Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کلاسگرام نرم‌افزاری برای آسان‌تر شدن کار معلم، جذاب شدن کلاس برای دانش‌آموزان، همراهی بیشتر والدین با معلم و آسودگی خاطر مدیر است.

گروه آموزش و پرورش: این روزها و در شرایطی که مدارس به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا تعطیل هستند، دغدغه خانواده‌ها، عقب افتادگی درسی دانش‌آموزان است.

وزارت آموزش و پرورش هم در این راستا دست به کار شده است و وعده‌هایی را داده است که البته فعلا به جز اجرای برنامه‌ها در شبکه آموزش هنوز، استفاده از فضای مجازی محقق نشده است؛ در این راستا برخی معلمان هم به صورت خودجوش به ارائه آموزش‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا امروز می‌خواهیم یک اپلکیشن جذاب را معرفی کنیم؛ اپلیکشنی که این امکان را دارد روی موبایل و کامپیوتر و تمام نسخه‌ها بارگزاری شود و البته توسط یک تیم دانش‌بنیان با مشورت و حضور متخصصان تعلیم و تربیت به عنوان یک تولید ایرانی عرضه شده است.

اسم این اپلیکیشن جذاب و دوست داشتنی «کلاسگرام» است که با محمد آزین بنیانگذار آن درباره آن و کارایی‌اش گفت‌وگو کردیم.

* آقای آزین در ابتدا توضیح دهید کلاسگرام چیست؟

کلاسگرام در راستای عدالت آموزشی چند سالیست که تولید شده است و نرم‌افزاری برای آسان‌تر شدن کار معلم، جذاب شدن کلاس برای دانش‌آموزان، همراهی بیشتر والدین با معلم و آسودگی خاطر مدیر است.

* چه شد که کلاسگرام ایجاد شد و چه دغدغه‌ای پشت تولید آن قرار دارد؟

خب همانطور که اشاره کردم، هدف اولیه عدالت آموزشی است و اینکه دانش‌آموزان بتوانند در سراسر کشور و در هرجایی که هستند تحت آموزش قرار بگیرند.

* چه کسانی کلاسگرام را تولید کردند؟

خب تیم دانش‌بنیانی شروع به کار کرد که با حمایت سازمان فضای مجازی سراج انجام شد. البته خاطرنشان کنم که تعدادی متخصصان تعلیم و تربیت تولید کننده آن بودند.

* در کلاسگرام چه اتفاقی می‌افتد؟ قرار است چه چیز ویژه‌ای به ما ارائه دهد؟

ثبت و مستندسازی فعالیت‌های دانش‌آموزان، گزارش‌گیری و رصد پیشرفت دانش‌آموزان
جعبه‌ابزار مدیریت کلاس درس و ارتباط با والدین از جمله کارکردهای کلاسگرام است.

* کلاسگرام چه امکاناتی در اختیار مخاطبان می‌گذارد؟

روایت‌ها: این بخش تمامی امکانات اصلی و پراستفاده پیام‌رسان‌های مرسوم از جمله ارسال و دریافت متن و انواع فایل‌ها را دارد. از این امکان می‌توانید برای اطلاع‌رسانی فعالیت‌های کلاس و مدرسه به والدین به‌صورت متن، عکس، فیلم و قالب‌های استفاده کنید.

کارها: از این امکان برای تعریف کارها و تکالیف دانش‌آموزان استفاده می‌شود. می‌توانید به هر کار، فایل و لینک پیوست کنید، برای آن مهلت انجام تعیین کنید و وضعیت انجام کارها توسط دانش‌آموزان را ثبت کنید.

بازخوردها: به‌ازای فعالیت‌ها و رفتارهای خوب و بد دانش‌آموزان می‌توانید در قالب نشان و تذکر بازخورد بدهید.

یادداشت: در این بخش می‌توانید مشاهدات خاص خود از رفتارها و عملکرد دانش‌آموزان را ثبت می‌کنید.

گفتگو: از این بخش برای ارتباط فردی معلم با والدین در قالب ارسال و دریافت پیام و انواع فایل‌ها استفاده می‌شود.

کارپوشه: در بخش کارپوشه تعداد و جزئیات تمام بازخوردها، یادداشت‌ها و کارهای ثبت شده برای دانش‌آموز طبقه‌بندی و آرشیو می‌شود.

نمای کلاسی: در صفحه نمای کلاسی ابزارهای کاربردی و جذابی برای استفاده در کلاس درس وجود دارد. ابزارهای این جعبه‌ابزار عبارت‌اند از: زمان‌سنج، انتخاب تصادفی گروه، انتخاب تصادفی دانش‌آموز، نویزسنج، نمایش متن، اشتراک احساسات و گروه‌بندی تصادفی. نمای کلاسی از طریق وب‌سایت کلاسگرام و فقط از طریق سیستم‌عامل ویندوز (رایانه و لپ‌تاپ) قابل دسترسی است.

* هزینه کلاسگرام برای هر مدرسه چقدر است؟

استفاده از کلاسگرام کاملاً رایگان است.

* تاکنون چه تعداد کاربر از کلاسگرام استفاده کردند؟

حدود 8 هزار کاربر از کلاسگرام بهره‌مند شدند.

* آیا کلاسگرام مجوز هم دارد؟

بله دارای‌ مجوز رسمی‌ از دفتر انتشارات و تکنولوژی‌ آموزشی‌ وزارت آموزش و پرورش است.

* فرق کلاسگرام با سایر اپلکیشن‌های دیگر که در این راستا کار می‌کنند، چیست؟

نرم‌افزارهایی که در حال حاضر وجود دارند، اتوماسیون هستند و بیشتر کارنامه و اطلاعات در آن است اما جنس کلاسگرام، تعلمی و تربیتی است.

* چگونه می‌توان به کلاسگرام دست یافت؟

خب به راحتی می‌توان به صورت رایگان کلاسگرام را از کافه بازار دانلود کرد؛کلاسگرام روی بسترهای اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است و مخاطبان می‌توانند پیوند زیر را ببینید https://web.classgram.ir/support

مراحل اولیه نصب و راه‌اندازی کلاسگرام:

ابتدا نرم‌افزار را دانلود و حساب کاربری ایجاد کنید.
معلم، کلاس درس خود را ایجاد و دانش‌آموزانش را ثبت می‌کند.
سپس با ورود شماره تلفن همراه والدین دانش‌آموزان، آن‌ها را برای عضویت در کلاس دعوت می‌کند. کلاسگرام «کد دعوت به کلاس» را برای والدین پیامک می‌کند.
والدین با وارد کردن «کد دعوت به کلاس»، عضو کلاس فرزندشان می‌شوند.
پس از ایجاد مدرسه توسط مدیریت مدرسه هر یک از معلمان با وارد کردن «کد دعوت به مدرسه» پس از تأیید مدیر عضو مدرسه می‌شوند.

فارس

برچسب ها: تعطیلات مدارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تعطیلات مدارس دانش آموزان کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سعیدی پور در دیدار با نماینده مردم شریف دشت آزادگان، هویزه و بستا با تاکید بر تقویت روحیه جهادی برای ایجاد بستر مناسب برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در مناطق محروم و کم برخوردار، گفت: یکی از اولویت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، نشاندن لبخند شادی و رضایت بر چهره همه دانش آموزان است.

وی با اشاره به طرح‌های در دست اجرا در شهرستان‌های دشت آزادگان، هویزه و بستان، افزود: در دشت آزادگان ۱۲ مدرسه با ظرفیت ۴۷ کلاس درس درحال ساخت است.

سعیدی پور ادامه داد: در بستان ۸ مدرسه و در هویزه نیز ۸ مدرسه در حال ساخت است که با تکمیل آنها تا مهرماه امسال، ۷۱ کلاس درس به دانش آموزان این شهرستان‌ها تحویل داده خواهد شد.  

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان می‌گوید: در تلاش هستیم از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع برای تکمیل طرح‌ها استفاده کنیم و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده، ۷۰ کلاس درس در مهرماه ۱۴۰۳ به دانش آموزان تحویل خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم