Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعیمی گفت: کادر پزشکی به عنوان سربازان جان نثار برای کنترل و مهار بیماری کرونا در تلاش هستند اما اگر همه مردم همت کنند این بیماری زودتر تمام می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «محمدرضا نعیمی» امروز(یکشنبه 11 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به راه های پیشگیری از انتشار ویروس کرونا اظهار کرد: مؤثرترین روش برای پیشگیری از انتشار بیماری کرونا شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ادامه داد: بهترین روش شستشوی دست 30 ثانیه زمان می برد که تمام سطوح و خطوط کف دست باید با دقت شسته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تعداد دفعات شستشوی دست بسته به این است که فرد در چه شرایطی قرار دارد اما در مجموع شستشوی دست در هر یک الی دو ساعت مناسب است.

 

نعیمی بر ضرورت شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون، به حداقل رساندن خروج از منزل، عدم حضور در مجالس ترحیم و عروسی و مهمانی ها تأکید کرد و گفت: مردم به ویژه افراد دارای ریسک بالا برای پیشگیری از ابتلا به کرونا فعالیت های خارج از منزل را متوقف کنند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان متذکر شد: افراد مسن افراد دارای بیماری های زمینه ای ریوی، کلیوی، تنفسی، خودایمنی و ضعف سیستم ایمنی، بیماران سرطانی و قلبی پیشرفته، بیماران دیابتی و کبدی در معرض خطر بیشتری قرار دارند لذا به این افراد تأکید می کنیم از حضور در مجالس و تجمعات خودداری کنند و شستشوی مکرر دست ها را در دستور کار قرار دهند.

 

وی بیان کرد: بیش از 80 درصد افراد مبتلا به کرونا دچار علائم خفیف می شوند و با استراحت و رسیدگی بهبود می یابند.

 

نعیمی وجه اصلی کنترل بیماری کرونا را مشارکت همه مردم دانست و ابراز داشت: کادر پزشکی به عنوان سربازان جان نثار برای کنترل و مهار بیماری کرونا تلاش دارند اما اگر همه مردم همت کنند این بیماری زودتر تمام می شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان خاطرنشان کرد: افراد دارای علائم سرفه های خشک، درد عضلانی شدید، احساس تنگی نفس، تب و گلودرد باید به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمد نعیمی علائم بیماری کرونا پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌و همزمان با هفتۀ جهانی واکسیناسیون در مجموعۀ زیر پوشش  دانشگاه آغاز خواهد شد.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که برنامۀ توسعۀ ایمن‌سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده است، گفت: فراهم‌آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به‌موقع واکسن و به‌کارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب گردید که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یک سال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به‌بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و به‌لطف الهی و در سایۀ تلاش خدمت‌گزاران نظام سلامت کشور، در ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

وی افزود: حاصل این تلاش‌ها، حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشم‌گیر موارد شدید بیماری سل در دورۀ کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجۀ مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه هم با بیان اینکه پنج درصد بیماری‌های تهاجمی و ۸۳ درصد مننژیت‌ها در کودکان زیر دو سال رُخ می‌دهد، گفت: استرپتوکوک پنومونیه از علت‌های اصلی بیماری‌های پنومونی، مننژیت، سینوزیت، اوتیت مدیا و سپتی سمی است که در سال ۲۰۱۵ این عفونت‌ها، عامل مرگ حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر پنج سال بوده است.

جواد علی‌نژاد زرمهری با اشاره به این‌که این واکسن از واکسن‌های کم‌عارضه در گروه هدف کودکان زیر یک سال است، افزود: ایمنی‌زایی این واکسن تا پایان عمر می‌باشد و کودکان زیر یک سال در سه نوبت این واکسن را دریافت می‌کنند که اولین نوبت نیز در دو ماهگی کودکان تزریق می‌گردد.

وی گفت: واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام آغاز و بعد از تامین واکسن مورد نیاز، در سراسر کشور اجرا می شود
پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) است. این باکتری‌ می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت،  اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس،  مننژیت،  استئومیلیت،  آرتریت، سپتیک،  اندوکاردیت،  پریتونیت،  پریکاردیت،  سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند

دیگر خبرها

  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود