Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:13:21 GMT

شیر توپی یا بال ولو چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۲۰۸۲

شیر توپی یا بال ولو چیست؟

از شیر توپی برای قطع و وصل کردن جریان با کمک یک توپی استفاده می شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فامکو، شیر توپی یا بال ولو (BALL VALVE) مطابق API ۶D طراحی می‌شود و برای قطع، وصل و کنترل کردن سیال در خطوط صنعتی، شیمیایی، انتقال انرژی و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیر توپی‌ها با روش‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند که به‌اختصار سه روش مهم آن‌ها توضیح داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- ازنظر ساختمان بدنه

۲- ازنظر مهار گوی

۳- ازنظر بور

شیر توپی‌ها ازنظر ساختمان بدنه به‌ صورت‌های ذیل می‌باشند:

· بدنه تمام جوش (Welded Body): در این مدل از شیر توپی، تمامی شیر به روش جوش به هم متصل می‌شود.

· ورود از بالا (Tap Body): در این مدل توپی از بالا مونتاژ می‌شود.

· ورود از انتها (End Entry): ورود توپی از انتها و با پیچ فلنج به بدنه بسته می‌شود.

· بدنه چند تیکه (Split Body): در این مدل بدنه به حالت دو یا سه تیکه به‌به هم پیچ می‌شود.

شیر توپی‌ها ازنظر مهار گوی نیز به floating ball (در این مدل، توپی بین سیت قرار می‌گیرد و با فشار سیال، آببند را انجام می‌دهد) و trunnion ball (شیر توپی توسط دو اهرم از پایین و بالا ثابت و آببند را انجام می‌دهد).

ازنظر بور هم به full bore،reduced bore و v-port دسته‌بندی می‌شوند.

شیر توپی از پرکاربردترین شیرهای صنعتی هست که به‌راحتی توسط اپراتور و PLC قابلیت قطع، وصل و کنترل سیال را دارد و با چرخش ۰ تا ۹۰ درجه بال به‌راحتی مسیر سیال را آزاد یا مسدود می‌کند. جنس بدنه شیر توپی می‌تواند از برنج، فولاد، استیل، UPVC و ... باشد.

شیر توپی به دلیل تخصصی بودن جهت استانداردهای مربوطه و استانداردهای طراحی، حتماً می‌بایست به کمک یک متخصص انتخاب گردد، به همین جهت نیاز به سه مؤلفه اصلی سایز، فشار کاری و درجه حرارت در اولویت جهت انتخاب قرار می‌گیرد.

شما با در اختیار داشتن پارامترهای مذکور و تماس با هایپر صنعت فامکو، می‌توانید از مشاوره کارشناسان واحد پایپینگ این مجموعه بزرگ، شیر توپی مورد نیاز خود را با برند درخواستی انتخاب و پیشنهاد فنی و مالی مکتوب دریافت نمایید. این مجموعه به‌عنوان بزرگ‌ترین سایت تخصصی صنعت در بخش‌های گوناگون با بیش از دو دهه تجربه در خدمت شما گرامیان هست.

تعمیر و نگهداری شیر توپی

هایپر صنعت فامکو با تجهیز کردن فضای کارگاهی بزرگ و مجهز به دستگاه‌های مدرن CNC، CMM، دستگاه تزریق پلاستیک و دستگاه هیدروتست، جهت رفع نیاز صنعت با هدف ارائه خدمات پس از فروش، تعمیر شیر توپی و آموزش نحوه نگهداری آن، همراه شما مشتریان عزیز هست. همچنین این مجموعه در خصوص تست شیر توپی، تولید و بازسازی بدنه، تولید و پوشش بال، تولید سیت شیر توپی و ... ارائه خدمات می‌کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود خودروهای جدید به هلال احمر

بابک محمودی،اظهار داشت: ما در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر هستیم. سال گذشته و امسال تقریباً توانی به این جمعیت اضافه شد که برابری می‌کند با همین صد سال گذشته که انصافاً این دوره بدون اینکه نگاه سیاسی به موضوعات باشد حداکثر تلاش شد برای کمک رسانی و خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان.

وی افزود: علاوه بر این ۱۶۰۰ دستگاه ما امسال در حال عقد قرارداد و خرید بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروهای امدادی و آمبولانس هستیم و تا پایان سال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهیم کرد، که شاهد خدمات بیشتری به مردم باشیم.

وی ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود که در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه داریم و این برنامه را داریم تا حدود ۱۰۰ پایگاه دیگر را اضافه کنیم و در نرم جهانی به یک عدد بسیار مطلوبی از نظر زمان برای رسیدن در محل حادثه خواهیم داشت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: بزرگراه‌های جدیدی به سرعت به بدنه کشور اضافه خواهد شد که این موضوع نیاز به تجهیز دارد و برنامه‌ریزی هم نیز صورت گرفته است که به یاری خداوند ما شرایط بسیار خوبی را برای امسال و سال آینده برای اجرای عملیات‌های امداد امدادرسانی در تمام سطوح کوهستانی در پیش خواهیم داشت.

محمودی در خصوص خودروها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند بیان کرد: تقریباً تمامی استان‌ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند که به تمامی این استان‌ها اعزام خواهد شد اما بعضی از این استان‌ها با توجه به شرایط جغرافیایی، همچنین وسعت، و تعداد پایگاه‌های که دارند در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروز رسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات در خصوص پلاک این خودروها نیز گفت: سردار رادان شخصاً به این موضوع ورود کردند و انشاالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیزات هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک خودروها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر