Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:35:57 GMT

دو زبانه بودن بروز آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۰۸۸۰

دو زبانه بودن بروز آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد

به نقل از پایگاه اینترنتی «گلوب اند میل»، محققان کانادایی در این پژوهش که به ترتیب بر روی ۸۳ و ۷۵ فرد تک زبانه و دو زبانه انجام شد، دریافتند که پیشرفت یک اختلال شناختی خفیف منجر به بیماری آلزایمر در دو زبانه‌ها، سریع‌تر از همتایان تک زبانه آن‌ها اتفاق می‌افتد.

به گفته «الن بیالیستوک» از پژوهشگران ارشد گروه روانشناسی دانشگاه یورک و از مولفان این پژوهش، یافته‌های مطالعه مذکور این فرضیه را که دوزبانه‌ها می‌توانند تا سال‌ها بدون بروز هیچ نشانه و علامتی با آلزایمر زندگی کنند، تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نتایج به دست آمده از این تحقیق، نشان می‌دهد که در مقایسه با کاهش تدریجی عملکرد و توان شناختی تک زبانه‌ها، به دلیل پنهان ماندن علائم آلزایمر در بیماران دو زبانه؛ این بیماران از زمان ظاهر شدن نشانه‌ها دیگر قادر به جبران آن نیستند و زوال و افت شناختی شدیدتری را تجربه می‌کنند. 

گزارش کامل این پژوهش در مجله Alzheimer’s Disease and Associated Disorders منتشر شده است.

برچسب‌ها زوال عقل آلزایمر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زوال عقل آلزایمر زوال عقل آلزایمر دو زبانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • زبانه کشیدن شعله‌های آتش حق طلبی از دانشگاه‌های کلمبیا و اوهایو
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب