Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی از برداشت و ارسال گاز آخرین سکوی فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی به پالایشگاه خشکی این طرح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، علی‌اصغر صادقی به ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب گاز از سکوی ۲۴B اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این سکو، ظرفیت برداشت گاز غنی از بخش فراساحل فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی به ۵۶ میلیون مترمکعب در روز معادل میزان تعیین‌شده اسمی در این طرح رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی با بیان اینکه سکوی ۲۴B، پیش از این (۲۱ بهمن ماه)، پس از باز شدن چاه‌ها عملیاتی شد و به‌طور کامل در شرایط برداشت گاز غنی قرار داشت، تصریح کرد: با توجه به اینکه آغاز تولید از سکوی ۲۴B، نیازمند توقف تولید کوتاه‌مدت سکوی اصلی٢٣ بود، نسبت به نرمال‌سازی مسیر گاز از سکوی فرعی ۲۴B اقدام شد و این سکوی اقماری (یکشنبه، ۱۱ اسفندماه) به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: با عملیاتی شدن آخرین سکوی گازی فازهای ۲۲ تا ۲۴، کل زنجیره تولید این طرح در بخش فراساحل و پالایشگاه خشکی تکمیل شد.

صادقی با اشاره به اینکه پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ اکنون در حال دریافت گاز ترش از چهار سکوی تولیدی از طریق دو رشته خط لوله ۳۲ اینچ مرتبط با سکوهای اصلی است، گفت: به این ترتیب مجموعه‌های فرآیندی پالایشگاه، از توان شیرین‌سازی روزانه بیش از ۵۰ میلیون مترمکعب گاز، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی، ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن اتان و یک میلیون تن گاز مایع (LPG) برخوردارند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پارس جنوبی نفت و گاز گاز فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرجهاد کشاورزی نکا گفت: شرق مازندران دارای ظرفیت‌های فراوان برخوردار از شرایط مناسب آب و هوایی خصوصا در ارتفاعات و مناطق کوهستانی در بخش هزارجریب مستعد کشت گیاهان دارویی از جمله اشکو یا همان گل گاوزبان است.

سعید صمدی زرینی افزود: این گیاه در سطح ۲۰۰هکتار از زمین‌های شهرستان نکا کشت می‌شود.

او گفت: هفتصد و پنجاه هکتار از زمین‌های مازندران به کشت گل گاو زبان اختصاص دارد.

یادآور می‌شود، دمنوش گل گاو زبان علاوه بر خواص درمانی بسیار، یک آرامش‌بخش طبیعی است که تاثیر به‌سزایی در کاهش استرس و تنش‌های عصبی دارد و تپش قلب را کاهش می‌دهد. همچنین برای سردرد‌های میگرنی و عصبی نیز موثر است. علت این امر وجود پتاسیم و کلسیم در ساختار این گیاه است که بر روی سیستم عصبی تاثیر مستقیم می‌گذارد.

این گیاه برای جلوگیری از پرخوری‌های عصبی نیز مفید است. نوشیدن یک فنجان دمنوش گل گاو زبان، ساعتی قبل از مصرف وعده غذایی توصیه می‌شود

دیگر خبرها

  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا