Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمد جواد دهقان نیری فوق تخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه استرس اولین عامل در ایجاد اختلال در سیستم ایمنی و دفاعی بدن است، گفت:  به همین دلیل مردم باید در مقابله با ویروس کرونا بدون هیچ گونه استرسی فقط بهداشت فردی را رعایت کنند.

او با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت به دلیل سرعت انتشار بیماری این موضوع را به عنوان یک موضوع اورژانسی و نگرانی بین المللی مطرح کرده است، تصریح کرد: ۱۰ تا ۱۵ درصد عامل بیماری سرماخوردگی کرونا ویروس است که تاکنون سه بار با تغییر ژنتیکی مشکلاتی را برای جهان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری‌های سارس، مرس، نیو کرونا از جمله انواع دیگر بیماری هستند که با تغییر ماهیت دردسر‌هایی را برای جهان ایجاد کردند و علایمی شبیه آنفولانزا دارند.   رعایت فاصله دومتری با بیمار مشکوک به ویروس کرونا
دکتر دهقان نیری  با بیان اینکه در این بیماری اخلاط درشت تنفسی از فرد بیمار به وسیله سرفه عطسه و یا حرف زدن خارج می‌شود و با رسوب در اطراف باعث انتقال بیماری به فرد دیگری می‌شود، افزود: این ویروس در فاصله کمتر یک یا دو متر با بیمار می‌تواند انتقال یابد؛ بنابراین فرد سالم اگر با ذرات مرطوب اخلاط بیمار و یا با سطوح آلوده در تماس باشد احتمال ابتلا به این ویروس را به میزان زیادی افزایش داده است.

مدیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخورد دستان آلوده با چشم، بینی، دهان و گوش نیز از جمله مواردی است که انتقال بیماری را سرعت می‌بخشد، گفت: مدت ماندگاری ویروس در خارج از بدن متفاوت است و ویروس آنفولانزا حدود ۱۲ ساعت خارج از بدن ماندگاری دارد و در بیماری کرونا این مدت به دو روز می‌رسد، بنابراین نباید تصور کرد با گذشت مدت زمانی این ویروس در معرض هوا از بین می‌رود.

او با بیان اینکه پرهیز از دست دادن و شستشوی مداوم دست‌ها می‌تواند زمینه انتقال ویروس را کاهش دهد، تصریح کرد: ۸۵ درصد از افراد در دوران کمون و یا حتی بعد از این دوران علائمی ندارند، اما این افراد در همین شرایط نیز می‌توانند ناقل بیماری باشند.

متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه تنها ۲۰ درصد افراد با علایم این بیماری به پزشک مراجعه می‌کنند و از این میان تنها ۱۵ درصد به دلیل شدت علایم بیماری بستری می‌شوند،گفت: این بیماری در شکل حاد خود علایمی مانند ناراحتی تنفسی شدید، درد قفسه سینه، اخلاط، نارسایی قلبی و کلیوی به همراه خواهد داشت که اگر فردی بیماری‌های زمینه‌ای نیز داشته باشد بیشتر در معرض آسیب خواهد بود.

دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه کودکان زیر ده سال به شکل محدودی به این بیماری مبتلا می‌شوند و تاکنون نیز مرگی برای این قشر سنی ثبت نشده است، اما با بالارفتن سن احتمال ابتلا و مرگ و میر نیز به همان نسبت افزایش می‌یابد، ادامه داد: حضور در بازار، کلاس و مدرسه و به طور کل مکان‌های پر از ازدحام می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری را فراهم کند، اما در مجموع باید گفت هیچ کشوری نمی‌تواند از انتشار این بیماری به داخل مرز‌ها جلوگیری کند و تنها راه مقابله با این بیماری رعایت بهداشت فردی است.

مدیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دوره نهفتگی این بیماری تقریبا یک هفته تا چهارده روز است، اما فردی که سابقه بیماری دارد بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری است، گفت: برای کاهش میزان دید وبازدید ایام نوروز باید کمپینی تشکیل شود تا از انتشار این بیماری در ایام نوروز بین مردم حتی الامکان جلوگیری شود.   منبع : پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد   انتهای پیام//ز.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس اخبار سلامت علوم پزشکی استرس و اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اختلال در مسیر قهرمانی، اوسمار و اولین چالش بزرگ
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد