Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@07:21:44 GMT

تقویم 99 و زمان دقیق تحویل سال

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۸۲۴۵

تقویم 99 و زمان دقیق تحویل سال

بدون شک در روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به فصل بهار، بسیاری از ما کنجکاو هستیم که بدانیم، مناسبت‌های مهم از نظر ما در کدام روز هفته و چه تاریخی قرار گرفته‌اند. همچنین آگاهی از زمان دقیق لحظه تحویل سال 99، یکی از کنجکاوی‌های جذاب ایرانیان پیش از رسیدن به آغاز بهار است. در این مطلب نگاهی به تقویم 99 و مناسبت‌های آن می‌اندازیم و لحظه دقیق تحویل سال 99 را به شما می‌گوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نگاهی به آمار دقیق جمعیت تهران در سال 98 می‌اندازیم. در این مطلب از دانستنی‌های مجله گردشگری نابرو برای دسترسی به اطلاعات استفاده کرده‌ایم.

لحظه تحویل سال 99

در مجله گردشگری نابرو می‌توانید تقویم 99 را دانلود کنید و از جزئیات آن و لحظه تحویل سال 99 با خبر شوید. طبق تقویمی که در مجله گردشگری نابرو قرار داده شده است، ساعت 7 و 19 دقیقه و 37 ثانیه روز جمعه، اول فروردین، زمان دقیق لحظه تحویل سال 99 است. لحظه تحویل سال 99 و اولین روز بهار برابر با روز 25 ماه رجب در سال 1441 هجری قمری و 20 مارس سال 2020 میلادی است. برای بررسی تقارن تقویم 99 با تقویم‌های دیگر همچون رزتشتی، آشوری، هخامنشی، عبری، اهورایی و میترایی، در مجله گردشگری نابرو عبارت تقویم 99 را جست‌وجو کنید.

مناسبت‌های تقویم 99 را در نابرو بخوانید

در تقویم 99 علاوه بر روزهای جمعه، 23 روز دیگر تعطیل هستند. فروردین، خرداد، مهر، اسفند و آبان، به ترتیب بیشترین روزهای تعطیل را در تقویم 99 دارند. طبق مجله گردشگری نابرو، شهادت امام کاظم(ع)، عید مبعث، ولادت امام حسین(ع)، ولادت حضرت ابولفضل، ولادت امام سجاد(ع)، ولادت حضرت علی اکبر(ع) و نیمه شعبان از مناسبت‌های مذهبی مهم در ماه فروردین در تقویم 99 است. همچنین روز جمهوری اسلامی ایران، روز بزرگداشت عطار نیشابوری و روز ارتش از دیگر مناسبت‌های ماه فروردین در تقویم 99 است.

همچنین روز بزرگداشت سعدی، روز جهانی روانشناس و مشاور، روز ملی خلیج فارس، روز بزرگداشت حکیم عمر خیام، روز معلم، روز جهانی کارگر، روز بزرگداشت فردوسی و روز جهان موزه و میراث فرهنگی از مناسبت‌های ماه اردیبهشت در تقویم 99 است. طبق مجله گردشگری نابرو، ولادت امام حسن مجتبی(ع)، ضربت خوردن امام علی(ع) در ماه رمضان، شب‌های قدر و شهادت حضرت علی(ع) در 21 رمضان، در ماه اردیبهشت تقویم 99 دیده می‌شود. برای بررسی مناسبت‌های دیگر ماه‌های سال و همجواری آن‌ها با ماه‌های قمری، از راهنمایی مجله گردشگری نابرو استفاده کنید.

جمعیت تهران در سالی که گذشت

جمعیت تهران مدام در حال افزایش است و یکی از کلان‌شهرهای ایران با رشد بالای جمعیت محسوب می‌شود. نرخ رشد جمعیت تهران در سال 98 نسبت به سال 95 افزایش بسیاری داشته است. افزایش جمعیت تهران را به‌طور عینی می‌تواند در سیل رفت‌وآمد روزانه مردم در مکان‌های عمومی همچون مترو دید.

به گفته مجله گردشگری نابرو، جمعیت تهران شامل اقوام لر، ترک، عرب و... است و بیشتر مردم این کلان‌شهر مسلمان هستند و دیگر مذاهب در اقلیت قرار دارند. 13 میلیون و 267 هزار و 637 نفر، آخرین آمار جمعیت تهران در سال 98 است. برای بررسی جزیئات بیشتر این آمار راهنمایی سایت گردشگری نابرو استفاده کنید.

امیدواریم که حال خوبی در لحظه تحویل سال 99 داشته باشید و از نگرانی‌ها و غم‌های سال 98 جدا شده باشید. روزهای تقویم 99 برایتان طلایی و درخشان باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران توافق صلح نقص ایمنی بدن سیامند رحمان سید محمد میرمحمدی لحظه تحویل سال تقویم نابرو کروناویروس کرونا در ایران توافق صلح نقص ایمنی بدن سیامند رحمان سید محمد میرمحمدی جمعیت تهران در سال لحظه تحویل سال 99 روز بزرگداشت تقویم 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات و برای معرفی نفایس مطبوعاتی موجود در آرشیو گنجینه رضوی، نمایشگاه «گزیده نفایس مطبوعات ایران» را در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار کرد.    رئیس اداره مطبوعات این سازمان گفت: بیش از ۵۰ عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین منابع موجود در این نمایشگاه در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گرفته است.   ابراهیم حافظی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب ازدیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویداد‌ها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند.    وی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می‌دهد..   کارشناس مطبوعات اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم درباره آثار به نمایش درآمده گفت: «کاغذ اخبار» (اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه» (نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا» (به معنای پرتوی روشنایی) نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و قدیمی ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» انتشار در سال ۱۳۱۶ توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با چاپ سربی، «روزنامه شرف» اولین روزنامه گرافیکی ایران، انتشار در محرم ۱۳۰۰ قمری با چاپ سنگی و «سالنامه تمدن» منتشر در ۱۳۱۴، از جمله مطبوعات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.   جمیله جهانی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در ربیع الثانی ۱۳۲۵ قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب ۱۲۹۹ قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال» نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر منابع معرفی کرد.   این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از دوم تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای بازدید علاقه‌مندان برقرار است.   آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از دو میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی‌ترین آرشیو‌های ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه‌های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

دیگر خبرها

  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • تقویم و اوقات شرعی شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به افق قم
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • تصویر همسر ناوالنی بر روی جلد مجله تایم