Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزدان پناه با بیان اینکه عملیات گند زدایی در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد پیشرفت خوبی داشته، گفت: تاکنون مساجد، علما و مردم نقش ارزشمندی در زمینه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا داشته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «پرویز یزدان پناه» عصر امروز (۱۱ اسفند) در نشست ستاد پیشگیری از ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: با توجه به وضعیت کرونا در کشور و آخرین آمار مسئول ستاد آزمایشگاهی ۳۵ نمونه از استان ارسال که نتیجه ۱۲ نمونه اعلام و از این تعداد یک مورد مثبت اعلام شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سپاه پاسداران و شهرداری کار گندزدایی بیمارستان شهید جلیل و شهر یاسوج را انجام دادند که از آنها تقدیر و تشکر می کنم.

 

وی با بیان اینکه عملیات گند زدایی در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد پیشرفت خوبی داشته، گفت: تاکنون مساجد، علما و مردم نقش ارزشمندی در زمینه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا داشته اند.

 

یزدان پناه یادآور شد: غربالگری در یاسوج و گچساران به وسیله دماسنج های جیوه ای در حال انجام بوده و تعداد ۲۰ دستگاه برای غربالگری در ورودی شهرهای استان اعلام نیاز شده است .

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مواد ضدعفونی به اندازه کافی در اختیار شهرها قرار داده شده، گفت: امروز ماسک و وسایل مورد نیاز‌ مانند لباس و عینک در اختیار استان قرار خواهد گرفت. 

 

«امام بخش قائدی» هم در این نشست با اشاره به اینکه ماسک نه تنها در استان کهگیلویه و بویراحمد بلکه در سایر استان ها کمبود وجود دارد، گفت: تاکنون بیش از ۶۰ هزار ماسک توزیع شد.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در این شرایط ماسک معمولی تنها ۲ ساعت تاثیر دارد و برای کارمندان در طول هشت ساعت کار به تعداد زیادی ماسک نیاز است.

 

قائدی از تولید ۵۰ هزار مواد ضد عفونی و توزیع ۴۰ هزار بسته در استان خبر داد و یادآور شد: کارخانه الکل استان با تامین ژنراتور روزانه ظرفیت تولید ۱۲۰۰ لیتر الکل را دارد.

 

وی گفت: از طریق ارگان ها و سازمان ها الکل های ۱۰۰ سی سی یا ۸۰ سی سی در اختیار مردم قرار می گیرد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: گندزدایی ضد عفونی ویروس کرونا الکل ماسک کرونا دانشگاه علوم پزشکی مساجد کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • طراوت باران بهاری به طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور