Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ابراهیمیان در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در تربت جام افزود : تا بحال از 8 نفری که مشکوک به کرونا ویروس بوده اند آزمایش گرفته ایم که جواب 6 آزمایش آمده است و هر 6 مورد آن پاسخش منفی بوده است. یک مورد هم که جوابش هنوز نیامده است و یک مورد هم امروز تازه بستری شده و از ایشان آزمایش گرفته‌ایم و به مرکز  ارسال کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد جواب آزمایش دختر بچه 13 ساله صالح آبادی که شایعه شده بود وی کرونا دارد، افزود : بنا به وضعیت ایشان اتفاقا 2 بار آزمایش گرفتیم و هر دو بار جوابش منفی بوده و وی دچار بیماری حاد تنفسی است و داروی بیماری سل را برای ایشان تجویز کرده ایم .

وی در مورد اینکه چه افرادی مشکوک به کرونا ویروس هستند و لازم است آزمایش دهند، افزود : هر کس که به مناطق آلوده مثل قم و گیلان سفر داشته است و یا علائم تب ، گلو درد و سرفه داشته باشد بیمار مشکوک به کرونا تلقی می شود و ما ناچاریم اینها را بررسی کنیم و نمونه بگیریم .

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام در مورد روند رسیدگی به شخص مشکوک به کرونا گفت : هر کس که احساس کرد علائم حاد تنفسی دارد یا با کسی که آلوده به کرونا ویروس است در تماس بوده به بیمارستان سجادیه تربت جام مراجعه کند. در این مرکز تریاژ و غربالگری انجام می شود و در صورت منفی بودن جواب آزمایش و در صورت نیاز در بخش اورژانس و در صورت مثبت بودن در بخش بیماری‌های عفونی بستری می شود و طبق پروتکل درمانی وزارتخانه روند بهبودی آن انجام می شود. 

رحیمیان در مورد اینکه چرا بخش اطفال بیمارستان سجادیه قرنطینه شده است گفت : در بیمارستان سجادیه یک قسمت از بخش اطفال آن را به بیماری کرونا اختصاص دادیم و این طبیعی است که باید بخش کرونا ایزوله و قرنطینه باشد تا در صورتیکه بیمار کرونایی داشته باشیم ویروس از آنجا به دیگر قسمت‌ها منتشر نشود.

وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به شایعه بستری شدن برخی از بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان مهر مادر (طالقانی سابق ) بیان داشت : بیمارستان سجادیه دارای 18 تخت مخصوص بیماران احتمالی مبتلا به کرونا است که الان فقط 3 تخت آن اشغال است که یک نفرشان مبتلا به کرونا نیست و دو نفر دیگر منتظر جوابشان هستیم و 15 تخت دیگر آن خالی است و در صورتی که هر 18 تخت آن پر شود آن گاه از  بیمارستان مهر مادر و بیمارستان ارتش به عنوان بیمارستان پشتیبان استفاده خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام در مورد اینکه آیا افراد مشکوک به کرونا ویروس قرنطینه می شوند گفت : ما محلی برای قرنطینه افراد نداریم و کسی را قرنطینه نمی کنیم و فقط برای اینکه شخص مشکوک به کرونا ویروس به مشکلی برنخورد و یا برای جامعه مشکلی ایجاد نکند تست می گیریم تا هم خودش مطمئن شود و هم مشکلی برای جامعه ایجاد نشود.

رحیمیان در مورد چگونگی سرایت این ویروس افزود : کرونا ویروس از طریق ریز قطره هایی که از طریق حرف زدن ، عطسه و سرفه از دهان و بینی افراد خارج می شود منتشر می شود ، این ریز قطره ها در هوا نمی ماند و بر روی سطح اجسام می ماند و آنها را  آلوده می کند و تا چند ساعت این ویروس زنده است و اگر به آنها دست بزنیم و دست های ما با دهان ، چشم یا بینیدر تماس باشد، بیماری وارد بدنمان می شود و اگر سیستم ایمنی بدنمان قوی باشد احتمال مبتلا شدن آن بسیار کم است ولی اگر بدن ضعیف باشد و یا شخص دچار بیماری قلبی ، کلیوی ، ریوی ، دیابت یا بیماری خاصی داشته باشد بیشتر در مرض ابتلاء هست و این بیماری از طریق غشاء وارد بدن می شود و جنس این ویروس چرب است که با صابون و یا مواد عفونی از بین می رود.

دبیر قرارگاه مقابله و کنترل کرونا ویروس دانشکده علوم پزشکی تربت جام  گفت : این بیماری زیاد خطرناک نیست و درصد مرگ و میرش در حد 2 الی 3 درصد است ولی سرعت انتشارش زیاد است و از مردم خواهش می کنم که بهداشت را رعایت کنند و از خانه کمتر بیرون شوند و در تجمعات کمتر شرکت کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیماری قلبی تربت جام علوم پزشکی ویروس گفتگو با ایلنا مشکوک به کرونا ویروس بیمارستان سجادیه مبتلا به کرونا تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!