Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-با گذشت یک هفته از دور جدید خشونت‌های دولت هند و هندوهای افراطی علیه مسلمانان و مقدسات اسلامی، به رغم سکوت دولت‌ها موج اعتراضات مردمی در جهان علیه دهلی‌نو افزایش یافته است.

در پی خشونت هندوهای افراطی علیه مسلمانان در حومه دهلی‌نو، ده‌ها نفر (برخی خبرها تا ۲۰۰ نفر) کشته و صدها تن زخمی شدند. به گزارش رادیو پاکستان، به دنبال حمله هندوهای افراطی به مسلمانان در محله‌های مسلمان‌نشین شمال دهلی‌نو که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها مسلمان هندی شده، صدها نفر در ایالت‌های نیویورک، واشنگتن و شیکاگو در اعتراض به خشونت‌ها علیه مسلمانان در پایتخت هند، به خیابان‌ها آمدند و با تجمع مقابل انجمن‌های اقلیت‌های مذهبی و کنسولگری هند خواهان میانجیگری و پایان این خشونت‌ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان خواستار لغو قانون جنجالی شهروندی در هند که موج خشونت علیه اقلیت مسلمانان را در این کشور افزایش داده، شدند. آن‌ها همچنین با حمل پلاکاردهایی از ایدئولوژی فاشیستی دولت هند که اقلیت‌های مذهبی به ویژه مسلمانان را هدف قرار داده، انتقاد کردند. همچنین، هزاران نفر از مسلمانان بنگلادش با برگزاری تظاهراتی گسترده بدرفتاری هندوها با مسلمانان هند را محکوم کردند. از طرفی، پس از خشونت‌های یک هفته گذشته در دهلی نو، هشتگ «مسلمانان هند در خطر هستند» ترند رسانه‌های اجتماعی در هند و از جمله توئیتر شد. مردم در سرتاسر جهان با انتشار تصاویری از حملات یک هفته گذشته علیه مسلمانان در دهلی‌نو و سایر مناطق هند به این خشونت‌ها اعتراض کردند و خواستار حمایت همه‌جانبه از مسلمانان هند شدند.


به گزارش روزنامه رأی‌الیوم، تعداد زیادی از کاربران توئیتر روز یک شنبه از عدم توجه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا به خشونت‌ها علیه مسلمانان در هند انتقاد کردند و تعدادی دیگر خواستار برقراری عدالت از سوی دولت هند شدند.

از سوی دیگر، عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان طی سخنانی نسبت به بحران جدید پناهجویان بر اثر بی‌توجهی جامعه بین‌المللی به سیاست‌های دولت هند هشدار داد.

به گزارش بی‌بی‌سی، عمران خان افزود: «ایدئولوژی‌های بنیادگرایانه هند می‌تواند منجر به ایجاد بحرانی جدید در منطقه شود. هند با زیاده‌خواهی و حملات در کشمیر و خط کنترل سرحد، مسلمانان مظلوم منطقه را به خاک و خون کشیده است و این اقدامات با دستور و رضایت مستقیم شخص مودی جنایتکار انجام می‌شود». رهبرحزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان نیز از نهادهای بین‌المللی و مسلمانان جهان خواست از کشتار و بدرفتاری با مسلمانان در هند ممانعت به عمل آورند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ر اجه ناصر عباس جعفری در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حزب بهاراتیا جاناتا به رهبری نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند در پی سیاست‌های ضد اسلامی و ضد مسلمانان در کشورش است».

وی افزود: «حزب بهاراتیا جاناتا با تصویب قانونی مسلمانان هند را از تابعیت این کشور خارج کرده و این قانون به معنای خروج و طرد میلیون‌ها نفر از مسلمانان هند از کشورشان در هر زمان ممکن بوده و این در حالی است که نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشر با این قانون مخالفت کردند». کشتار مسلمانان هند و به آتش کشیدن مساجد در این کشور، در سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر غربی انجام می‌شود.

کشورهای غربی زمانی که ارتش سوریه تروریست‌های اجاره‌ای را به هلاکت می‌رساند، صدای دفاع از حقوق بشری‌شان گوش جهانیان را کر می‌کند و این اقدام را در بوق و کرنا می‌کنند تا فشارهای جهانی علیه دولت سوریه را افزایش دهند، اما در برابر کشتار مسلمانان هند که خواهان احقاق حقوق شهروندی خودشان هستند سکوت کرده و این مسئله را اقدام داخلی هند اعلام می‌کنند.

منبع: روزنامه جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: علیه مسلمانان هندوهای افراطی مسلمانان هند خشونت ها دولت هند دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است

شیخ خلیل افرا عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با اشاره به جایگاه امام صادق(ع) میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت: امام صادق و امام باقر علیهما السلام به درجات مجتهد مطلق رسیده بودند که در نزد اهل سنت دارای جایگاه ویژه ای بوده و هستند؛ ایشان خدمات ارزنده ای به مذاهب اسلامی داشته اند.

شیخ افرا، افزود: یکی از علماء اهل سنت کتابی به نام "العلماء و الحکام" را مرقوم کرده است که در این کتاب اسامی بسیاری از علما را ذکر کرده و در رأس این علما نام امام جعفر صادق علیه السلام ذکر شده است در حالی که عبدالعزیز بدری از علمای اهل سنت هستند.

این عالم اهل سنت، تصریح کرد: امام ابوحنیفه، امام شافعی، امام احمد بن حنبل و امامان دیگر اهل سنت به عنوان مرجع تقلید برای مسلمانان اهل سنت تلاش کرده اند، اما یکی از بزرگوارانی که در اعلمیت و دانش و خدمت به مسلمین و اسلام معروف است، امام جعفر صادق علیه السلام است و همچنین ما باید به پیامبر اسلام صلوات الله علیه و بعد از ایشان به اهل بیت علیهم السلام اقتدا کنیم، زیرا آنان مرجع برای امت اسلام هستند.

نایب رئیس شورای روحانیت اهل سنت بوشهر در پایان تأکید کرد: بزرگان ما می فرمایند، اگر شما به دنبال دین و علم هستید به گذشتگان رجوع کنید، امام جعفر صادق علیه السلام برای تمام مسلمانان مورد احترام خاص هستند.
 
انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان