Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کارشناس مسائل بین الملل گفت:پالرمو و CFT زمانی برای ما قابل پذیرش هستند که با قوانین ایران مطابقت داشته باشند.

حسن بهشتی پور کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به نپیوستن ایران به FATF گفت: گروه ویژه اقدام مالی (در پولشویی) یا FATF چهل و یک مورد را در نظر گرفته اند و اعضای این گروه در داد و ستدها یا تعاملات بانکی خود باید این موارد را راستای مبارزه با پولشویی و تروریسم سازمان یافته درنظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مهمترین گام برای مبارزه با گروههای تروریستی که ضربه سنگینی به آنها وارد خواهد کرد، کنترل منابع مالی آنها است. برای مثال قطع شدن منابع مالی داعش آنها را برای ادامه حیات با مشکلات جدی روبرو کرد.

بهشتی پور با اشاره به ۴۱ موردی که FATF برای کشورهای جهان در راستای مبارزه با پولشویی در نظر گرفته است، گفت: ایران در سال ۱۳۹۵ با FATF توافق کرد و پذیرفت که این موارد را اجرایی کند، هرچند محقق کردن آنها تا امروز طول کشید ولی به اکثر آنها جامه عمل پوشاندیم.

این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه دو معاهده پالرمو و CFT هنوز اجرایی نشده اند، تصریح کرد: مخالفان این دو معاهده اظهار می کنند که پالرمو و CFT امنیت ملی ما را به خطر انداخته و نوعی خود تحریمی بوجود می آورد؛ از طرفی دیگر تعریف کشورها از تروریسم هم با یکدیگر متفاوت است.

او ادامه داد: تا اختلاف نظرهای داخلی در مورد گروه ویژه اقدام مالی حل نشود، نباید این معاهدات را بپذیریم چراکه زمینه سو استفاده از ایران را فراهم می کند؛ مجلس شورای اسلامی که FATF را پذیرفته به صراحت اعلام کرده است که مطابق بند یک ماده واحده، کنوانسیون پالرمو را نمی پذرد مگر اینکه این موارد را مطابق با قوانین داخلی ایران تفسیر کنند.

بهشتی پور اضافه کرد: اما مخالفان پالرمو اظهار می کنند که موادی که ایران قصد دارد تحفظ از آنها را اعلام کند، در تضاد کلی با روح پالرمو بوده و طرف های مقابل آن را نخواهند پذیرفت.

این کارشناس مسائل بین الملل عنوان کرد: اگر بخواهیم راه حل میانه ای برای پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی پیدا کنیم، باید پالرمو و CFT را مطابق با قوانین خود بپذیریم و اگر مخالفتی از سوی طرف های مقابل متوجه ما شود، باید سعی کنیم از منافع خود دفاع کنیم؛ اگر مجدد نپذیرفتند، در آن صورت ایران این معاهده را اجرا نکند.

او با بیان اینکه نمی دانم چرا مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس را نپذیرفته است، گفت: همچنان این موضوع به عنوان یک مشکل اساسی بر سر راه توافق ایران با FATF قرار دارد؛ بحث این توافق به این واقعیت که با قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF حتی با کشورهای نزدیک و همکار مانند روسیه، چین و ... هم نمی تواند کار کند زیرا عضو FATF هستند.

بهشتی پور ادامه داد: اینکه در لیست سیاه قرار گرفتیم، در نهایت منجر می شود یا ارتباط ما با کشورهای عضو گروه ویژه اقدام مالی کاملا قطع شود، یا صادرات ایران ارزان تر و واردات از این کشورها گران تر باشد و در نهایت ما میلیون ها دلار برای نپوستن به این گروه هزینه می کنیم همچنین ریسک سرمایه گذاری هم در کشورمان بالا می رود که به معنای افزایش بیمه های کشتیرانی، کالاهای صادراتی و وارداتی و ... است.

این کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: ایران با FATF مسئله ای ندارد بلکه با دو معاهده بین المللی که FATF اصرار به پذیرش آن دارد مخالف است، البته این مسئله هم تنها برای ایران نیست و از ۱۹۰ کشور دنیا، ۱۸۰ کشور این توصیه ها را اجرایی کرده اند.

او با بیان اینکه برخی کشورها در حال بررسی کردن و چانه زنی بر سر نحوه اجرایی کردن FATF هستند، اضافه کرد: مشکل ما با پالرمو و CFT است نه گروه اقدام عملیات مالی، چراکه توصیه های این گروه را از زمان تصویب لایحه پولشویی در دولت نهم اجرایی کرده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: پالرمو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پالرمو کارشناس مسائل بین الملل گروه ویژه اقدام مالی پالرمو و CFT بهشتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۹۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت قهرمان لیگ در صورت امتیازهای برابر مشخص نیست! | آخر فصل نظر بدهید

به گزارش همشهری‌آنلاین، در شرایطی که فقط ۶هفته به پایان لیگ مانده و رقابت در صدر جدول برای قهرمانی و پایین جدول برای بقا حسابی داغ است، هنوز کسی نمی‌داند درصورت برابری امتیازات در روز آخر، تیم‌ها بر چه اساسی پشت سر هم قرار خواهند گرفت.

اول تصور می‌شد ملاک، نتیجه بازی رودررو و لحاظ‌کردن گل زده در خانه حریف است. بعدا سهیل مهدی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ گفت بازی رودررو در اولویت است اما گل زده در خانه حریف حساب نیست و تفاضل گل معیار خواهد بود.

حالا اما منصور قنبرزاده، عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون گفته درصورت برابری امتیازات، مستقیم می‌رویم سراغ تفاضل گل و چیزی به اسم بازی رودررو نداریم.

شما فقط سطح اعتبار لیگ را ببینید. عجله‌ای هم نیست البته؛ یک‌دفعه بگذارید آخر فصل اعلام کنید!

کد خبر 847389 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • سرنوشت قهرمان لیگ در صورت امتیازهای برابر مشخص نیست! | آخر فصل نظر بدهید
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد