Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی تنظیم بازار گفت: با احتکارکنندگان مواد ضدعفونی برخورد جدی شده و تمامی کشفیات مرتبط با این اقلام با محوریت وزارت بهداشت توزیع می‌شود.

در هشتاد و یکمین جلسه تنظیم بازار، وضعیت تامین، توزیع و قیمت کالاهای ضروری و اساسی مردم، رصد و پایش شد.

در این جلسه قرار شد روند صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال، تحت کنترل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کمیته تامین و توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل و وزارت بهداشت، توزیع مواد ضدعفونی کننده تولید و احتکار شده را عهده دار شد.

محمدرضا کلامی، سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال گفت: در صورتی که به هر دلیلی قیمت این کالاها بیش از تحمل مردم و دولت باشد از گزینه های تنظیم بازار همچون عوارض و ممنوعیت استفاده خواهد شد.

وی درباره دلیل افزایش قیمت یکباره گوشت در روزهای آخر هفته گذشته، بیان کرد: بخش از این افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت دام زنده از حدود ۳۹ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان بوده است و بخشی هم مرتبط با کاهش قیمت محصولات آلایشی همانند جگر، کله پاچه و صادرات پوست و روده بوده است که حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بعد از کشتار دام، درآمد ایجاد می کرده که از قیمت گوشت کم می کرده است.

کلامی توضیح داد: وقتی مصارف این مواد در غذا خوری های و رستوران ها کاهش پیدا کرد، تقاضا برای این اقلام نیز روند کاهش در پیش گرفته است. اما بخش دیگری از این افزایش قیمت نیز تخلف بوده که به شدت با متخلفان برخورد شده است.

وی همچین از مدیریت تقاضا از سوی مصرف کننده ها بعد از هشدار برخورد خبرداد و گفت: قیمت گوشت روند کاهشی پیدا کرده است و در هفته آینده به زیر ۹۰ هزار تومان خواهد رسید.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار همچین بیان کرد: طبق اعلام دادستانی در جلسه ستاد تنظیم بازار، فهرست تعدادی از افرادی که در زنجیره گوشت اخلال ایجاد کرده بودند و یا به موقع اقدام به تامین دام زنده برای استان نکرده بودند، احصا شده و به آنها تذاکرات لازم داده شده است.

وی تصریح کرد: در صورتی که اقدامات از این دست انجام شود با آنها برخورد خواهد شد.

تشکیل کمیته تامین و توزیع مواد ضدعفونی و ماسک

کلامی در بخش دیگری بیان کرد: در هشتاد و یکمین جلسه ستاد تنظیم بازار اقدامات لازم برای ماسک سه لایه و N ۹۵، مواد ضدعفونی، الکل و ... انجام و مقرر شد کمیته تامین و توزیع این اقلام ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل بشود و اختیارات لازم به این کمیته داده شده است.

وی ادامه داد: آنچه که مقرر شده و ضرورت دارد که همه استانداران، شورای های تامین، دستگاه های تامین و تولید کنندگان به آن توجه کنند، این است که مسئول تحویل گرفتن کالاهای بهداشتی همانند ماسک، الکل، و مواد ضدعفونی کننده ها، وزارت بهداشت و معاونت های تابعه آن است.

کلامی گفت: هر تولیدی که در کشور در این حوزه انجام شود، توزیع آن توسط وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت متناسب با مقادیر مشخص و حواله های مشخص در استان های مختلف، این اقلام را تامین می کند.

وی توضیح داد: بر مبنای حواله های وزارت بهداشت برای سهمیه استان ها، ۴ شرکت برای پخش سراسری مشخص شده اند که این شرکت ها مکلف شده اند کالاها را از واحدهای تولیدی تحویل بگیرند و به مراکز توزیعی که وزارت بهداشت تعیین کرده از جمله داروخانه ها و مراکز درمانی و بیمارستان ها است، تحویل دهند.

کلامی افزود: دستگاه های نظارتی هم بر اساس این دستوالعمل و ذیل مصوبات ستاد مبارزه با کرونا فعالیت خواهند کرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار در ادامه به تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور اشاره کرد و گفت: روزانه بیش از ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور تولید می شود که حدود ۵۰ هزار تن آن برای مصرف واحد های تولیدی که از الکل به عنوان محصولات پایه ای استفاده می کنند، است.

وی افزود: ۱۵۰ هزار تن نیز برای مصارف دیگر بخش ها از جمله ضدعفونی محیطی، خانوار و...، است که براساس اعلام وزارت بهداشت این مقدار تولید می تواند در این مقطع زمانی کفایت مصرف را بکند.

وی درباره تولید ماسک هم گفت: ظرفیت های تولید داخل ۱۰۰ هزار در روز بوده که به ۶۰۰ هزار در روز افزایش داده شده است.

وی افزود: اما مقدار مصرفی که وزارت بهداشت اعلام کرده است در این بخش حدود ۱۰۰ هزار ماسک N ۹۵ و حدود ۶۰۰ هزار هم ماسک سه لایه است که برای این مقادیر برنامه ریزی شد که علاوه بر واحد های صنعتی، واحدهای تولیدی صنفی که اسامی آنها از سوی اصناف اعلام می شود، مواد اولیه و پارچه های مورد نیاز برای تولید ماسک را در اختیار بگیرند.

کلامی ادامه داد: واحدهای صنفی که توانایی تولید ماسک را دارند می توانند به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند که به اصناف معرفی شوند و از این ظرفیت نیز برای تولید ماسک استفاده بشود.

این مقام مسئول تاکید کرد: این تولیدات نیز باید در شبکه هایی که وزرات بهداشت برای آن تعیین می‌کند، باشد و کالا تحویل وزارت بهداشت داده شود.

برخود با احتکار کنندگان مواد ضدعفونی کننده

سخنگوی تنظیم بازار در ادامه به دیگر مصوبات این ستاد اشاره کرد و گفت: در این نشست مقرر شد به شدت با کسانی که نسبت به احتکار این کالاها و عدم عرضه آن اقدام می کنند برخورد جدی شوند و تمامی کشفیات مرتبط با این اقلام مجددا با محوریت وزارت بهداشت توزیع شود.

وی بیان کرد: دادستان ها، قضات و سازمان تعزیرات و کسانی که در حوزه کشف این کالاها و مبارزه با احتکار، گرانفروشی، اخفا و عدم عرضه اقدام می کنند، در صورتی که پرونده یا محموله ای را مشاهده کنند احکام صادره باید در راستای این باشد که این کالاها با حواله های وزارت بهداشت در کشور توزیع شود./ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار مواد ضدعفونی وزارت بهداشت افزایش قیمت تولید ماسک هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۹۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده اعلام شد

بازار گوشت و دام تهران، شاهد ثبات قیمت گوشت مرغ کشتار در جریان معاملات نسبت به روز پیش است.

قیمت مرغ کشتار امروز

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، هر کیلو مرغ کشتار در بازار ثبات را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۷۶،۴۹۳ تومان خرید و فروش شد.

قیمت مرغ زنده در بازار

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد ثبات قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۳،۵۷۱ تومان معامله شد.

قیمت گوشت قرمز منجمد امروز

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم خلاف روند روز‌های اخیر در بازار افزایش قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۳۰ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

قیمت گوشت بوقلمون کشتار

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش افت قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۲ هزار تومان معامله شد.

قیمت دام زنده و کشتار در بازار

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت گوشت شترمرغ کشتار

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۴۱ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری را تجربه نکرده است.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد