Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، با پایان ضرب الاجلی که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه داده بود امروز خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه از یورش ارتش ترکیه به سوریه خبر داد و نام این یورش را هم سپر بهار نامید.

خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه مدعی شد: اسم عملیات خود را در ادلب «سپر بهار» نامیده ایم و این عملیات بعد از تعرض آشکار به نیروهای ما در ادلب در ۲۷ فوریه آغاز شد و با موفقیت هم ادامه پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف ما پایان دادن به کشتار دسته جمعی رژیم سوریه و جلوگیری از افراط گرایی و مهاجرت است. ما قصد درگیری با روسیه را نداریم بلکه از روس ها می خواهیم که از نفوذ و قدرت خود برای توقف حملات ارتش سوریه و مجبور کردن آنها برای عقب نشینی از مرزها بر اساس توافقنامه سوچی استفاده کنند. تا الان ۲ هزار و ۲۱۲ نفر از عناصر رژیم سوریه را از بین برده ایم و یک پهپاد، ۸ هلیکوپتر و ۱۰۳ تانک، ۷۲ توپ و موشک انداز و ۳ سامانه دفاع موشکی سوریه را تا امروز از بین برده ایم.آنکارا حق این حق قانونی را دارد که به همه حملاتی که به پایگاه ها و یگان های ما در سوریه می شود واکنش نشان داد.

حملات توپخانه ای و پهپادی ترکیه به مناطقی از سوریه

گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوری که مقر آن در لندن قرار دارد از حملات توپخانه ای و پهپادی ترکیه به مواضع ارتش سوریه در حماه، ادلب و حلب خبر داد.

بر اساس این گزارش؛ توپخانه و پهپادهای ارتش ترکیه به شکل دیوانه وار در حال حملات به فرودگاه نظامی النیرب و اطراف جمعیه الزهراء در حلب و حومه جنوبی و شرقی ادلب و  نیز سهل الغاب در شمال غرب حماه هستند.

همزمان آناتولی ترکیه مدعی شد که فرودگاه نظامی النیرب در حلب به دنبال حملات ترکیه از کار افتاده است.

این در حالی است که خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه از شروع عملیات موسوم به سپر بهار در ادلب خبر داده بود.

سرنگونی ۲ جنگنده سوخو۲۴ سوریه از سوی جنگنده های ترکیه

خبرنگار سانا گزارش داد: نیروهای رژیم تروریستی ترکیه دو جنگنده سوریه را بر فراز ادلب هدف قرار داده اند که خلبانان با چتر بیرون پریده اند و در سلامت هستند.

یک منبع نظامی سوری اعلام کرد: در ساعت ۱۳:۲۵ امروز دو جنگنده سوریه در حال انجام ماموریت علیه گروههای تروریستی در ادلب بودند که جنگنده ها ترکیه آنرا هدف قرار دادند و در داخل سوریه سرنگون کردند و خلبانان با چتر بیرون پریدند.

این در حالی است که اسکای نیوز دقایقی قبل از سرنگونی دومین سوخو ۲۴ سوریه در حومه ادلب خبر داده بود.

ساعتی قبل اسکای نیوز از سرنگونی اولین سوخو ۲۴ سوریه بر فراز سراقب خبر داده بود.

گروه دیده بان حقوق بشر سوری وابسته به مخالفان سوری که مقر آن در لندن قرار دارد هم اعلام کرد که جنگنده های اف ۱۶ ترکیه که در حال پرواز گسترده در مرز ترکیه با سوریه هستند با موشک هوا به هوا دو جنگنده سوریه را ساقط کرده اند و این دو جنگنده در آسمان مناطق تحت کنترل ارتش سوریه سقوط کرده اند.

اردوغان و ماجراجویی بی حاصل

رأی الیوم در مطلبی به مخمصه‌ای که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سوریه بدان گرفتار شده پرداخته و آورده است: غرب در مشکلات جنگی کنونی اردوغان با روسیه و سوریه و با درجه کمتر ایران و حزب الله به کمک رئیس جمهور ترکیه نخواهد شتافت زیرا غرب به شکل تدریجی از پرونده سوریه دست شسته است و تمایلی برای درگیری با مسکو ندارد.

این رسانه عرب زبان در ادامه می‌نویسد: رجب طیب اردوغان در بدترن دوره سیاست خارجی خود پس از کشته شدن دهها نفر از نظامیان ترکیه در ادلب به دست ارتش سوریه و روسیه به سر می‌برد و خود را در بحران واقعی می بیند؛ زیرا از یکسو نمی‌تواند که به عقب بازگردد و بزرگی ترکیه و ارتش آن را حفظ کند و از سوی دیگر نمی‌تواند به ماجراجویی خود به ویژه پس از ادامه حمایت تمام عیار روسیه از سوریه، ادامه بدهد زیرا خسارات سنگین در انتظار اردوغان خواهد بود. در مقابل مسکو راهکاری که آبرو اردوغان را حفظ کند و اینکه کشته شدن نظامیان ترکیه عمدی نبوده را مطرح کرده است.

رأی الیوم گزارش داد: ناتو از سیاست اردوغان تعجب زده شده است و اینکه چگونه از همکاری محکم با روسیه تا نیمه فوریه به یکباره به سوی آمریکا شتافت و خواستار استقرار پاتریوت برای مقابله با جنگنده‌های روسی در آسمان سوریه شد. کارشناسان می‌پرسند که چگونه اردوغان هزاران نظامی خود را بدون پوشش هوایی در حالی که می‌دانست که جنگنده‌های روس سیطره آسمان سوریه را دارند، به ادلب فرستاد؟!

این رسانه نوشت: ناتو از پاتریوت برای مقابله با جنگنده‌های روسیه در آسمان سوریه استفاده نخواهد کرد و آنرا فقط در صورت ورود جنگنده‌ها به حریم هوایی ترکیه به کار خواهد گرفت. اما سوال دیگر این است که آیا اصلاً ناتو پاتریوت نصب خواهد کرد یا خیر؟ ناتو علاقه‌ای برای بازگشت به سوریه ندارد و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مایل است که بدون پرونده نظامی به انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آینده برود و کشورهای اروپایی هم مشکلی با اینکه پرونده سوریه را به ولادیمیر پوتین بسپارند، ندارند.

رأی الیوم در پایان آورده است: روزنامه لوموند فرانسه نوشته است که اردوغان خود را در انزوای بزرگی می بیند و کسی پاسخی به وی نمی‌دهد و از سوی دیگر روابطش با سران غرب به سبب تصمیمات غافلگیرکننده اش سرد و با ولادیمیر پوتین متحد جدیدش به مشکل برخورد کرده است.

منبع: الف

کلیدواژه: ارتش سوریه رئیس جمهور دو جنگنده جنگنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و سیزدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

درخواست ماکرون از نتانیاهو درباره مذاکرات با محوریت غزه ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۱۴:۰۳

رئیس جمهور فرانسه یکشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد. ماکرون از نتانیاهو خواست تا مذاکرات با حماس برای آتش‌بس در غزه را «تکمیل» کند.

کاخ الیزه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد فرانسه به طور کامل از تلاش‌های میانجی‌گری جاری با هدف آتش‌بس در غزه حمایت می‌کند.

به نقل از ب.اف.ام.تی.وی، امانوئل ماکرون ادامه داد: «سرنوشت فلسطینیان در غزه دیگر نمی‌تواند در معرض فعالیت‌های حماس باشد و عملیات اسرائیل باید متوقف شود.»

رئیس جمهور فرانسه از نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا این مذاکرات را که می‌تواند به آزادی اسیران صهیونیست، حفاظت از غیرنظامیان از طریق آتش‌بس و کاهش تنش منطقه‌ای منجر شود، به پایان برساند.

بیانیه کاخ الیزه می‌افزاید: فرانسه همچنین «مخالفت قاطع خود با حمله اسرائیل به رفح» را یادآور شد و بار دیگر به وضعیت اضطراری بشردوستانه در نوار غزه اشاره کرد.

حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ - ۱۴:۰۱

رسانه های رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه از شلیک هفتاد فروند موشک از جنوب لبنان به سمت منطقه اشغالی جولان سوریه و منطقه اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

خبرنگار المیادین نیز از شنیده شدن صدای آژیر خطر در جولان اشغالی خبر داد و به شلیک دهها موشک از جنوب لبنان به سمت اصبع الجلیل و جولان اشغالی اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار المیادین، موج دوم حملات موشکی از جنوب لبنان به سمت اصبع الجلیل و جولان اشغالی انجام شده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که از صهیونیست ها در منطقه جولان اشغالی خواسته شده که به پناهگاه امن بروند.

این رسانه ها گزارش دادند که طی دقایق اخیر حدود هفتاد موشک به منطقه جنوب منطقه جولان اشغالی شلیک شده است.

حزب الله لبنان نیز اعلام کرد که با دهها موشک کاتیوشا مقر فرماندهی لشکر جولان در پایگاه نفح در این منطقه اشغالی را هدف قرار داده است.

منابع مذکور مدعی رهگیری برخی موشکها شدند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی مدعی حملات هوایی به مراکز حزب الله در مناطق «السفری»، «رامیه» و «عیتا الشعب» در جنوب لبنان شد.

اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

این رادیو افزود که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی اخیرا خبر داده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا داده است.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در غزه را بست

منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه را بسته است.

به گزارش الجزیره، در پی حمله موشکی مقاومت فلسطین به پایگاه نظامیان صهیونیست در منطقه کرم ابوسالم که با گذرگاه این منطقه که به همین نام است حدود ۲ کیلومتر فاصله دارد، ارتش رژیم صهیونیستی این گذرگاه را به روی کمک‌های بشردوستانه به غزه بست.

پیش تر دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حمله موشکی به پایگاه نظامیان این رژیم در کرم ابوسالم سه نظامی این رژیم کشته و ۹ نفر دیگر زخمی شدند.

گردان‌های شهید عزالدین القسام عصر یکشنبه اعلام کرد که تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه کرم ابوسالم و محوطه آن در نوار غزه را با راکت‌های «رجوم» هدف قرار داده است.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن دست کم ۱۱ نظامی صهیونیست در جریان این حمله گردان‌های القسام اذعان کردند.

برخی از این رسانه‌ها نیز به کشته شدن چهار نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در این حمله اعتراف کردند.

سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد

کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در پایتخت گامبیا، نسل کشی ساکنان نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و خواستار مجازات آن شدند.

شرکت کنندگان در این اجلاس خواستار برقراری آتش بس فوری، دائم و بدون قید و شرط در نوار غزه شدند.

«حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز خواستار افزایش تلاش ها و همبستگی و همکاری بیشتر در راستای خدمت به فلسطین شد.

پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی از روز شنبه با حضور ۵۷ کشور در شهر «بانجول» پایتخت گامبیا آغاز شد.

در این نشست با شعار « ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو برای توسعه پایدار» برگزار شد، موضوعات جهانی بویژه مسئله فلسطین و جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

 

دیگر خبرها

  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • شهدای حملات امروز علیه رفح به ۲۶ نفر افزایش یافت
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • جنگنده‌های اسرائیلی مناطق مسکونی شهر رفح را زیر آتش گرفتند
  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد
  • انهدام ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه
  • حملات توپخانه‌ای و پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان