Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:22:16 GMT

راه‌اندازی یک چالش برای دانشجویان توسط ناسا

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۳۶۳۷

راه‌اندازی یک چالش برای دانشجویان توسط ناسا

ناسا برای تحقق بهتر ماموریت‌های اعزام انسان به ماه و مریخ، از دانشجویان کمک خواسته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، ناسا برای انجام هرچه بهتر ماموریت‌های اعزام انسان به ماه و مریخ، همه امکانات خود را بسیج کرده و چالشی را تحت عنوان "خلاقیت دانشگاهی سکونتگاه‌ها و سیستم‌های اکتشاف ماه تا مریخ"( M2M X-Hab) راه‌اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چالش، دانشجویان را تشویق می‌کند که به توسعه و مطالعه فناوری‌های فضایی بپردازند.

در این چالش پاداش‌هایی در زمینه کارهایی روی سکونتگاه‌ها، وسایل نقلیه، سیستم‌های بنیادی و ماموریت‌های پیشرفته رباتیک اعطا خواهد شد.

مبلغ این پاداش از ۱۵ هزار تا ۵۰ هزار دلار تعیین شده، ولی ناسا تاکید کرده که این پاداش تنها شامل محصولات محسوس نخواهد بود و تحقیقاتی که شکاف‌های دانش را پر می‌کنند یا خطرهای پیش‌رو را کاهش می‌دهند هم می‌توانند برنده شوند. ناسا زمان ارسال آثار را تا ۲۴ آوریل سال جاری میلادی اعلام کرده است.

ممکن است این رقابت منجر به ایجاد موفقیتی بزرگ در سفرهای انسان به مریخ و ماه نشود، ولی تاریخ نشان داده که برگزاری چنین مسابقاتی نقش مهمی در توسعه ماژول‌های هوایی بادی و مفهوم‌های دیگر داشته است.

البته ناسا پیش از این‌هم رقابت‌هایی را در زمینه پروژه "آرتمیس" آغاز کرده بود. در یکی از این برنامه‌ها، ناسا از دانشجویان درخواست کرد که در تحقیقات فضایی آینده این سازمان نقش داشته باشند.

این برنامه با رقابتی تحت عنوان "سیستم‌های فضایی مفهومی انقلابی"(RASC-AL) آغاز شد و تا سه روز آتی، از دانشجویان در حال تحصیل و فارغ‌التحصیل برنامه‌های پیشنهادی‌شان را دریافت می‌کند تا مفهوم خلاقانه‌ای را برای پروژه "آرتمیس" ناسا توسعه دهد.

این رقابت "RASC-AL" شامل پنج موضوع برای مفاهیم طراحی‌های فضایی از جمله طراحی یک کاوشگر برای اکتشافات قطب جنوب ماه است.

از دیگر مفاهیم می‌توان به یک شبیه‌ساز ماموریت مریخ و یک ماموریت سرنشین‌دار برای فرود در سطح سیاره سرخ اشاره کرد.

حداکثر ۱۵ تیم فینالیست انتخاب خواهند شد و به انجمن "RASC-AL" اعزام خواهند شد.

در نهایت هم دو تیم می‌توانند پروژه‌های طراحی شده خود را در یک کنفرانس بزرگ ارائه دهند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناسا ماه مريخ دانشجويان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم

به گزارش خبرآنلاین، کهکشان M100 در مقیاس واقعی کیهانی، باشکوه است و نمونه‌ای تمام‌عیار از کهکشان مارپیچی بزرگ و خوش‌تعریف شناخته می‌شود. این کهکشان بزرگ با بیش از 100 میلیارد ستاره، بازوهای مارپیچی کاملاً مشخصی دارد و ازاین‌منظر شبیه به راه‌شیری خودمان است.

کهکشان M100 یکی از درخشان‌ترین اعضای خوشه کهکشانی سنبله است که با نام NGC 4321 نیز شناخته می‌شود. M100 حدود ۵۶ میلیون سال‌نوری با ما فاصله دارد و در جهت صورت‌فلکی «گیسوان برنیس» دیده می‌شود.

در این تصویر تلسکوپی، نمای تمام‌رخ این مارپیچ‌های خوش‌تعریف همراه با کهکشان مارپیچی NGC 4312 که از لبه دیده می‌شود (در سمت راست بالا)، میدان دید گسترده‌ای به پهنای تقریباً ۱ درجه را تشکیل داده است. برای ثبت این تصویر، جمعا ۲۱ ساعت نوردهی شده و تصویربرداری از رصدگاهی تاریک در نزدیکی فلگستاف، آریزونا انجام شده است. خوشه‌های ستاره‌ای آبی و درخشان M100 را در کنار رگه‌های پیچ‌درپیچ گردوغبار نشان می‌دهد، دو ویژگی بارزی که از مشخصه‌های کهکشان‌های مارپیچی به شمار می‌روند. بررسی ستارگان متغیر در کهکشان M100،َ نقش مهمی در تعیین اندازه و عمر کیهان داشته است.

اعتبار تصویر و حق چاپ: درو ایوانز. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902246 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • ماه و سیاره مریخ به یکدیگر نزدیک می‌شوند
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • ابتکار ناسا به المپیک پاریس می‌رود!
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین