Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر گفت: در جهت پیشگیری از ویروس کرونا در بخش حمل و نقل دریایی کشور، تا اطلاع ثانوی، ارائه خدمات تردد موقت به خدمه شناور‌های خارجی ممنوع است. تاریخ انتشار: 13:05 - 11 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۶۶۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، حسین عباس نژاد درباره اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای سازمان بنادر و دریانوردی پس از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: کنترل وضعیت سلامت خدمه کشتی‌ها توسط مرکز کنترل ترافیک دریایی در مبادی ورودی و لنگرگاه‌ها و قبل از ورود به بندر و صدور مجوز پهلوگیری کشتی‌ها در اسکله‌های بندری پس از صدور تاییدیه سلامت خدمه کشتی‌ها توسط مأموران قرنطینه انسانی اعزامی از شبکه بهداشت و درمان از جمله تمهیدات سازمان بنادر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی خاطر نشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع دریایی کشور، کلیه اطلاعیه‌ها و دستورالعمل‌های دریافتی از سازمان جهانی بهداشت، سازمان جهانی دریانوردی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اورژانس کشور در خصوص توصیه‌های بهداشتی در مقابله با ویروس، را به طور مداوم ابلاغ و بر سلامت محیط کار، اجرای دستورالعمل‌ها و رویه‌های عملیاتی استاندارد و راهنمای گام به گام بازرسی بهداشتی شناور‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی مرتبط با نحوه برخورد با بیماران مشکوک آلوده به ویروس کرونا تأکید دارد.

به گفته عباس نژاد، تهیه ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات بهداشتی جهت راهنمایان کشتی‌ها و سایر پرسنل مرتبط با کشتی، آمادگی شناور‌های ناجی جهت انتقال موارد احتمالی مبتلایان به ویروس کرونا و نصب بنر‌های هشدار پیشگیرانه در اماکن عمومی و پرتردد بندری از دیگر اقدمات سازمان بنادر برای مهار ویروس جدید به شمار می‌آید.

عباس نژاد در خصوص تمهیدات مقابله‌ای و پیشگیرانه در شناور‌های مسافری متردد در مسیر‌های داخلی و خارجی، ضمن علام استقرار تیم‌های بهداشت و کنترل در مبادی ورودی مسافر به بنادر مسافری و جزایر از ضد عفونی کردن شناور‌های مسافری قبل از مسافرگیری و پس از تخلیه، ضدعفونی نمودن شناور‌های لندینگ کرافت حمل خودرو و مسافر، ضد عفونی کردن ترمینال‌های مسافری و ماشین‌های برقی حمل مسافر در محوطه‌های بندری به صورت مستمر خبر داد.

بنابر اعلام معاون مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، ضدعفونی راه پله‌ها و پل‌های شناور‌های مسافری و سطوح قابل لمس توسط مسافرین، کنترل وضعیت سلامت کلیه مسافرین ورودی به پایانه‌های مسافری دریایی و ارائه آموزش‌های لازم در خصوص مقابله و کنترل بیماری خدمه شناور‌های مسافری از دیگر تمهیدات سازمان بنادر جهت حفظ ایمنی و بهداشت پایدار در حوزه مسافری محسوب می‌شود.     بیشتر بخوانید: افزایش ۱۹۰ برابری صادرات کالا از بندر چابهار    

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان بنادر اخبار اقتصادی سازمان بنادر وزارت راه و شهرسازی سازمان بنادر و دریانوردی شناور های مسافری ویروس کرونا شناور ها کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

کد خبر 6091919 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد