Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به رویکرد  جدید و سیاست­‌های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص حرکت به سمت دانشگاه مسئله محور، نخستین اقدام ایجاد زیرساخت­‌های فناوری برای انجام پژوهش‌­های کاربردی است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، باتوجه به رویکرد  جدید و سیاست­‌های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص حرکت به سمت دانشگاه مسئله محور، نخستین اقدام ایجاد زیرساخت­‌های فناوری برای انجام پژوهش‌­های کاربردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا و با توجه به نقش بی­‌بدیل مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی سلامت در سال گذشته، دفتر توسعه پژوهش معاونت علوم پزشکی در پیشبرد اهداف پژوهشی سلامت دانشگاه با راه‌اندازی و تأسیس سه مرکز رشد سلامت با عناوین «مرکز رشد سلامت و فناوری اطلاعات علوم پزشکی واحد اراک»، «مرکز فناوری­‌های نوین سلامت واحد تبریز» و «مرکز رشد فناوری‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران» موافقت کرده است.

همچنین باتوجه به دستور دکتر طهرانچی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تولید داروهای گیاهی و فرآورده‌­های طبیعی، دفتر توسعه پژوهش با حضور صاحب‌نظران و متخصصان حوزه­‌های مختلف علوم پزشکی در شورای عالی سیاستگذاری مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی دانشگاه با درخواست فعالیت «مرکز تحقیقاتی تولید و فناوری داروهای گیاهی واحد دامغان»، «مواد اولیه داروهای گیاهی واحد شاهرود» و «علوم اعصاب کاربردی واحد اراک» نیز موافقت کرده است.

همچنین پیرو مأموریت ابلاغی به دفتر توسعه پژوهش معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص ورود جدی به عرصه تولید دارو و فرآورده‌­های گیاهی با تشکیل شورای عالی سیاستگذاری فرآورده‌های گیاهی با حضور متخصصان طب سنتی، داروسازی، بالینی، صاحبان کارخانجات داروسازی، متخصصان حوزه گیاهان دارویی و فناوران و با نگاه به شرایط اقلیمی استان‌­ها و شناسایی گونه­‌های منتخب گیاهان دارویی به هر یک از استان­‌ها مأموریت‌هایی در خصوص تولید بذر، نشا و فرآوری گیاهان دارویی ابلاغ شده است و نیز با کارخانجات و انجمن تولیدکنندگان فرآورده­‌های گیاهی کشور در خصوص خرید تضمینی محصولات تولیدی استان­‌ها و مشارکت در خصوص تولید فرآورده­‌های گیاهی استان­‌ها تعاملات مثبتی انجام شده است. 

همچنین با عنایت به توانمندی‌های دانشگاه در عرصه‌های مختلف حوزه علوم پزشکی، چهار برنامه علمی با بهره‌مندی از تمام رشته‌های تحصیلی برای حل مشکلات و موانع موجود در حوزه‌های سلامت، مراقبت و درمان، دارو و صنایع غذایی و ارتقای سلامت دهان و دندان تدوین شده است که پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان در این راستا تعریف خواهند شد که علاوه بر انسجام و سیاست‌گذاری در فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان دانشگاه، موجب حل معضلات کنونی با استفاده از خرد جمعی و توانمندی‌های نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه خواهد شد.

با ارزش‌گذاری به فعالیت‌های فناورانه دانشجویان از طریق بخشنامه تدوین شده، امکان گذار از پایان‌نامه‌های تولید علم‌محور به پایان‌نامه‌های فناورانه‌ و محصول‌محور ایجاد شده که امکان پیشرفت در حوزه علوم پزشکی را در راستای حل مشکلات جامعه و صنعت مهیا می‌کند که البته انجام این مهم منوط به موافقت ریاست عالیه دانشگاه با ابلاغ شیوه‌نامه تدوین شده در حوزه علوم پزشکی خواهد بود.

برای شتاب دادن به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان به مواردی همچون «ایجاد زیرساخت­‌ها و بسته فناوری جهت ارتباط هرچه بیشتر دانش به صنعت و تولید محصول»، «توانمندسازی اساتید، کارکنان و دانشجویان و ورود جدی به عرصه فناوری»، «معرفی توانمندی­‌های فناوری سلامت دانشگاه با برگزاری رویدادهای تخصصی» و «ارزش‌گذاری به فعالیت‌هایی که منجر به رفع مشکلات کنونی کشور در حوزه سلامت می‌شود» اشاره کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن 38 درصد از‌ آموزش عالی کشور می‌تواند با کاربردی کردن پایان‌نامه‌های حوزه سلامت به پژوهش‌های شگرفی دست پیدا کند که منجر به پیشرفت علوم پزشکی شود.

همچنین از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی انتظار می‌رود که در برگزاری استارت‌آپ‌های حوزه سلامت و راه‌اندازی کسب‌و‌کارهای این حوزه سهم خود را به‌خوبی ایفا کنند تا روزبه‌روز شاهد درخشش علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی به رهبری امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) باشیم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: سلامت معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استارت آپ دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص داروهای گیاهی پایان نامه ها علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه‌ای تلویزیونی بی‌واسطه با دانشجویان به گفت‌وگو نشست.

در این برنامه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در حوزه کشاورزی، بذر هیبریدی به نمایش گذاشته شد. 

در برنامه «بی‌واسطه» دستاورد محققان دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مبارزه با گرد و غبار با عنوان مالچ پاشی به تصویر کشیده شد. 

همچنین نمایشگاه ارتباط دانشگاه با صنعت به عنوان طرح پویش اشتغال در این برنامه نشان داده شد، بر این اساس دانشجویان می توانند شغل مورد نظر خود را در ارتباط با صنایع مختلف بیایند و از دوران دانشجویی وارد شغل مورد نظر شوند. 

در بخشی از این برنامه واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به نمایش گذاشته شد، پردیس این واحد دانشگاهی با هدف تبدیل علم به ثروت فعالیت می‌کند.

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این برنامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی جاری، ۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد داشته است که هزار میلیارد تومان آن از فناوری کسب شده است، یعنی ۶۰ درصد درآمد دانشگاه آزاد اسلامی از شهریه و ۴۰ درآمد غیرشهریه‌ای است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • انتقاد از تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد؛ مدارک دوره‌های کوتاه مدت فیزیوتراپی قانونی نیست
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴