Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:32:01 GMT

فاز ۴ سیمان دورود دور از دود!

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۷۷۴۳

فاز ۴ سیمان دورود دور از دود!

ایسنا/لرستان کارخانه سیمان دورود برای اینکه به فعالیتش ادامه دهد، نیازمند نوسازی تجهیزات است و بر همین اساس پروژه فاز ۴ آن کلنگ‌زنی شد.

خرداد ۹۳ در سفر هیات دولت یازدهم به لرستان و با حضور علی ربیعی، وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پروژه فاز ۴ کارخانه سیمان دورود کلنگ‌زنی شد و قرار بود ۳۶ ماهه این فاز به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی در مراسم کلنگ‌زنی گفته بود: "زمان بهره‌برداری این فاز را طوری مشخص کنید که بنده وزیر باشم تا دوباره برای بهره‌برداری به اینجا سفر کنم و پیش‌بینی ما تکمیل این فاز در مدت سه سال است" ولی وی بعد از چند سال استیضاح شد و پروژه حتی آغاز به‌کار نکرد.

در زمان کلنگ‌زنی اعلام شد که راه‌اندازی این فاز به ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و با بهره‌برداری از آن ۳۵۰ فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد می‌شود. قرار بود، بانک‌های رفاه، توسعه تعاون و صندوق توسعه "منابع ارزی" را تأمین ‌کنند و سیمان فارس و خوزستان سرمایه‌گذاری فاز چهارم را انجام دهند اما هیچ‌کدام تاکنون عملیاتی نشده است.

در این مدت بارها وعده آغاز به کار پروژه از زبان مسئولان ملی و استانی شنیده شد اما در عمل اتفاق خاصی رخ نداد و همچنان فاز ۴ سیمان دورود فقط روی کاغذ "پروژه" بود و این شرایط نارضایتی مسئولان استانی و شهرستان و مردم دورود را به دنبال داشت.

شرایط به گونه‌ای پیش رفت که این پروژه در مراسمی دوباره اسفند ۹۷ با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلنگ‌زنی و بلافاصله تجهیز کارگاه شد.

در این فاز سیمان خاکستری با ظرفیت یک میلیون و ۷۳۲ هزار و ۵۰۰ تن در سال تولید می‌شود و مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی(شرکت شستا) و وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

دورود با سیمان همزاد است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم کلنگ‌زنی مجدد این فاز گفت: با توجه به اینکه سیمان موضوعی راهبری و زیربنایی در توسعه محسوب می‌شود باید تلاش کنیم تا تولیدات این محصول را افزایش دهیم.

شریعتمداری با تاکید بر تکمیل فاز ۴ سیمان دورود به‌عنوان یک مطالبه مردمی افزود: در اجرای این فاز علاوه بر اهداف اقتصادی، اهداف اجتماعی نیز پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: شهر دورود با اسم سیمان همزاد است؛ مردم در این منطقه با وجود سختی‌ها و مشکلات زیست محیطی سیمان اما همچنان به این صنعت و کارخانه احساس خوبی دارند.

شریعتمداری اضافه کرد: مبالغ مورد نیاز تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی تامین شده و تسهیلات مورد نیاز به بانک رفاه داده شده و باید به سرمایه‌گذار منتقل کند.

این صحبت‌ها در حالی مطرح شده که استاندار لرستان می‌گوید مشکلاتی بین بانک رفاه، شستا و وزارت کار در خصوص این پروژه وجود دارد.

فاز ۴ از مدت‌ها قبل باید جایگزین می‌شد

سید موسی خادمی استاندار لرستان در این خصوص با بیان اینکه کارخانه سیمان نماد صنعتی لرستان است، گفت: باید با تمام وجود مشکلات این پروژه را رفع کنیم، چون دیگر نمی توانیم بیش از این شاهد وقفه در احداث فاز ۴ سیمان دورود باشیم.

وی از روند کند پیشرفت پروژه اظهار نارضایتی کرد و افزود: شرکت شستا یکی از زیرمجموعه‌های قوی خود را مسئول ساخت این پروژه کند.

خادمی با اشاره به اینکه ظاهراً مشکلاتی بین بانک رفاه، شستا و وزارت کار برای اجرای این پروژه وجود دارد،  اظهار امیدواری کرد که با پیگیری‌های وزیر این مشکلات حل شوند.

استاندار تاکید کرد: فاز ۴ کارخانه سیمان دورود از مدت‌ها قبل باید جایگزین می‌شد، چون صنایع فرسوده اگر به‌روز نشوند صرفه اقتصادی ندارند.

صحبت‌های استاندار در حالی عنوان شده که عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مدعی شده پروژه روند خوبی دارد و در حال حاضر مشکل آنچنانی پیش روی خود نمی‌بیند.

امیدواریم فاز ۴ بار دیگر کلنگ‌زنی نشود!

در این باره مجید کیانپور، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی به ایسنا گفت: فاز ۴ این کارخانه که سال‌های سال تولیدات باکیفیتی داشته یکی از مطالبات بحق مردم بوده و برای اجرایی شدن آن تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه پروژه اسفند ۹۷ برای چندمین بار کلنگ‌زنی شد، اضافه کرد: خوشبختانه پروژه فعال است و روند اجرایی خوبی دارد و امیدواریم در راه احداث مشکلی نباشد تا در زمان مناسب به بهره‌برداری برسد.

کیانپور با بیان اینکه پروژه در حال حاضر فعال است، ادامه داد: خوشبختانه شستا به طور جدی پای کار است.

عضو کمیسیون عمران با اشاره به اینکه حدود دو دهه قرار بوده فاز چهار سیمان دورود اجرایی شود و چندین بار کلنگ‌زنی شده اما در عمل اتفاق خاصی رخ نداد، اضافه کرد: امیدواریم بعد از این دیگر شاهد کلنگ‌زنی فاز ۴ سیمان دورود نباشیم و این بار تا زمان تکمیل مشکلی نداشته باشد.

شستا عزم بالایی برای اجرای پروژه دارد

نجاتی، مدیر پروژه و عضو هیأت مدیره کارخانه سیمان دورود در خصوص آخرین وضعیت این پروژه به ایسنا گفت: تمام مجوزهای لازم را دریافت کرده‌ایم و اجرای پروژه در حال حاضر مانعی ندارد.

وی اضافه کرد: برخی ماشین‌آلات اصلی را از شرکت‌های هلدینگ داخلی تأمین کرده‌ایم.

نجاتی با بیان اینکه شستا عزم بالایی برای اجرای این پروژه دارد، افزود: ما به حمایت بانک عامل و مسئولان برای تسریع در روند کار نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، نزدیک به یک‌سال از کلنگ‌زنی مجدد فاز ۴ می‌گذرد و همگان منتظرند که این بار روند احداث وقفه نداشته باشد و مثل دفعات قبلی وعده «دود» نکند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه سیمان دورود کارخانه سیمان دورود کار و رفاه اجتماعی فاز ۴ سیمان دورود بهره برداری کلنگ زنی شد برای اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود