Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به پیش بینی تولید یک میلیون تن غده چغندر قند پاییزه خوزستان در سال جاری گفت: سطح زیرکشت این محصول در استان در سال جاری ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار است.

محمد قاسمی نژاد روز یکشنبه در نشست هماهنگی برداشت چغندر قند پاییزه خوزستان در سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه سطح زیرکشت چغندر قند پاییزه خوزستان در افق ۱۴۱۰ تا ۶۵هزارهکتار پیش بینی شده است افزود: ۹۲ درصد سطح زیرکشت این‌محصول استان امسال در تاریخ مناسب و ایده آل کشت شد و تنها هشت درصد این محصول به دلیل شرایط آب و هوایی و عملیات داشت سایر محصول ها، با تاخیر کشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چغندر قند پاییزه امسال در ۱۲ شهرستان خوزستان کشت شده است درحالی که در سال های گذشته صرفا شهرهای شمال استان نسبت به کشت این محصول اقدام می کردند.
معاون سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: چهار کارخانه قند خوزستان درحال ساخت است و برخی از آنها قول داده اند که در سال ۱۴۰۰ این محصول را از کشاورزان تحویل بگیرند.
وی ادامه داد: درحال حاضر هشت کارخانه چغندرقند درون و برون استانی ازجمله کارخانه اصفهان، بیستون، اسلام آباد، همدان، قزوین، چهارمحال و بختیاری، اقلید و دزفول محصول چغندر قند پاییزه خوزستان را خریداری می کنند.
قاسمی نژاد یادآور شد: کشت محصول چغندرقند به صورت رسمی از سال ۴۲ همزمان با تاسیس سد دز، توسعه شبکه های آبیاری وایجاد مرکز تحقیقات در خوزستان آغاز شد و تا سطح ۱۰ هزار هکتار توسعه یافت.
وی افزود: عملیات کاشت محصول چغندرقند چند سالی به دلایل غیر کارشناسانه متوقف شد که با این تصمیم شاهد طغیان برخی آفات و بهم ریختگی تعادل در کشت تولیدات زراعی شمال خوزستان بودیم.
معاون سازمان جهادکشاورزی خوزستان بیان کرد: در سال ۹۳ بار دیگر عملیات کشت چغندرقند پاییزه با سطح زیرکشت بیش از ۲هزارهکتار آغاز شد.
وی در بخشی دیگر درخصوص میران تولید شکر سفید در خوزستان یادآور شد: پیش بینی می شود امسال ۱۲۲هزارتن محصول شکر سفید تولید شود، در افق ۱۴۱۰ نیز این میزان باید به ۷۵۰هزار تن برسد که در آن صورت استان خوزستان ۶۸درصد نیاز کشور به شکر را تامین خواهد کرد.
کاشت چغندرقند درخوزستان از مهر شروع و تا ۴۰روز ادامه دارد.برداشت این محصول نیز از اردیبهشت سال آینده شروع و تا یک ماه ادامه دارد.
بنابر اعلام وزارت جهادکشاورزی سیلاب بهاری در بیشتر نقاط کشور ، میزان تولید چغندرقند را ۵۵ درصد نسبت به سال زراعی پیش از آن کاهش داد و برخی کارخانه های قند را برای تهیه مواد اولیه با مشکل رو به رو کرد. 
امسال بخشی مهمی از ۸۰۰هزار تن چغندرقند تولیدی خوزستان به دلیل ناکافی‌ بودن ظرفیت جذب در این استان، به کارخانه‌های قند اصفهان ، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه حمل شد.
خوزستان برای جذب این میزان چغندرقند، به ۱۰ کارخانه جدید قند نیاز دارد.
هم‌اکنون استان خوزستان به تنهایی ۴۰ درصد نیاز کشور به شکر را تامین می‌کند.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۶.۲ میلیون تن محصولات زراعی ، باغی و شیلاتی و عمل آوری ۱۲۴نوع محصول از حیث کمیت و تنوع تولید محصول رتبه نخست را در کشور دارد./ ایرنا

بیشتر بخوانید:

۱۸هزارتن گوجه فرنگی از مزرعه‌های بندرلنگه برداشت می‌شود


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سطح زیرکشت پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • پیش‌بینی بارش در برخی مناطق کشور طی هفته جاری
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان