Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت و درمان سپاه با اشاره به آغاز فعالیت قرارگاه پیشگیری و مقابله با کرونا سپاه گفت: بیمارستان‌های سیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آماده ارائه خدمات به هم‌وطنان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد عبداللهی در نشست خبری قرارگاه مقابله با کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اصحاب رسانه که  امروز(یکشنبه) در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) برگزار شد، با بیان اینکه  با شیوع بیماری کرونا مجاهدین سلامت ایثارگرانه در حال درمان بیماران هستند، اظهار داشت: امروز به مجاهدین سلامت می‌بالیم که برای نجات شهروندان جان خود را فدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی‌ افزود: از یک هفته پیش و با ورود بیماری کرونا به کشورمان، مجموعه بهداشت و درمان سپاه در خدمت بیماران کرونا بود و این اقدام پس از تماس تلفنی فرمانده کل‌ سپاه با وزیر بهداشت و درمان و اعلام آمادگی سپاه برای در اختیار گذاشتن ظرفیت‌های سپاه، بیشتر شد و روز گذشته با درخواست همکاری وزیر بهداشت برای مقابله با کرونا از سپاه ، به اتفاق جمعی از همکاران آنچه قرار است توسط سپاه انجام شود مرور شد.

 

معاون بهداشت و درمان سپاه تصریح کرد: قرارگاه مقابله با کرونا در سپاه از شب گذشته به فرماندهی سردار سلامی فرمانده کل سپاه تشکیل شد و این قرارگاه تا این لحظه سه جلسه تخصصی را برگزار کرده است.

 

سردار عبداللهی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی برای در اختیار گذاشتن تخت های بیمارستانی و مراکز درمانی سپاه در خدمت مردم انجام شده است ادامه داد: با توجه به درخواست وزارت بهداشت به کمک آنها در شهرهای رشت، قم، کاشان و گرگان هم در حال ظرفیت سازی هستیم و اعلام کرده ایم سامانه بیمارستان سیار خود به استعداد ۱۰۰ تخت را در شهرهای قم و رشت و سایر شهرها مستقر می کنیم.

 

معاون بهداشت و درمان سپاه تاکید کرد: در تهران پیش بینی ایجاد ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تخت را کرده ایم و برای استان گیلان هم پیش بینی ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی را کرده ایم.  

 

سردار عبداللهی با بیان اینکه انتظار داریم تا مردم توصیه های وزارت بهداشت را جدی بگیرند، گفت: امروز هم پیامی از این نهاد برای به مردم شریف صادر شد مبنی براینکه سپاه آماده است تا مانند گذشته در کنار مردم باشد تا این بحران هم رفع شود.

 

وی با اشاره به اینکه این بیماری با یک مشارکت ملی قابل حل است و امیدواریم که با مشارکت مردم و جدی گرفتن نکات بهداشتی این بیماری را پشت سر بگذاریم اظهار داشت: ظرفیت های مراکز درمانی سپاه در اختیار مردم است و از اقداماتی که انجام داده ایم، اقدام به رفع آلودگی از طریق سامانه‌های جنگ نوین است؛ در حال حاضر در قم با استفاده از تجهیزات جنگ نوین خود در حال آلودگی زدایی و ضد عفونی ‌شهر هستیم؛ این اقدام برای تهران و رشت نیز برنامه ریزی شده‌است.

 

سردار عبداللهی گفت: حسب دستور فرمانده کل سپاه، کلیه تجهیزات، امکانات و مجموعه های بهداشت و درمان سپاه به مدد وزارت بهداشت قرار گرفته است و ان شاءالله در خدمت مردم خواهیم بود. این امید را به مردم می‌دهیم که با مشارکت هم با این بیماری مقابله کنیم.

 

وی همچنین در واکنش به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره تجهیزات بیمارستان بقیه الله (عج)، اظهار داشت: در فضای مجازی کلیپ‌هایی پخش شده مبنی بر اینکه از مجموع ۶ دستگاه «اکیمو» که وارد کشور شده، ۴دستکاه به بیمارستان بقیه الله تخصیص داده شده است که این موضوع را رد می‌کنیم؛ در حال حاضر تنها یک دستگاه اکیمو در اختیار بیمارستان بقیه الله است.

 

معاون بهداشت و درمان سپاه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان مراکز مختلف سپاه، خاطرنشان کرد: تا کنون هیچ مورد مشکوکی در مجموعه سربازان و کادر سپاه در مجموعه‌های مختلف به ویروس کرونا مشاهده نشده است.

 

سردار عبداللهی گفت: بر اساس اطلاعاتی که از وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان ارتش نیز دارم به خانواده‌های این عزیزان هم اطمینان خاطر می‌دهم که تاکنون هیچ مورد ابتلا به کرونا در مجموعه نیروهای مسلح وجود نداشته است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا معاون بهداشت و درمان سپاه مقابله با کرونا سردار عبداللهی بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند