Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@03:08:48 GMT

ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۲۳ دانشگاه کشور

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۸۱۷۹

ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۲۳ دانشگاه کشور

مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم از ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۲۳ دانشگاه خبر داد.

محمدسعید سیف در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اظهار کرد: وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان و اثر بخشی آنها در محیط کار به صورت مستقیم وابسته به توانمندی‌های شغلی و مهارتی آنهاست و باید در زمان دانشجویی اینگونه مباحث مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اقدامات مناسبی در جهت فرهنگ‌سازی رصد وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت صورت پذیرفته است که طرح پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در دو سال متوالی سال‌های 97 و 98 گامی موثر در این راستاست.  

مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: همچنین برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات مناسبی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برای توسعه دوره‌های مهارت افزایی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های مهارت افزایی در سال 98 نسبت به سال گذشته دارای رشد 71 درصدی بوده است و این امر بیانگر توجه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به برگزاری و توسعه دوره های مهارت افزایی است. به طور میانگین در سال 98 در هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی 77 دوره مهارت افزایی برگزار شده است که این عدد در سال 97، 45 دوره بوده است.

سیف گفت: میانگین تعداد شرکت کنندگان در دوره‌‌های مهارت افزایی در هر دانشگاه و مراکز آموزش عالی کشور در سال 98 نیز ۲ هزار و ۲۴۵ نفر بوده است که نسبت به سال گذشته بیش از 72 درصد رشد داشته است. 

وی ادامه داد: در ضمن با توجه به افزایش تعداد دانش آموختگان دانشگاهی، تخصصی‌تر شدن مشاغل و حرکت به سمت کسب و کارهای جدید، بر پایه فناوری‌های پیشرفته و همچنین ضرورت توجه به توسعه و بهره‌وری صنایع کشور، ایجاد و راهاندازی مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی ضرورت یافت. 

وی گفت: بر همین اساس دفتر ارتباط با جامعه و صنعت پس از ارزیابی عملکرد 40 دانشگاه، 23 دانشگاه را  برای ایجاد مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی انتخاب و مورد حمایت مالی قرار داد  و حمایت از 17 دانشگاه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم تصريح کرد: در جهت برنامه‌ریزی، هم راستا شدن و هم افزایی هر چه بیشتر این واحد ها، اولین جلسه توسط این دفتر و با حضور نمایندگان 23 دانشگاه منتخب برگزار شد.

سیف افزود: در این جلسه پس از ارائه تجربیات دانشگاه های صنعتی شریف (مدرسه اشتغال)، صنعتی امیرکبیر (کاراوی)، خوارزمی (مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی)، دانشگاه تهران و سامانه مجازی باما، برنامه پیشنهادی 6 ماه آینده این مراکز مراکز از سوی این دفتر ارائه شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به هماهنگی وزارت متبوع با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرایط اخذ مجوز مراکز هدایت شغلی و کاریابی های تخصصی از طریق معرفی شرکت، تعاونی یا نهاد غیر دولتی مرتبط با دانشگاه امکان پذیر شد.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

منبع: آنا

کلیدواژه: مدیرکل ارتباط با صنعت مراکز هدایت شغلی هدایت شغلی و کاریابی مراکز هدایت شغلی مهارت افزایی دانش آموختگان وضعیت اشتغال آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟

به گزارش خبرآنلاین،‌این سوالی بود که از سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در دولت دوازدهم پرسیده شد.

بطحایی ابتدا جواب داد:اجازه دهید این سوال را پاسخ ندهم.

اما در ادامه و در پاسخ به این سوال که «البته وقتی از معلم ها این سوال را می‌پرسیم آقای نجفی را انتخاب می‌کنند به نظر شما علت چیست؟»، گفت: شاید من با آن همکارانم هم‌عقیده بودم و به همین دلیل گفتم به سوال بعدی برویم. به چند دلیل آقای نجفی در دوران وزراتش توانست موفقیت زیادی به دست آورد. یک توجهی بود که او به معلم داشت و تکیه ایشان روی معلم بود. نکته دوم طولانی بودن مدت وزارت ایشان بود، اگر اشتباه نکنم ایشان ۹ سال وزیر آموزش‌وپرورش بود. این وزارت‌خانه از آن دستگاه‌هایی است که شما اگر کاری را در آن شروع کنی ظرف ۶ ماه و ۸ ماه و یک سال اتفاق نمی‌افتد و نیاز به زمان دارد. نکته سوم ارتباط و تعامل تنگاتنگ بین وزیر آموزش‌وپرورش و رییس جمهور وقت بود که در هیچ دوره دیگری چنین تعامل و ارتباط و درک متقابلی نداشتیم. البته این‌ها به معنا نیست که ما به آقای نجفی انتقاد نداشته باشیم و من هم به‌عنوان کسی که آن دوره در آموزش‌وپرورش بودم انتقاداتی به ایشان دارم اما خاطرات بسیار خوبی از آن زمان در ذهن افراد وجود دارد ایشان به عنوان کسی که خدمات شایانی در آموزش‌وپرورش انجام داد، بسیار قابل تقدیر است و من همیشه به عنوان یک معلم و همکار برای ایشان آرزوی عاقبت به خیری دارم و امیدوارم با آن‌چه انجام داده محشور شود.

مشروح این گفت‌وگو را اینجا بخوایند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902123

دیگر خبرها

  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان