Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان با تاکید بر اینکه کرونا به یکباره ظرفیت هتل های اصفهان را خالی کرد، گفت: در حالیکه دستورالعمل و منعی برای پذیرش مسافران نداریم، اما ظرفیت اشغالی هتل های اصفهان به حدود ۲ درصد رسیده است.

کریم بیگی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت هتل های اصفهان در پی شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: متاسفانه با شیوع این بیماری در کشور، تمام تورهای مسافری کنسل و مسافران سفر خود به اصفهان لغو کردند و به یکباره هتل های این شهر خالی از مسافر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در پی شیوع کرونا در کشور معاونت گردشگری کشور در نامه ای به هتل ها ابلاغ کرد که وجوه دریافتی بابت کنسلی رزرو اتاق های خود را به افراد و تورها بازگردانند، چراکه به دلیل این بیماری از سفر منصرف شده اند که در پی این دستور تمام هتل ها ملزم به بازگرداندن وجوه مسافران شدند.

رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان افزود: تمام تورهای مسافری کشور به دنبال شیوع کرونا در کشور و جهت مقابله با این بیماری، از اسفند تا پایان فروردین سفرهای خود را کنسل کرده اند.

وی اظهار کرد: در پی شیوع کرونا در کشور، در حالیکه دستورالعمل و منعی برای پذیرش مسافران نداریم، اما اکنون ظرفیت اشغالی هتل های اصفهان به حدود ۲ درصد رسیده، چراکه مسافری وجود ندارد.

بیگی با بیان اینکه گردشگری و همچنین جامعه هتلداران کشور از ابتدای امسال دستخوش اتفاقات بسیار شد، گفت: ابتدای امسال صنعت گردشگری و هتلداری درگیر تبعات و خسارات ناشی از سیل، سپس تنش های سیاسی و خارجی و کنسلی برخی تورهای خارجی به ایران شد که در آخر کرونا ضربه نهایی را به صنعت گردشگری کشور زد.

وی با تاکید بر اینکه باید برای صنعت هتلداری تدبیری اندیشیده شود، تصریح کرد: باید توجه داشت که هتلداری و هزینه های آن سرسام آور است و با وجود تمام این مشکلات امسال، دلخوشی هتل ها به تورهای پایان سال و نوروز بود تا بتوانند بخشی از هزینه ها و ضرر و زیان طول سال خود را جبران کنند که شیوع ویروس کرونا در کشور این صنعت را دوباره تحت شعاع قرار داده است.

رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان با بیان اینکه اکنون ظرفیت تمام هتل های اصفهان خالی از مسافر است، توضیح داد: به طور مثال هتل یکصد اتاقه در اصفهان شاید یک یا دو اتاق آن، اشغال باشد، در حالیکه هزینه های هتل همانند قبل سرجای خود قرار دارد و پرسنل هتل در پایان سال نیاز به عیدی، پاداش و حقوق دارند که در این شرایط مدیران هتل های اصفهان و به تبع کشور توان پرداخت ندارد.

وی تاکید کرد: جامعه هتلداران اصفهان به مقامات رسمی درخواست داده اند تا با ارائه تسهیلات کم بهره به هتل ها، بتوانند حداقل هزینه های جاری خود همچون بیمه، مالیات، آب، برق، گاز و ... را جبران و از این شرایط نجات پیدا کنند.

بیگی با تاکید بر اینکه ضرر اقتصادی هتل ها از ویروس کرونا جبران ناپذیر است، گفت: اکنون در پی برآورد هزینه ضرر و زیان هتل های اصفهان هستیم و در صورتی که این خسارات جبران نشود شاهد موج از بیکاری پرسنل هتل ها هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که با وجود کنسلی تورهای مسافری و خالی شدن هتل ها از مسافر، آیا هتل های اصفهان همچنان دایر هستند، گفت: تعطیلی هتل ها امکان ندارند، چراکه پرسنل در آن حضور دارند و اکنون هیچ پیش بینی از آینده بیماری کرونا و سرنوشت صنعت هتلداری نمی توان داشت.

رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان در خصوص مباحث بهداشتی هتل ها برای مقابله با شیوع کرونا، توضیح داد: آموزش های لازم به مدیران و پرسنل هتل ها داده شده است و هتل ها ملزم به ضدعفونی اتاق ها و بخش های مختلف خود هستند، به عنوان مثال برای رعایت مسائل بهداشتی غذای بوفه (سلف سرویس) از هتل ها حذف شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی هتل داری کروناویروس گردشگري مسافر هتل های اصفهان کرونا در کشور شیوع کرونا هزینه ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی