Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

قویترین وزنه‌بردار دارای معلولیت جهان یکشنبه شب در حالی که تنها ۳۱ بهار از زندگی اش گذشته بود به دیار باقی شتافت تا در روزهای پایان سال شوک بزرگی را به جامعه ورزش وارد کند.

به گزارش مهر، سیامند رحمان که از سال ۲۰۱۶ و با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی در بازی‌های پارالمپیک ریو عنوان قوی‌ترین مرد جهان را در اختیار داشت شامگاه یکشنبه دار فانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ایست قلبی و عدم نتیجه گیری از احیای انجام شده» دلیل مرگ مرحوم رحمان عنوان شده است. ملاخضری مسئول بخش اورژانس بیمارستان اشنویه هم در گفتگو با خبرنگار مهر این موضوع را تأیید و تاکید کرده که تیم پزشکی بلافاصله بعد تماس دریافتی از منزل سیامند رحمان، به محل اعزام شد و عملیات احیا هم در منزل، مسیر انتقال و بیمارستان انجام شد اما این عملیات در نهایت بی اثر ماند.

با این حال اما صحبت‌های دیگری در رابطه با دلیل مرگ سیامند رحمان مطرح شده که بی ارتباط با بحران این روزهای ایران و خیلی دیگر از کشورهای جهان نیست. «کرونا» و ابتلاء به ویروس آن موضوعی است که در رابطه با فوت ناگهانی سیامند رحمان و دلیل آن مطرح شده است. البته که این مسئله توسط هیچ مقام مسئولی تأیید نشده است.

زهرا چابکی رئیس کمیته پزشکی کمیته ملی پارالمپیک ایران هم از این مسئله و ارتباط آن با مرگ قوی‌ترین مرد جهان ابراز بی اطلاعی کرد اما در عین حال توضیحاتی در رابطه با این اتفاق تأسف‌بار و دلایل احتمالی آن ارائه داد.

این مقام مسئول در کمیته ملی پارالمپیک در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه مرحوم سیامند رحمان جزو ورزشکارانی بود که به خاطر کسب سهمیه پارالمپیک به لحاظ پزشکی و سلامت تحت نظر ویژه بود، گفت: ورزشکاران پارالمپیکی به خاطر شرایط خاصی که دارند معمولاً تحت نظر پزشکی هستند. موضوع در رابطه با پارالمپین هایی که برای پارالمپیک کسب سهمیه می‌کنند، دقیق‌تر و با برنامه تر دنبال می‌شود طوری که در فواصل زمانی مشخص، معاینات پزشکی لازم در مورد آنها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: مرحوم رحمان هم جزو ورزشکارانی بود که تحت نظارت کامل پزشکی کمیته ملی پارالمپیک قرار داشت، حتی با وجودیکه وی خارج از تهران سکونت داشت و تمریناتش را هم به صورت غیرمتمرکز همانجا دنبال می‌کرد. آخرین معاینه پزشکی مرحوم رحمان همین دو ماه پیش در بیمارستان تخصصی سیدالشهدا اشنویه و با حضور تیم پزشکی اعزامی کمیته ملی پارالمپیک انجام شد. در این مرحله از معاینات، معاینه کامل قلبی از سیامند رحمان انجام شد. حتی نوار قلب هم گرفته شد و اکوردیوگرافی هم انجام شد.

چابکی با بیان اینکه نظر جمعی تیم پزشکی این بود که سیامند رحمان مشکل حاد قلبی ندارد، خاطرنشان کرد: در معاینات پزشکی اشاره‌ای به کوچک‌ترین مشکل قلبی در وضعیت سیامند رحمان نشد و به همین دلیل وی مشکلی برای ادامه تمرین و ورزش نداشت و این اجازه به او داده شد.

«شاید همین مسئله باشد که منجر به مطرح شدن کرونا و ابتلاء به آن در مورد مرگ ناگهانی سیامند رحمان شده است»، رئیس کمیته پزشکی کمیته ملی پارالمپیک در واکنش به این موضوع مطرح شده توسط خبرنگار مهر پاسخ داد و گفت: ابتلاء به ویروس کرونا به شرایط فضا و خود فرد بستگی دارد. در مورد اینکه مرحوم رحمان علائمی از ابتلاء به ویروس کرونا داشته یا اینکه مراجعه‌ای به این دلیل داشته است، من هیچ اطلاعی ندارم. موضوعی هم در این زمینه به ما گزارش نشده است. در گزارش مربوطه دلیل فوت این قهرمان ایست قلبی عنوان شده و اینکه تلاش برای احیا هم نتیجه‌ای نداشته است.

چابکی در عین حال گفت: البته باید توجه داشت که مرگ به دلیل پایان فعالیت قلب و ایست آن اتفاق می‌افتد. منظور این است که علت مرگ هر موضوعی باشد در نهایت به از کار افتادن قلب منجر می‌شود. حالا اینکه دلیل ایست یکباره قلب مرحوم رحمان چه بوده، من اطلاعی ندارم.

وی در عین حال یک موضوع دیگر را هم یادآور شد و گفت: در مورد افرادی که به ورزش سنگین و حرفه‌ای مشغولند و جثه بزرگی هم دارند، احتمال «مرگ ناگهانی» وجود دارد. کمااینکه خیلی از ورزشکاران و به خصوص فوتبالیست‌ها در جریان بازی به همین دلیل جان خود را از دست داده‌اند. این افراد در واقع بدون هیچ پیش زمینه‌ای و به دلیل تأثیراتی که ورزش سنگین روی وضعیت قلبی آنها می‌گذارد، جان خود را از دست می‌دهند.

این مقام مسئول در کمیته ملی پارالمپیک با تاکید دوباره بر اینکه طبق آخرین معاینه قلبی و عروقی انجام شده از سیامند رحمان وی هیچ مشکل حادی در این زمینه نداشت، تاکید کرد: در مورد ویروس کرونا و مبتلا شدن احتمالی مرحوم رحمان به آنکه باعث مرگش شده باشد، مرکز بهداشت و درمان اشنویه باید اظهارنظر کند. در گزارش پزشکی که من در جریان آن قرار گرفته‌ام، هیچ اشاره‌ای به این مسئله نشده است.

چابکی در پایان و در پاسخ به این پرسش که «ممکن است که کمیته ملی پارالمپیک به خاطر اهمیت موضوع پیگیر این مسئله شود؟»، گفت: رئیس و دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک برای حضور در مراسم خاکسپاری مرحوم رحمان به اشنویه سفر کرده‌اند. اگر قرار بر پیگیری باشد قطعاً خود آنها انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحوم سیامند رحمان در حالی دار فانی را وداع گفت که ۳۱ سال بیشتر نداشت. رحمان در بازی‌های پارالمپیک ریو با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی علاوه بر کسب مال طلا، عنوان قوی‌ترین مرد دنیا را به خود اختصاص داد.

کسب دو مدال طلای پاراالمپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا جزو افتخارات این ورزشکار است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مرگ ایست قلبی سیامند رحمان کرونا قوی ترین مرد معلولیت پارالمپیکی صراط کمیته ملی پارالمپیک سیامند رحمان مرحوم رحمان خبرنگار مهر انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ۱۴۰۳، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی منتشر شد.

مجله خیمه در شماره اردیبهشت در بخش رویدادها و روایت‌ها ۵ رویداد مهم فروردین ماه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه، بررسی ماجرای مسجد سازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴ پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق، بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌الاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر (ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه، روایتی از اشعار روضه‌های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی و برگزاری محفل صد هزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه‌ای.

سوژه بخش چهره خیمه، «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی است. آثار این بانوی نویسنده متولد اردیبهشت، از نگاه ۱۶ نویسنده و کارشناس حوزه و دانشگاه بررسی شده است.

این چهره‌ها عبارتند از: محسن چینی‌فروشان، موسی بیدج، حسن احمدی، حبیب احمدزاده، غلامرضا حیدری ابهری، ناصر نادری، مریم جلالی، آسیه رحمتی، حسین راجی، سیدمحمد مهاجرانی، سیده مریم شهیدی کریمی، رقیه فاضل، علی مهدوی، بهاره بهنام نیا، زهرا شیرخانیان.

مجله خیمه در بخش پرونده ماه به ۱۲ سال تلاش برای حل مشکل فقهی اهدای عضو پرداخته و ماجرای اهدای عضو ۱۲ طلبه و ۴ مداح را بررسی کرده است. پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است. این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴ مداحی آشنا می‌کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده‌اند.
همچنین ایرج فاضل، ۱۲ سال پیگیری برای رفع محدودیت‌های فقهی و قانونی اهدای عضو را تشریح کرده است. علی اکبر صالحی هم چگونگی عبور از نگاه بسته مذهبی در این موضوع را بیان کرده است. کتایون نجفی زاده، از سه دهه تلاش و دیدارهایش با مراجع قم و نجف به ویژه دیدارش با آیت الله سیستانی گفته و کمیل نظافتی، اهدای کلیه‌اش به کودک کلاله را تشریح کرده است. مهدی حیدری هم از مستند ساخته شده درباره ماجرای این کلیه گفته است.

خیمه در بخش یادمان به سراغ یادبود مرحوم محمود امیری، مدیر انتشارات و کتابفروشی امیری رفته و ماجرای کتاب مهدی آذر یزدی، کتابفروشی امام حسین و شهادت دو برادر مرحوم امیری را روایت کرده است. همچنین مرتضی آخوندی، مدیرانتشارات دارالکتب الأسلامیه از روایت پنج دهه دوستی‌اش با مرحوم امیری سخن گفته و روایت علی قائمی، محقق و نویسنده‌ای که ۵۰ کتابش در انتشارات امیری منتشر شده است هم در این بخش آمده است. محمدهادی فاضل، مهدی رئوفی، مرضیه امیری و سید یاسر شریفی از نزدیکان آن مرحوم هم یادداشت‌هایی در این پرونده نوشته‌اند.

این شماره از مجله در بخش کتاب خیمه هم به آشنایی با ۶۳ نویسنده و تصویرگر انتشارات خیمه پرداخته و به مناسبت نمایشگاه کتاب، موضوعات زیر را هم از نظر گذرانده است:

کتابی کاملاً کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»

مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه‌های مترسک.»

کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی

یادداشت‌های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

شماره اردیبهشت خیمه، با سرمقاله‌ای از حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری (مدیرمسئول مجله)، و نیز یادداشت‌هایی از ۷ نویسنده و چهره حوزوی و دانشگاهی در آغاز مجله، منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه مجله خیمه با شماره ۰۹۰۲۸۲۴۲۹۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 6086179

دیگر خبرها

  • ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک کسب شده است
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • آخرين خبرها از كاروان ايران در پارالمپيک پاریس
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • پولادگر: اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد/نگران بودجه هستیم
  • اعزام تیم ملی گلبال به بازی‌های پارالمپیک بعد از ۱۲ سال
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • ابهام در اعزام تیم ملی گلبال مردان به پارالمپیک
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی