کَیدَکُم ثُمَّ ائتُوا صَفًّا؛ (فرعون گفت:)تمام نیرو و نقشه خود را جمع کنید و دریک صف (به میدان مبارزه) بیائید.» (طه: ۶۴). در نتیجه در جبهه حق نیز باید طرّاحی و برنامه عملیاتی و قوانین، چند لایه، منسجم، مکمل یکدیگر و «صَفًّا» باشد. این نوع جهاد فرهنگی است که دارای اتقان و مورد رضایت خداوند متعال است؛ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذینَ یُقاتِلونَ فِی سَبیلِهِ صَفًّاکَأَنَّهُم بُنیانٌ مَرصوصٌ" (صف :۴).

کد خبر 6097765 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • جلالی: با استمرار «فعالیت رسانه‌ها» و «اعتراضات دانشجویی» موضوع غزه «مساله اول» باقی می‌ماند