Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا به واحدهای تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تدوین و به واحدهای مذکور ابلاغ شد.

به گزارش ایمنا و نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در پی انتشار ویروس کرونا در ایران و مبتلا شدن تنی چند از هموطنان‌مان در استان‌های مختلف به این بیماری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۱۰ اسفند سال جاری در نامه‌ای به مدیران کل محترم استان‌ها توصیه‌هایی را برای حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اصغر مونسان در این نامه بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله، پیشگیری و کنترل ویروس کرونا تاکید کرده و به منظور حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی موارد و توصیه‌هایی را به تمامی واحدهای تولید صنایع‌دستی (انفرادی و گروهی) ابلاغ کرده است.

ابلاغیه توصیه‌های بهداشتی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای مقابله با ویروس کُرونا به واحدهای تولید صنایع‌دستی شامل دو بند کلی است.

در بند اول این ابلاغیه آمده است: «توصیه‌های بهداشتی مبارزه با کُرونا برای کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی (گروهی) است که شامل دریافت و نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماری‌های تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان، نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل، نصب دستورالعمل شستن دست‌ها برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس‌های بهداشتی، وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل، استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس‌های بهداشتی، ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری‌های تنفسی، استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت، نظافت و گندزدایی دستگیره‌های در، نرده، پله‌ها و سرویس‌های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اطاق‌ها، راهروها، محیط کارگاه و … به صورت روزانه، جداسازی سطل، دستمال‌ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس‌های بهداشتی از وسایل مکان‌های دیگر از جمله آبخوری و.. مواردی از این دست می‌شود.»

مونسان در بند دوم این ابلاغیه پیام‌های آموزشی در خصوص بیماری‌های تنفسی (سرما خوردگی، آنفلونزا و کرونا ویروس) را به این واحدها ابلاغ کرده است. در این دستورالعمل که ابتدا به تعریف ویروس کرونا پرداخته و سپس به علائم آن اشاره دارد، راهکارهای پیشگیری از شیوع این ویروس به طور دقیق ذکر شده است.

این دستورالعمل به واحدهای تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی سراسر کشور ابلاغ شده است

کد خبر 413171

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنایع دستی ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری وزير ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی علی اصغر مونسان صنایع دستی خلاق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واحدهای تولید صنایع دستی تولید صنایع دستی گردشگری و صنایع دستی سرویس های بهداشتی بیماری های تنفسی میراث فرهنگی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام